Görüş Bildir
Haberler
Fargo Dizisini Sevenler Buraya! Kendinizi Olayların İçerisinde Hissedeceğiniz Suç Temalı Diziler

Fargo Dizisini Sevenler Buraya! Kendinizi Olayların İçerisinde Hissedeceğiniz Suç Temalı Diziler

Rana Önder
09.06.2022 - 20:09

Fargo; Lorne Malvo isimli seri katilin işini yaparken geçirdiği bir kaza nedeniyle yatırıldığı hastanede Lester isimli birisiyle tanışmasını ve hayatının değişmesini konu edinen bir dizidir. Lester, Malvo'dan etkilenir ve bir cinayet işler bunun sonucunda ise artık o da karanlık bir dünyaya girer ve bu dünyada Malvo ile yol arkadaşı olurlar. Suç, gerilim ve polisiye türlerinde olan 5 sezonluk bir dizidir. 

Bu listede Fargo dizisini sevenlerin de beğenerek izleyebileceği suç ve polisiye temalı diziler yer alıyor. Liste içerisinde en popüler suç dizileri, mafya dizileri, polisiye suç dizileri ve gizem içeren suç dizileri de bulunuyor. Gizem, suç, polisiye gibi unsurları içerisinde bulunduran dizileri izlemeyi seviyorsanız içeriğe göz atabilirsiniz. İyi Seyirler.🎬🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Gaslit (2022)

13. Gaslit (2022)

IMDb: 6.9 

17 Haziran 1972 günü gerçekleşen Watergate skandalının perde arkasını konu edinen bir dizidir. Nixon fırsatçı ve beceriksiz birisidir. Bu dizide de bu skandalı ortaya çıkaran gazetecilerden,  olayların elebaşlarına kadar bilinmeyenlere yer veriliyor. 

Yönetmen: Robbie Pickering

Oyuncular: Julia Roberts, Sean Penn, Dan Stevens

12. Hanedan (2017-2022)

12. Hanedan (2017-2022)

IMDb: 7.2 

Fallon Carrington babasının şirketinin başına geçmeyi hedefleyen kurnaz ve karizmatik bir karakterdir. Babasının kendisini ve kardeşini çağırmasının üzerine Fallon, artık şirketin başına geçeceğine emin olur. Ancak akşam yemeğinin nedenin şirketinin başına geçmesi değil üvey annesiyle tanışmak olduğunu öğrenince hayal kırıklına uğrar. 

Yönetmen: Josh Schwartz, Stephanie Savage, Sallie Patrick

Oyuncular: Elizabeth Gillies, Robert Christopher Riley, Daniella Alonso

11. Too Old to Die Young (2019)

11. Too Old to Die Young (2019)

IMDb: 7.3 

Los Angeles'ta yeraltı dünyasındaki katillerin bir anda şehirdeki samuraylara dönüşmesini konu edinen bir dizidir. 10 bölümlük bir Amazon dizisidir. Dizi, konusunun yanı sıra yönetmenin köşeli ve özgün bakış açısıyla da alışılmışın dışında bir hal alır.

Yönetmen: Nicolas Winding Refn, Ed Brubaker

Oyuncular: Miles Teller, Augusto Aguilera, Nell Tiger Free

10. The Sinner (2017-2021)

10. The Sinner (2017-2021)

IMDb: 7.9 

Kitaptan uyarlanan bir dizidir. Cora çocuklarıyla gittiği sahilde kendisini bir anda acımasızca cinayet işlemiş bir biçimde buluyor. Öldürdüğü kişiyi tanımadığını söyleyen genç anne hapse girer. Ancak dedektif olayın arka planını merak eder ve araştırmaya başlar. 

Yönetmen: Derek Simonds

Oyuncular: Bill Pullman, Jessica Biel, Matt Bomer

9. Legion (2017-2019)

9. Legion (2017-2019)

IMDb: 8.2 

Marvel'in X-men evreninden uyarlanan bir dizidir. David, çocukluğunda şizofren teşhisi konmuş bir çocuktur. David, hastanede tedavi görüyordur ve buraya Syd isimli bir kadının gelmesiyle hayatı değişir. David, Syd ile birlikte duyduğu seslerin gerçek olabileceğiyle yüzleşir ve bu yüzden de hastaneden kaçar. Kaçmasıyla birlikte bambaşka bir dünyaya adım atar ve kafasındaki seslerin gerçek olup olmadığının peşine düşer. 

Yönetmen: Noah Hawley

Oyuncular: Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Utopia (2013-2014)

8. Utopia (2013-2014)

IMDb: 8.4 

İsmi Ütopya olsa da aslında Ditspoya türünde geçen bir dizidir. Çizgi romanın kayıp halini bulmak için internetten toplanan bir grup insanın kaybolan taslağı ararken soğukkanlı katiller ve gerçeği değiştiren devlet görevlileri ile karşılaşırlar. Kendisini Tanrı sanan insanların halkı kontrol altına almak için başvurdukları şeytani yöntemler, yok edilmeye çalışılan ırklar, yalan haberler dizinin içerdiği konular arasındadır. 

Yönetmen: Dennis Kelly

Oyuncular: Fiona O'Shaughnessy, Alexandra Roach, Nathan Stewart-Jarrett

7. Mr. Robot (2015-2019)

7. Mr. Robot (2015-2019)

IMDb: 8.6 

Elliot iki hayat yaşayan bir yazılımcıdır. Gündüzleri bir siber güvenlik şirketinde çalışırken akşamları da siber intikamın peşinden giden bir hackerdir. Elliot anti-sosyal bir genç gibi görünürken bir gün gizli hacker örgütü tarafından bulunur ve kendisine iş teklifinde bulunurlar. 

Yönetmen: Sam Esmail

Oyuncular: Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin

6. Mindhunter (2017-2019)

6. Mindhunter (2017-2019)

IMDb: 8.6 

1970'lerde FBI ajanı olarak çalışan iki kişi seri katiller, tecavüzcüler gibi ağır suçlular üzerinde psikolojilerine dair araştırmalar yaparlar ve suç dünyasına yeni bir yöntem kazandırırlar. Profil çıkarma teknikleri bakımından yeni teknikler bulan ikilinin geliştirdikleri yöntemin konu edindiği bir dizidir. 

Yönetmen: Joe Penhall

Oyuncular: Jonathan Groff , Holt McCallany, Anna Torv

5. House of Cards (2013-2018)

5. House of Cards (2013-2018)

IMDb: 8.7

Romandan uyarlanan politik-drama türünde bir dizidir. Francis, başkan olmak isteyen ve bunun uğruna hırsından gözü körelmiş bir karakterdir. Francis'in başkanlık yolunda giderken yaşadığı inişli-çıkışlı hayatı konu alan bir dizidir. Francis, bu yükselmede eşiyle birlikte her türlü entrika ve ihanete bulaşır. 

Yönetmen: Melissa James Gibson, Beau Willimon, Frank Pugliese

Oyuncular: Robin Wright, Michael Kelly, Diane Lane

4. İkiz Tepeler (1990-1991)

4. İkiz Tepeler (1990-1991)

IMDb: 8.8 

Laura Palmer, küçük bir kasabada öldürülür. Bu küçük kasaba dışarıdan bakıldığı zaman sakin ve masum bir yer gibi dursa da FBI Ajanı Dale Cooper'ın da kasabaya gelmesiyle birlikte aslında dışarıdan bakıldığı gibi masum olmadığı ortaya çıkıyor. 

Yönetmen: David Lynch, Mark Frost

Oyuncular: Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Michael Ontkean

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Peaky Blinders (2013-2022)

3. Peaky Blinders (2013-2022)

IMDb: 8.8 

Shelby ailesi İngiltere'de popüler olan bir ailedir. Kanun dışı işlerle ilgilendikleri için polis tarafından sürekli gözetlenen bu aile, ek olarak ayrı ayrı düşmanlarla da mücadele ederler. Soygunculuk ve at yarışı ile para kazanan Shelby ailesi ve düşmanları arasında gelişen konulardan oluşan bir dizidir.

 Yönetmen: Steven Knight

Oyuncular: Cillian Murphy, Helen McCrory, Natasha O'Keeffe

2. True Detective (2014-2019)

2. True Detective (2014-2019)

IMDb: 8.9 

Cinayet Masası'nda çalışan iki dedektif bir seri katili yakalamakla görevlendirilirler. İkili bu dava içerisinden çıkılamaz bir hale gelirler. Yıllarca seri katil yakalamak için çalışan ikili dava ile birlikte bu sefer şüpheli olarak kendilerini bulur. 17 yıl sonra açılan davada polisler bu sefer şüpheli olarak dedektifleri sorgulamaya başlar. 

Yönetmen: Nic Pizzolatto

Oyuncular: Mahershala Ali, Stephen Dorff, Carmen Ejogo

1. Kardeşler Takımı (2001)

1. Kardeşler Takımı (2001)

IMDb: 9.4 

Dizi askerlerin eğitildiği Tocco Kampı'nda geçer. Burada eğitim alan ve sonrasına II. Dünya Savaşı sırasında mücadele eden askerlerin arkadaşlıklarını, güven duygularını ele alan bir dizidir. 

Yönetmen: Steven Spielberg, Tom Hanks

Oyuncular: Nicholas Aaron, Damian Lewis, Donnie Wahlberg

İlginizi Çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın