Görüş Bildir
Haberler
Bu Film Listesinde Yok Yok! Şu Anda Netflix'te Bulup Soluksuz İzleyebileceğiniz Sağlam Filmler

Bu Film Listesinde Yok Yok! Şu Anda Netflix'te Bulup Soluksuz İzleyebileceğiniz Sağlam Filmler

Sık sık kütüphanesindeki film ve dizileri yenileyen Netflix, bu açıdan bünyesini taze tutan bir platform. Biz de sizler için hali hazırda Netflix'te yayınlanan en iyi filmleri sıraladık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Manhattan Murder Mystery (1993)

1. Manhattan Murder Mystery (1993)

Özet: Orta yaşlı bir çift, komşularının karısı aniden ölünce cinayetten şüphelenir ve komşularını gizlice izlemeye başlarlar. İlk başta heyecanlı bir gizem gibi görünse de gerçeğe gitgide yaklaşmaları onları derinden bir tehlikeye sokacaktır.

Oyuncular: Alan Alda, Woody Allen, Diane Keaton

Yönetmen: Woody Allen

2. As Above, So Below (2014)

2. As Above, So Below (2014)

Özet: Bir kaşif ekibi, efsanevi felsefe taşını bulabilmek için Paris sokaklarının altındaki yeraltı mezarlıklarına girdiğinde, bu ölüler şehrinde yatan karanlık sırrı ortaya çıkarır. Şimdi ilerledikçe toprağın daha da altına ilerlemektedirler.

Oyuncular: Ben Feldman, Perdita Weeks

Yönetmen: John Erick Dowdle

3. The Ninth Gate (1999)

3. The Ninth Gate (1999)

Özet: Nadir bulunan kitapları keşfeden bir kitap satıcısı, bir iblis tarafından yazıldığı iddia edilen kitabın son iki kopyasını ararken, doğaüstü imalarla dolu bir komplonun içine çekilir. Şimdi o da bu oyunun bir parçası olmuştur.

Oyuncular: Johnny Depp, Lena Olin

Yönetmen: Roman Polanski

4. About Time (2013)

4. About Time (2013)

Özet: 21 yaşındayken Tim, zamanda yolculuk yapabildiğini ve kendi hayatında olanları değiştirebileceğini keşfeder. Fakat bu özelliğiyle bir kız arkadaş edinerek dünyasını daha iyi bir yer haline getirme kararının düşündüğünüz kadar kolay olmadığını keşfeder.

Oyuncular: Rachel McAdams, Domhnall Gleeson

Yönetmen: Richard Curtis

5. The Mirror Has Two Faces (1996)

5. The Mirror Has Two Faces (1996)

Özet: Utangaç, orta yaşlı bir profesör, aşk konusunda şanssız bir meslektaşıyla romantik ama fiziksel olmayan bir ilişkiye girer. Mantık ve arkadaşlık çerçevesinde gerçekleşen bu ilişki yavaşça gerçek olmaya başlar.

Oyuncular: Jeff Bridges, Barbra Streisand

Yönetmen: Barbra Streisand

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mona Lisa Smile (2003)

6. Mona Lisa Smile (2003)

Özet: Özgür düşünen bir sanat profesörü 1950'lerin muhafazakar bir kasabasındaki kızlara geleneksel sosyal rollerini sorgulamayı öğretiyor. Tek idealleri evlenmek olan bu genç kadınlar, artık hayata bambaşka bir açıdan bakacaktır.

Oyuncular: Julia Roberts, Julia Stiles

Yönetmen: Mike Newell

7. Unfaithful (2002)

7. Unfaithful (2002)

Özet: New York'lu bir banliyö çiftinin evliliği, taraflardan birinin gizli bir ilişki yaşamaya başlamasıyla sarsılmaya başlar. Karısının ihaneti karşısında ne yapacağını bilemeyen Edward Sumner, şimdi karısının aşığını bulmak zorundadır.

Oyuncular: Diane Lane, Richard Gere

Yönetmen: Adrian Lyne

8. Morning Glory (2010)

8. Morning Glory (2010)

Özet: Kariyerine yeni başlayan bir televizyon yapımcısı, sürekli didişen yardımcı sunucularla gitgide kötüye giden zorlu bir sabah programını canlandırmaya karar verir. Fakat yapmak istedikleri o kadar da basit değildir.

Oyuncular: Rachel McAdams, Harrison Ford

Yönetmen: Roger Michell

9. The Game (1997)

9. The Game (1997)

Özet: Zengin bir San Francisco bankacısına gizemli bir oyuna katılma fırsatı verildikten sonra, onu yok etmek için gerçekten gizli bir komplo olup olmadığını sorgulamaya başlayınca hayatı alt üst olur.

Oyuncular: Michael Douglas, Sean Penn

Yönetmen: David Fincher

10. Taking Lives (2004)

10. Taking Lives (2004)

Özet: Bir FBI profil uzmanı, Fransız Kanada polisi tarafından, her yeni kurbanın kimliğini alan bir seri katili yakalamak için çağrılır. Öldürdüğü kurbanlarının hayatını çalan bu seri katile yaklaşan profil uzmanı, yanlışlıkla onunla yakınlık kurmaya başlar.

Oyuncular: Angelina Jolie, Ethan Hawke

Yönetmen: D. J. Caruso

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Shutter Island (2010)

11. Shutter Island (2010)

Özet: 1954'te ABD'li bir dedektif, ıssız bir adadaki akıl hastanesinden arkasında iz bırakmadan kaçan bir hastayı bulmak için buraya gelir. Fakat soruşturma ilerledikçe geçmişine dair bazı şeyler hatırlamaya başlar.

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo

Yönetmen: Martin Scorsese

12. Constantine (2005)

12. Constantine (2005)

Özet: Doğaüstü şeytan kovucu ve demonolog John Constantine, bir polis memuruna kız kardeşinin ölümünün intihar değil, daha fazlası olduğunu kanıtlamasına yardım eder.

Oyuncular: Keanu Reeves, Rachel Weisz

Yönetmen: Francis Lawrence

13. Flatliners (2017)

13. Flatliners (2017)

Özet: Hayatın sınırlarının ötesinde ne olduğuna kafayı takmış beş tıp öğrencisi, cüretkar bir deneye girişirler: kalplerini kısa süreliğine durdurarak, her biri ölüme yakın bir deneyimi tetikler ve onlara ölümden sonraki yaşamı ilk elden anlatır.

Oyuncular: Elliot Page, Diego Luna

Yönetmen: Niels Arden Oplev

14. The Truman Show (1998)

14. The Truman Show (1998)

Özet: Bir sigorta satıcısı olan Truman, doğduğu ada kasabasından asla ayrılmamıştır. Her günü mükemmel geçen Truman, bir gün bu harika hayatının aslında birer kurmaca olabileceğinden şüphe duymaya başlar.

Oyuncular: Jim Carrey, Ed Harris

Yönetmen: Peter Weir

15. The Holiday (2006)

15. The Holiday (2006)

Özet: Erkeklerle ilişkilerinde sorunları olan iki kadın, birbirlerinin ülkelerindeki evlerini değiştirirler, burada her biri yerel bir erkekle tanışır ve aşık olur. Fakat ayrılık vakti geldiğinde işler beklendiğinden daha dramatik bir hal alır.

Oyuncular: Cameron Diaz, Kate Winslet

Yönetmen: Nancy Meyers

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. It Could Happen to You (1994)

16. It Could Happen to You (1994)

Özet: Bir polis memuru, bahşiş yerine piyango biletini bir garsonla paylaşmaya söz verir. Şans eseri büyük ikramiye çıkan piyango bileti ikisinin de hayatını kökünden değiştirirken, konuya ikilinin eşleri de dahil olur.

Oyuncular: Nicholas Cage, Bridget Fonda

Yönetmen: Andrew Bergman

17. Book Club (2018)

17. Book Club (2018)

Özet: Hayat boyu arkadaş olan dört kadın,  aylık kitap kulüplerinde Grinin Elli Tonu kitabını getirirler. Fakat kitabı okuduktan sonra hayatları sonsuza kadar değişir ve cinsel hayatlarına biraz daha hareket katmak isterler.

Oyuncular: Diane Keaton, Jane Fonda

Yönetmen: Bill Holderman

18. The Invisible Guest (2016)

18. The Invisible Guest (2016)

Özet: Cinayetle suçlanan başarılı bir girişimcinin ve bir tanık hazırlama uzmanının mükemmel bir savunma yapmak için üç saatten az zamanı vardır. Şimdi bu üç saatte her şeyin üzerinden baştan sonra geçmeleri gerekmektedir.

Oyuncular: Mario Casas, Ana Wagener

Yönetmen: Oriol Paulo

19. Mother! (2017)

19. Mother! (2017)

Özet: Bir çiftin ilişkisi, evlerine davetsiz misafirlerin gelmesiyle sınanır ve bu onların huzurlu yaşamlarını bozar. Özellikle evin genç hanımını huzursuz eden bu çift, gitgide eve yerleşmeye başlar.

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Javier Bardem

Yönetmen: Darren Aronofsky

20. It's Complicated (2009)

20. It's Complicated (2009)

Özet: Bir çift, oğullarının üniversite mezuniyet törenine katılırken ilişkilerindeki kıvılcımı yeniden alevlendirir. Ama karmaşık olan gerçek şu ki bu çift önceden boşanmıştır ve taraflardan biri evlidir.

Oyuncular: Meryl Streep, Alec Baldwin

Yönetmen: Nancy Meyers

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ihsan Demir

Filmlerin Türkçe isimlerini yazmak çokmu zor onediooooo