Görüş Bildir
Haberler
Berat Albayrak'ın 'Titreşimli Yüzük' Şikayetinde Gazeteci Metin Cihan Hakkında Yakalama Kararı

Berat Albayrak'ın 'Titreşimli Yüzük' Şikayetinde Gazeteci Metin Cihan Hakkında Yakalama Kararı

Ulaş
28.04.2022 - 15:23

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın seks oyuncağı için açtığı davada gazeteci Metin Cihan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Söz konusu davaya Metin Cihan'ın Twitter'da kullandığı ifadeler gerekçe gösterilmişti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

MLSA Turkey'den Çiçek Tahaoğlu'nun haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın şikayeti üzerine gazeteci Metin Cihan'a açılan 'seks oyuncağı' davasının ilk duruşması İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 

Yurt dışında yaşayan Cihan’ın katılmadığı duruşmada avukatı Özgür Urfa ve Berat Albayrak’ın avukatı salonda hazır bulundu. 

Albayrak’a ait olduğu iddia edilen seks oyuncağı siparişi ile ilgili e-postalarından bahsetmesi nedeniyle 'kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret'le suçlandığı davada gazeteci hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

23 Eylül 2016’da hacker grubu Redhack, o dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevinde bulunan Berat Albayrak’ın e-posta hesabını ele geçirdiğini ve tutuklu bulunan dönemin HDP Eş Genel Başkanı Alp Altınörs ve Özgür Gündem danışma kurulu üyesi Aslı Erdoğan başta olmak üzere 'solcu muhaliflerin' üç gün içinde serbest bırakılmaması halinde kendisine ait 20 GB büyüklüğündeki elektronik postaları yayınlayacağını duyurmuştu.

Redhack’in birkaç gün sonra yayınladığı ve Albayrak’ın e-postaları olduğu iddia edilen belgeler arasında, seks oyuncağı siparişleriyle ilgili bilgilendirme yazıları da yer almıştı.

Nisan 2020’de Metin Cihan attığı bir tweet’te “Berat Albayrak’ın posta kutusu 2016’ta Wikileaks’te yayınlandığı zaman buralar çalkalanıyordu. Neyle? İçerikteki torpil, rüşvet, yolsuzluk falanla değil, titreşimli yüzük alışverişiyle. Biz de az gerizekalı değilmişiz” ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
6
5
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Mailler yayıldığında bir kısmını ben de okudum. A.k erkek muhabbeti var paso. Karıları bırakıp bilmem nerelere gidelim, şöyle toplanalım böyle yapalım muhabb... Devamını Gör

Mert Karakaya

Kayınpederi de bir yüzükle çıkmıştı yola, şimdi yürüyen dildo sikmedik g*t bırakmadı

Deborah Crimson

seks başka siyaset başka. insan cinsel yaşamını renklendirmek için titreşimli yüzük de alabilir, ağız topu da hahaah ne kadar ayıp insanların özel yaşamını k... Devamını Gör