Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Jose Mourinho Hamlesi! Hüseyin Yücel Portekizli Teknik Adamla Görüşüldüğünü Duyurdu

Beşiktaş'tan Jose Mourinho Hamlesi! Hüseyin Yücel Portekizli Teknik Adamla Görüşüldüğünü Duyurdu

Bahadır
18.05.2024 - 22:16

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Fenerbahçe'nin gündeminde olan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşüldüğünü açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi.

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi.

Siyah-beyazlı kulüp, Jose Mourinho ile temasta olunduğunu açıkladı. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli çalıştırıcı ile 1 ay önce yüzyüze görüşüldüğünü ifade etti.

Siyah-beyazlı kulüp,  Jose Mourinho ile temasta olunduğunu açıkladı. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli çalıştırıcı ile 1 ay önce yüzyüze görüşüldüğünü ifade etti.

Yücel'in açıklaması 👇

Yücel'in açıklaması 👇

'Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi. Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
10
7
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serpensmentis

Son Dakika: anlaşmaya göre Beşiktaş, ünlü teknik adamı bir daha rahatsız etmeyecek

ozzymandias27

Çok ilginç.. Aziz Yıldırım açıklaması sonrası bu gelişme.. Beşiktaş’ın sponsoru kim acaba? Ali işini biliyor walla:) kime giderse hayırlısı olsun..

omer ali

bu kadroya kofi annan mezardan kalkıp gelse bile boş haminaaaa