Görüş Bildir
Haberler
Yasama-Yürütme ve Yargı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Buluştu

Yasama-Yürütme ve Yargı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Buluştu

FreiGeist
28.01.2015 - 15:45 Son Güncelleme: 28.01.2015 - 16:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasama, yürütme ve yüksek yargı organlarının başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama, yürütme ve yüksek yargı organlarının başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki basına kapalı öğle yemeği yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Yemeğe TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Yargıtay Başkanı, Ali Alkan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı sıfatıyla Adalet Bakanı, Bekir Bozdağ, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür, Askeri Yargıtay Başkanı Tuğamiral Ahmet Zeki Liman, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tümgeneral Abdullah Arslan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan katıldı.

Haşim Kılıç'tan açıklama

Haşim Kılıç'tan açıklama

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç 'Devletin yönetiminde gerginlik olmaz. Tabii ki herkes düşüncelerini söyler ama bir yere gelindiği zaman, geldiğiniz noktadan itibaren artık şahıslar değil, devletin geleceği ve devletin hizmeti, kamu hizmeti önemlidir.' dedi.

Kılıç, emekli olduktan sonra siyasete atılacağı iddialarıyla ilgili 'spekülasyon' yorumunu yaptı.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0