Görüş Bildir
Haberler
Hep Hatırlanacak Kadar Seksi 11 Şarkıcı

Hep Hatırlanacak Kadar Seksi 11 Şarkıcı

Lala Joseph Priestley
03.08.2014 - 23:57 Son Güncelleme: 04.08.2014 - 21:54

11. Janet Jackson

11. Janet Jackson

2008 itibariyle on stüdyo albümü yayımlayan sanatçı, satışlara bakıldığında, Jackson kardeşlerin en başarılı kadın üyesidir.Jackson, günümüze kadar altısı Amerikan albüm listelerinde zirveye ulaşan on stüdyo albümüne imza attı, çıkarmış olduğu on tekli, Amerikan müzik listelerinde zirveye oturdu.Sanatçı, 1982'deki ilk albümünden 1991'e kadar yaptığı çalışmaları ve 1995'teki toplama albümü için A&M Records altında, 1991'den 2007'ye kadar Virgin Records altında, 2007'den sonra da Island Records altında çalıştı. Janet Jackson, günümüze kadar yüz milyondan fazla albüm sattı.[6] Müzik hayatının dışında sinemada da yer alan Jackson, profesyonel anlamda ilk defa 1993'te Sadece Justice adlı filmde Tupac Shakur ile beraber başrol oynadı. Sonrasında 2000'de Çatlak Profesör II'de görünen Jackson, son olarak 2007'de 'Neden Evlendim?' adlı filmde rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Jennifer Lopez

10. Jennifer Lopez

Gösteri dünyasına katılmaya 1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra karar verdi. Lopez 1993'te oyuncu olmaya karar verinceye kadar kaldığı In Living Color'da Fly Girl dansçısı olarak 1991'de ilk büyük işini elde etmiştir. Lopez'in ilk başrol filmi 1997'de oynadığı Selena adlı biyografik bir filmdir. Gelecek yılda Lopez Out of Sight filmiyle 1 milyon $ üzerinde kazanan ilk Latin oyuncusu olmuştur. 1999'da ilk stüdyo albümü On the 6'le müzik kariyerine giriş yapmıştır.

9. Shania Twain

9. Shania Twain

Sanatçının ebeveynleri Sharon ve Clarence Edwards iken, henüz 2 yaşında olan sanatçının annesi Sharon Edwards Kanada'nın ilk yerlileri olan Ojibwa'lardan Jerry Twain ile ikinci evliliğini yaptı. Beş kardeş arasında zorlu bir çocukluk geçiren Shania Twain, 13 yaşında CBC Televizyonunun Tommy Hunter Show programında şarkı söyledi. Yerel bir grup olan 'Longshot'ın vokalistliğini yaptı. 1984'te Toronto'da üç parçası stüdyoda kayıt edildi. 1987'de babası ölünce ailesine bakmak için müzik yaşamına hız verdi ve Deerhurst otelinde şarkıcı olarak çalışmaya başladı. 1991'de Mercury Nashville Records kendisiyle ilgilendi. 1993'te Shania Twain, 1996'da The Woman in Me, 1997'de Come on Over, 2002'de Up!, 2004'de Greatest Hits albümlerini çıkardı.

8. Kylie Minogue

8. Kylie Minogue

Minogue 2000'de 'Spinning Around' single'ı ve dans odaklı Light Years albümüyle tekrar ön plana çıktı ve 2000 Sidney Olimpiyatları'nın kapanış töreninde sahne aldı. Video kliplerinde cinsel açıdan daha kışkırtıcı ve cilveli bir kişilik ortaya koydu ve bunu pek çok hit single izledi. 'Can't Get You Out of My Head' kırktan fazla ülkede bir numarada yer aldı ve Fever (2001) albümü, Minogue'un daha önce az başarı gösterdiği ABD dahil birçok ülkede hit oldu. 2005'te bir turne sırasında kendisine meme kanseri teşhisi kondu ve turnesini iptal etti. Tedavi olduktan sonra kariyerine 2006'daki Showgirl: The Homecoming Tour adlı turne ile devam etti. 2009'da ABD ve Kanada'daki ilk turnesi olan For You, for Me'yi başlattı. 2014'te on ikinci stüdyo albümü Kiss Me Once'ı yayımladı ve The Voice UK ile The Voice Australia'nın üçüncü sezonlarında jüri olarak yer aldı.

7. Adam Levine

7. Adam Levine

Adam Noah Levine pop rock grubu Maroon 5'ın ana vokalistidir. Amerikan yetenek yarışması The Voice'un jüri üyelerinden biridir. 19 Temmuz 2014 tarihinde Meksika'daBehati Prinsloo ile dünya evine girmiştir.

6. Katy Perry

6. Katy Perry

Perry, on bir Grammy adaylığı dahil olmak üzere birçok ödül ve adaylık elde etti. 2012'de Billboard tarafından Yılın Kadını seçildi. Forbes tarafından 2011, 2012 ve 2013 yıllarında 'Müzikte En Çok Kazanan Kadınlar' listesine dahil edildi. Perry, bugüne kadar Hot 100 listesinin ilk 10 sıralamasında aralıksız 69 hafta adı geçen tek sanatçıdır. Dünya genelinde 11 milyon albüm ve 81 milyon single satması sayesinde tüm zamanların en çok satan sanatçıları arasındadır. Perry'nin tanıtımını desteklediği ürünlerin yanı sıra Purr, Meow! ve Killer Queen adlarını verdiği parfümleri bulunmaktadır. Şarkıcı, Temmuz 2011 sonlarında Şirinler filminde Şirine'yi seslendirerek ilk kez bir filme dahil oldu. Bir yıl sonra belgesel filmi Katy Perry: Part of Me'yi yayımladı. Film, bir turne sanatçısı olarak Perry'nin hayatına odaklanmasının yanı sıra İngiliz aktör ve komedyen Russell Brand ile yaptığı evliliğin dağılmasını konu aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Britney Spears

5. Britney Spears

Bir süre ortalarda görünmemeyi tercih eden Spears, 8.albümü ''Britney Jean'' ile müzik dünyasına geri döndü.Bu Albümle de bir rekor kıran Spears, Itunes'da 19 dakika içerisinde 1 numara olarak ''En Hızlı 1 Numara Olan Albüm'' rekorunu da kırmış oldu. Britney Jean promosyon ve albüm tanıtımsızlığı nedeniyle Amerika'da ilk hafta 107.000 sattı. Britney Jean'dan çıkan ilk single ''Work Bitch'' ise Britney'in en çabuk aldıgı sertifika video ödülüyle bilinir. Şarkı tüm dünyada 2.5 milyondan fazla satmıştır.Ardından ''Perfume'' adlı ikinci single'ını yayınladı.Şarkı ilk günde 1 milyondan fazla izlenildi ancak daha sonraki günlerde o kadar da izlenilmedi.Şarkının gerçek versiyonu yayınlanmaması albümün de satış gidişatını olumsuz yönde etkilemiş oldu. Britney Jean dünya çapında yaklaşık 750.000'lik bir satış gerçekleştirdi.Albümün üçüncü single'i hakkında söylentiler var fakat hala netlik kazanmış degil.

4. Jon Bon Jovi

4. Jon Bon Jovi

2012 yılında Billboard dergisi Jon Bon Jovi'ye müzik dünyasının en güçlü ve ilham verici yüz insanı listesinde yer verirken 2010 yılında Forbes dergisi ise sanatçıyı 125 milyon dolarlık kazançla 2010 yılının en çok kazanan ikinci müzisyeni olarak belirledi. Jon Bon Jovi People dergisi tarafından dünyadaki en güzel elli insandan biri olarak adlandırılırken yine aynı dergi tarafından En Seksi Rock Yıldızı olarak belirlendi. 2009 yılının Ocak ayında İngiltere'de istatistik konusunda bir otorite olarak kabul edilen OnePoll tarafından skiddle.com'un katkılarıyla ve oldukça geniş çaplı katılımla gerçekleştirilen bir ankete göre Rock Tanrısı anketinde Freddie Mercury veElvis Presley'nin ardında üçüncü sırada yer aldı. Sanatçı 2009 yılında şarkı sözü yazarlarının onurlandırıldığı Songwriters Hall of Fame tarafından onurlandırıldı. Sanatçıya 2001 yılında New Jersey'de Monmouth Üniversitesi tarafından Doktora ünvanı verildi.

3. Beyoncé Knowles

3. Beyoncé Knowles

Kendi deyimiyle 'çağdaş bir feminist' olan Beyoncé'nin şarkıları genelde aşk, ilişkiler, tek eşlilik ile kadın cinselliği ve güçlendirmesi temaları çevresinde şekillenmektedir. Sahnedeki dinamik, yoğun koreografili performansları, şarkıcının eleştirmenler tarafından çağdaş popüler müziğin en iyi sanatçılarından biri olarak gösterilmesini sağlamıştır. 17 yıla yayılan kariyerinde 17 Grammy Ödülü kazandı ve solo sanatçı olarak 75 milyondan fazla, Destiny's Child ile birlikte 60 milyon albüm sattı ve tüm zamanların en çok satan şarkıcılarından biri oldu. Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği, Beyoncé'yi Amerika'da 2000'lerin En Çok Sertifika Alan Sanatçısı kabul etti. 2009'da Billboard tarafından On Yılın En İyi Radyo Şarkıları Sanatçısı, 2000'lerin En İyi Kadın Sanatçısı ve 2011'de Milenyumun Sanatçısı seçildi. Beyoncé, 2014'te Forbes'un Celebrity 100 listesinin ilk sırasında yer aldı ve tarihteki en çok kazanan siyahi müzisyen oldu. 2013 ve 2014'te Time dergisinin Dünyadaki En Etkili 100 İnsan listesine girdi.

2. Shakira

2. Shakira

Shakira Kolombiya'da faaliyet gösteren Pies Descalzos adlı bir sivil toplum örgütünün kurucusu ve onursal başkanıdır. 6 yaşında ilk bestesini yapmıştır. Danslarını büyükannesinden öğrenmiştir. Ayrıca Shakira, içki ve kahve içmiyor, çikolataya bayılıyor. Bir röportajında 'Bir çikolatadan daha iyi bir şey varsa o da daha fazla çikolatadır.' demiştir. İspanyolca anadilidir. Akıcı bir şekilde İngilizce ve Portekizce konuşur.Ayrıca Fransızca, İtalyanca ve Arapça dillerini de biraz konuşabiliyor. 2011 yılında Harvard Üniversitesi tarafından Yılın Sanatçısı seçilmiştir. Son olarak Shakira, Hollywood Walk of Fame (Şöhretler Kaldırımı) de yıldız sahibi oldu ve burada yıldızı olan ilk Kolombiyalı ünvanını kazandı.

1. Elvis Presley

1. Elvis Presley

Yaşamı boyunca her türlü şöhret, unvan ve zenginliği yaşayan Presley'in şöhreti hayata gözlerini kapatmasından bu yana on yıllar geçmesine rağmen hiç azalmadı. Dünyanın her köşesinde taklit yarışmaları yapıldı. Hayran kulüpleri ve web siteleri kuruldu. Sayısız televizyon, radyo programı ve belgesele konu oldu. Hayranları ona o kadar bağlandılar ki halen onun ölmediğine ve ıssız bir yerde şöhretten uzak bir yaşam sürdüğüne inananlar dahi vardır. Ayrıca özellikle ABD'de ölümden dönen insanların Işıklı bir tünel gördüm. Elvis bana tünelin sonundan el sallıyordu anlatımları bilimsel araştırmalara konu olan bir fenomene dönüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0