Görüş Bildir
Haberler
THY, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne Sponsor Olarak Tarihe Geçti

THY, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne Sponsor Olarak Tarihe Geçti

Ulaş
05.09.2022 - 14:10 Son Güncelleme: 05.09.2022 - 14:13

Türk Hava Yolları, Twitter hesabından UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor olduğunu duyurdu. Şirket, Şampiyonlar Ligi'ne sponsor olan ilk hava yolu olarak da tarihe geçti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

THY haberi bir tanıtım videosu ile duyurdu 👇

Yazılı açıklamada ise Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'da oynanacak olmasının önemi belirtildi.

Yazılı açıklamada ise Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'da oynanacak olmasının önemi belirtildi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, her yıl dünyanın 129 ülkesinden milyonlarca insanı gökyüzünde buluşturan Türk Hava Yolları'nın uluslararası ölçekte en çok takip edilen spor etkinliklerinden olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi sponsoru olduğu bertilerek, Türk spor tarihinin en önemli sponsorluklarından biri olan bu prestijli iş birliğinin UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nin 10 Haziran 2023’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek olması açısından da ayrı bir önem taşıdığı ifade edildi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi dün gece 'Bir şeyler olacak' demişti.

Merak uyandıran açıklamanın ardından bugün THY'nin sponsorluk haberi duyuruldu. Anlaşma kapsamında Türk Hava Yolları'nın, maç yayını öncesi, esnası ve sonrasında aralarında saha kenarındaki LED ekranların da bulunduğu birçok logo görünürlüğü ve isim kullanım hakkı olacak; THY UEFA Süper Kupa, UEFA Futbol Şampiyonlar Ligi ve UEFA Gençler Ligi finallerinde de resmi sponsor unvanıyla yer alacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
16
4
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

iyi olmuş. en azından bir türk görürüz. şaka bir yana, bir tane kriptopara firması sponsorluktan son dakikada çekildi. boşluğu THY doldurmuş.