Görüş Bildir
Haberler
Senin İsmini Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Senin İsmini Tahmin Edebilecek miyiz?

Osman Avcı
21.02.2015 - 19:21 Son Güncelleme: 11.03.2022 - 14:36

Bakalım sahip olduğun ismine uygun musun, yoksa çok daha başka bir isme mi aitsin?

Senin karakterine göre ismini tahmin edeceğiz. Hodri meydan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kadın mısın erkek misin?

2. Belirli bir gün veya hafta seç!

3. Bir de düşmanını seç!

4. Hangi amaç senin bu hayattaki amacına daha yakındır?

5. Ne kadar romantik olduğuna dair kendine puan versen, bu kaç olurdu? (1 en düşük, 9 en yüksek!)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni arkadaşına sorsak, seni tanımlamak için söyleyeceği ilk kelime ne olurdu?

7. Peki ya, Türkiye'de değil de başka bir memlekette dünyaya gelseydin, burası neresi olurdu?

8. Hangi yıllarda dünyaya geldiğini merak ediyoruz?

9. Asansörde yalnızsın diyelim. Genelde şunlardan hangisini yaparsın?

10. Son soru: Gerçekten senin ismini tahmin edebileceğimizi düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Zeynep" çıktı!

"Zeynep" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Zeynep'sin. Güzellik senin soyunda var, hele bir de zülüflerini tarayıp bir yana bıraktığın zaman... Evet nazlısın, az biraz da kaprislisin; fakat sen çekmeye değer birisin. Hem kolay olduğunu kimse söylemedi ;)

"Elif" çıktı!

"Elif" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Elif'sin. Çünkü sen bir Elif harfi gibi dosdoğru bir kadınsın. Yalınsın, yalansızsın, durusun. Kalıcısın ayrıca, iz bırakıyorsun hayatlarda: Söz konusu sen olunca, her daim pazara kadar değil mezara kadardır, çok net!

"Ayşegül" çıktı!

"Ayşegül" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Ayşegül'sün. Sen her şeyden önce iyi niyetli ve iyi yaratılışlı bir insansın; ismi Ayşegül olan birisinden kötülük gelmez zaten. Anaçsın bir yandan da; korumacı, şefkatli ve az biraz da evhamlısın. Herkesin hayatına senden bir (1) tane lazım...

"Merve" çıktı!

"Merve" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Merve'sin. Senin, her şeyden önce arkadaş canlısı bir karakterin var. İlk kez tanıştığın insanlardan 'Seni daha önceden tanıyorum sanki' lafını çokça duyuyorsun; insanlarda öyle bir etki bırakıyorsun çünkü. Sıcakkanlısın, iyi bir dinleyici ve sırdaşsın! Arada bir erkek arkadaşlarında kalmak isteyen arkadaşların senin ismini çok kullansa da, sıkıntı yok senin için, onlar mutluysa sen de mutlusundur :)

"Pelin" çıktı!

"Pelin" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Pelin'sin. Sen galiba dünyanın en iyi insanısın. Arkadaşlığın ayrı bir güzel, sevgililiğin ayrı bir güzel. İnsanın seni alıp canının içine sokası geliyor; iyi geliyorsun herkese çünkü. Asprin gibi bir şeysin sen; günde 3 doz almak lazım seni :)

"Burcu" çıktı!

"Burcu" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Burcu'sun. 100 kişiye en iyi arkadaşını sorduk ve 92'sinden 'Burcu' cevabını aldık. Çünkü sen gerçek bir dostsun. İşte tam da bu yüzden insanın hayatına senin gibilerden en fazla 1 tane girer. Çünkü senin gibi birisinin arkadaşlığı gibi bir şans, sadece 1 kere tanınır. Fotojenik olduğunu, bilmiyoruz söylememize gerek var mı, çok güzel çıkıyorsun fotoğraflarda :)

"Yağmur" çıktı!

"Yağmur" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Yağmur'sun. Sen kendini doğanın bir parçası olarak görüyorsun; bu düşünce senin ruhunu yüceltiyor, kendini anlamlı ve büyük hissediyorsun. Bu yüzden 3-5 ağaç için kendini riske atabilirsin, hiç sıkıntı değil. Son olarak bir yağmur tanesi gibi duru ve beyaz olduğunu söyleyelim de eksik kalmasın...

"Irmak" çıktı!

"Irmak" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Irmak'sın. Sen kendini doğanın bir parçası olarak görüyorsun; bu yüzden doğalsın, durusun, sadesin. Kastırmadan yaşıyorsun, sahteliklerdense alabilğine uzaksın. Az biraz saf olduğunu da eklememiz gerek; fesatlığa oldum olası kafan basmadı. Neylersin sen de böylesin :)

"Cemre" çıktı!

"Cemre" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Cemre'sin. Gerçek Cemre, zamanı geldiğinde havaya, suya ve toprağa düşerken; sen kalbe düşenlerdensin. Sana sahip olanların tavrı bebeğin anne sütüne düşkünlüğü derecesinde; seni kaybeden salaklarsa intihara meyilli. Bu derece insanların hayatında yer edinmenin sebebiyse; duru, saf ve sade biri olmandan ileri geliyor. Olduğun gibisin ya, işte en çok o koyuyor adama :)

"Hera" çıktı!

"Hera" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Hera'sın. Büyük ihtimal adın Hera falan değil biliyoruz; ama sen oldukça sıradışı bir kişilik olduğun için seni ne bu zamandan, ne bu memleketten, ne de bu gerçek dünyadan benzetecek bir şey bulamadık. Biz de Antik Yunan'a gittik, oradan Hera'yı bulduk sana getirdik. Fena mı ettik?

"Janset" çıktı!

"Janset" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Janset'sin. Evet gerçek ismin Janset olmayabilir, ancak senin ruhun Janset. Janset, Çerkesçe bir kelimedir ve güneşin doğuşu anlamına gelir; işte tam da bu yüzden senin ismin olmalı. Çünkü karanlık gecelere güneş gibi doğarsın, başlangıçsın, taze bir gün gibisin. Kusura bakma sana Ayşe'yi, Fatma'yı veremedik :)

"Alya" çıktı!

"Alya" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Alya'sın. Evet gerçek ismin Alya olmayabilir ama senin ruhun Alya. Alya; yüksek yer, yükseklik, gökyüzü anlamlarına gelir, yan anlamları ise şeref, onur, zarafet demektir. İşte tam da bu yüzden senin ismin Alya olmalı. Onurlu bir kişiliksin sen; ölürsün yoluna da yine de boyun eğmezsin! 'Yeter ki onursuz olmasın aşk' yani, anladın sen onu ;)

"Melisa" çıktı!

"Melisa" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Melisa'sın ve tüm Melisa'ların olduğu gibi bir adet afet-i devransın. Yaptığımız derin gözlemlere göre her 100 Melisa'dan 99'u güzel! Burada sadece fiziksel güzellikten bahsetmiyoruz; senin karakterin de güzel. Üff gıcık olduk sana bi ince, kusursuz musun nesin sen güzel kıs ;)

"Ece" çıktı!

"Ece" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Ece'sin. Ece kraliçe anlamına gelir ve senin karakterinle neredeyse birebir örtüşüyor bu anlam. Çünkü sen kraliçe, piremses gibi bir şeysin. Güzelsin her şeyden önce, o ne şüphe! Ve fakat bu güzelliğinin öyle bir farkındasın ki... İnsanlar üstünde bariz bir etkin var, büyüleyicisin adeta! Ne adetası be, besbelli öylesin işte :)

"Ela" çıktı!

"Ela" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Ela'sın. Şimdi gerçek ismin midir bilemiyoruz ama bildiğimizden emin olduğumuz bir şey varsa bu sayfanın diğer ucundaki kişinin dünyanın en güzel kadını olduğudur. Afetsin sen; gözlerin derpem, gülüşün sular seller, sesinse yıldırım düşmesi... Elimiz ayağımız titremeseydi daha çok şey yazacaktık; ama NEYSE! :)

"Dilara" çıktı!

"Dilara" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Dilara'sın; yani tam bir gönül çalan. Farkında mısın bilmiyoruz ama çok aşığın var diyorlar. Haklılar, çünkü alıcı kuş misali gönül avlıyorsun. Bunu sen istemiyorsun ve kendine aşık eden hareketleri bilinçli yapmıyorsun ama pervanenin ateşin etrafında dönmesi de normaldir. Yani onlar elmayı (yani seni) seviyor diye, elmanın da (yani senin de) onları sevmesi gerekmez, sayın gönülçelen :)

"Derin" çıktı!

"Derin" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Derin'sin. Senin en belirgin özelliğin çekiciliğin, mıknatıs gibi bir şeysin vesselam. Sen konuşurken insanları hipnotize ediyorsun, o an dışarıda bomba patlasa umurda olmaz, o derece etkileyici bir şeysin, sayın cazibe!

"Tuana" çıktı!

"Tuana" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Tuana'sın. Sen bu kainata değil de cennete aitsin, yani oralardan gelmesin. Sen bir akıl durmasısın, mantık dışına çıkma sebebisin, her gün işe gidip-işten eve dönme motivasyonusun. İşte insanlar üstündeki etkinin sebebi tam da bunlar olduğu için sen Tuana'sın. 'Tuana, dallarına karlar yağıyor Tuana'

"Azra" çıktı'

"Azra" çıktı'

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Azra'sın. Annen baban senin güvenilir, temiz ve dürüst bir insan olmanı istemişler, işte bu yüzden sana Azra ismini koymuşlar. Onların yüzünü hiçbir zaman kara çıkarmadın. Doğruluk yolundan da hiçbir şekilde çıkmadın; karakter binanı çok güzel inşa ettin ve sonunda senin gibi güzel bir eser çıktı. Seninle ne kadar övünseler azdır...

"Damla" çıktı!

"Damla" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Damla'sın. Annen baban senin güvenilir, temiz ve dürüst bir insan olmanı istemişler, işte bu yüzden sana Damla ismini koymuşlar. Onların yüzünü hiçbir zaman kara çıkarmadın. Bu yolda hep olduğun gibi davrandın, hep! Kendinden olmayan şeylere hiç bulaşmadan bugünlere kadar geldin. Bundan sonrası daha kolay, çünkü karakterin oturdu. Seninle ne kadar övünseler azdır!

"Çağla" çıktı!

"Çağla" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Çağla'sın. Senin isminde insanı mutlu eden bir ton var. İsmindeki bu tınının tıpkısının aynısı karakterinde de var. İnsanlar senin yanında olduğunda kendini güvende hissediyor, güven veriyorsun çünkü onlara. Doğalsın ayrıca, isminle gerçekliği temsil ediyorsun.

"Evrim" çıktı!

"Evrim" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Evrim'sin. Annen baban sana bu ismi bir amaçla koymuş. Çünkü senin derin, kendini tanımlayabilmiş ve en önemlisi aydınlık biri olmanı istemişler. Tutmuş da!..

"Ekim" çıktı!

"Ekim" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Ekim'sin. Annen baban sana bu ismi bir amaçla koymuş. Çünkü senin derin, kendini tanımlayabilmiş ve en önemlisi aydınlık biri olmanı istemişler. Tutmuş da!..

"Deniz" çıktı!

"Deniz" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Deniz'sin. Annen baban sana bu ismi bir amaçla koymuş. Çünkü senin derin, kendini tanımlayabilmiş ve en önemlisi aydınlık biri olmanı istemişler, istemişler ki sana o güzel insanın adını koymuşlar. Bu güzel isme layıksın sen!..

"Nisanur" çıktı!

"Nisanur" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Nisanur'sun. Sen kendini öte dünyalarda tanımlayan, kendini orada bulan birisin. Bu dünya senin için geçici ve asıl vatan 'orası'. Bu dünyayı da emrolduğu gibi dosdoğru geçirmek gerektiğine inanıyorsun. Nisa, yani kadınsın ve bundan da önemlisi apaydınlıksın yani Nur'sun!

"Zehra" çıktı!

"Zehra" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Zehra'sın. Zehra; parlak yüzlü, ay yüzlü, ay gibi parlak ve saf olan anlamlarına gelir. İşte tam olarak buradan yola çıkarsak, senin ismin Zehra olmalı. Yüce ve ötelere adanmış gönlün, apaydın suratına yansımış. Kalbinde kötülüğün zerresine rastlanmaz ve suyun asla bulanmamış.

"Rabia" çıktı!

"Rabia" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Rabia'sın. Sen kendini öte dünyalarda tanımlayan, kendini orada bulan birisin. Bu dünya senin için geçici ve asıl vatan 'orası'. Bu dünyayı da emrolduğu gibi dosdoğru geçirmek gerektiğine inanıyorsun. Bu yüzden bu yüce kadının ismi senin karakterinle birebir örtüşüyor!

"Mehmet" çıktı!

"Mehmet" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Mehmet'sin. Sen kişilikli bir arkadaşımızsın, bizdensin, kalendersin. Olduğun gibi görünüyorsun veya göründüğün gibi oluyorsun. Herkesin farklılık peşinde koştuğu günümüzde; sen basit, sade ve sıradan kalarak asıl farklılığı yaratıyorsun. Seni sevmeyen ölsün, ey bizden biri!

"Mustafa" çıktı!

"Mustafa" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Mustafa'sın. Sen Türkiye gibi bir insansın. Yanlışların, hataların yok mu, evet var! Ara sıra saçmaladığın olmuyor mu, evet oluyor. Fakat içinde öyle bir potansiyel var ki!.. Duygusal ve yürekli bir insansın; işte tam da bu yüzden gazla çalışıyorsun. Yani gaza geldiğin zaman önünde hiçbir şey duramaz, ey Türkiye'nin insanı!

"Ahmet" çıktı!

"Ahmet" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Ahmet'sin. Her 10 Türk erkeğinden 1'i Ahmet olsa da, Ahmet'lik bir sana yakışır. Bu nasıl bir şeydir tam açıklayamıyoruz; ama bu durumu, hayatında 2-3 Ahmet olanlara sorarsak 'aaa evet' diyeceklerdir. Ayrıca ilk bakışta insanlara oldukça düz ve sade gelebilirsin; ancak seni tanıdıkça sürprizlerinle de karşılaşmak mümkün. Son olarak Ah-met :)

Senin İsmin: Can!

Senin İsmin: Can!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Can'sın. Darılmaca gücenmece yok ama sen galiba Türk dilindeki en güzel, en anlamlı ada sahipsin. Bir kere söylenişi güzel, oldukça net ve buram buram samimiyet kokuyor. Sen tam bir kara gün dostusun, ne zaman acil-sıkıntılı bir mevzu olur, anında bitiverirsin dostlarının dibinde. Neden? Çünkü sen CAN-SIN; çünkü sen A-DAM-SIN!

"Burak" çıktı!

"Burak" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Burak'sın. Nasıl ki adı Taylan olanların esmer ve yavşak olması gerçeği varsa, adı Burak olanların da yakışıklı olduğu su götürmez bir gerçek. Bu lafa karşılıksa, hem 'Yok bee' diyecek kadar bu durumu çok önemsemeyen bir tavrın; hem de 'Estağfurullah' diyecek kadar mütevazi bir halin var. Son olarak sen gerçek bir arkadaşsın; bize inanmıyorsan git onlara sor!

"Kaan" çıktı!

"Kaan" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Kaan'sın. Annen baban sen olmadan önce hep karakterli, efendi, kire-pisliğe bulaşmadan büyüyen bir çocuk için dua ettiler. Sen olunca da sana bu yüzden Kaan ismini verdiler; ki Kaan isminin insana hissettirdikleri bunlardır. Sen de onların yüzünü kara çıkarmamak için çok uğraştın, başardın da. Adres ver de, yüzyılın en iyi evladı plaketini gönderelim :)

"Ekin" çıktı!

"Ekin" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Ekin'sin. Sen her şeyden önce iyi niyetli bir kişisin, nedense bu durumu çok dışarı yansıtmak istemiyorsun. İnsanlarla aranda duvar var; kendine, bu yumuşak kalbini gizlemek için sonradan eklemeli bir sertlik tavrı takındırmışsın. Ancak seni ilk kez tanıyanlar bile o yumuşak kalbini görebiliyor; saklayamıyorsun çünkü onu!

"Poyraz" çıktı!

"Poyraz" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Poyraz'sın. İsminde kasıp kavuran bir hava var: Bir asilik, bir başına buyrukluk, bir serserilik ki sorma gitsin. Seni az tanıyanlara seni sorduğumuzda da aynılarını söyleyecektir. Fakat seni çok yakından tanıyanların bildiği üzere, durumunun bununla hiç mi hiç alakası yok. Sen aksine oldukça naif bir insansın; duygusal, ince ve tam bir beyefendisin! Viktoryan dönemi İngiliz asilzadesi gibisin bu yönünle, bir frakın-jüponun eksik :)

"Demir" çıktı!

"Demir" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Demir'sin. Sen karakter abidesisin. Hiçbir ahval veya şerait içinde kendini bozmaz, eğilmez, bükülmezsin. Bunun yanında zekisin de. Entelektüel, bilgili ve aydın bir kişiliksin. Objektifsin son olarak, bu hayatta tek aradığın şeyse: GERÇEK!

"Uzay" çıktı!

"Uzay" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Uzay'sın. Öncelikle sen orijinalsin, o ne şüphe! Ama orijinal olmak için kastırmıyorsun; senin fabrika çıkışın öyle. Gizemli bir tarafın olduğuysa su götürmez bir gerçek, tıpkı sırlarla dolu uzay gibi. Yani etrafındakiler kafanın içindekileri anlayabilmek için çıldırasıya paralıyor kendilerini :)

"Dirim" çıktı!

"Dirim" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Dirim'sin. Evet, gerçek ismin büyük ihtimalle Dirim değil; fakat senin ruhun Dirim. Şöyle ki, Dirim; hayat, yaşam, yaşama gücü anlamlarına gelir ve bu anlam, senin anın zerresine kadar tadını çıkarma felsefene pek bir uygun. Hayatı yaşama denilen en güzel sanatın ustasısın sen, biz senin yanında boşuna yaşıyoruz popumuzu kaşıyoruz valla :)

"Poseidon" çıktı!

"Poseidon" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Poseidon'sun. Büyük ihtimal adın  Poseidon falan değil biliyoruz; ama sen oldukça sıradışı bir kişilik olduğun için seni ne bu zamandan, ne bu memleketten, ne de bu gerçek dünyadan benzetecek bir şey bulamadık. Biz de Antik Yunan'a gittik, oradan  Poseidon'u bulduk sana getirdik. Fena mı ettik?

"Emir" çıktı!

"Emir" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Emir'sin. En başta şöyle bir şeyi itiraf etmek gerekiyor: Adı Emir olanlar yakışıklı oluyor. Sen de Tanrı vergisi bir yakışıklılığa sahipsin üstad. Ancak seni sadece yakışıklı olarak tanımlamak haksızlık olur sana. Aslında senin en öne çıkan özelliğin tam bir lider, tam alfa, tam bir baskın erkek olman, -çok net!

"Doruk" çıktı!

"Doruk" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Doruk'sun. Annen, baban senin başarılı bir insan olmanı istemişler. İstemişler ki sana bu ismi koymuşlar. Ancak itiraf etmek gerekir ki, annenin babanın sana bu ismi vererek koyduğu çıtayı sen daha da ileriye götürdün, en başarılı olmayı hedefledin. Bu uğurda mükemmeliyetçilik gibi bir özellik de edindin. Sen hiçbir şeyi beğenmezsin; çünkü kusursuzluğu arıyorsun!

"Kıvanç" çıktı!

"Kıvanç" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Kıvanç'sın. Annen baban yemin ediyorum müneccim, ee müneccim ki sana böyle bir isim koymuş. 'Bu çocukla ileride kıvanç duyacağız' mantığıyla sana bu ismi koymuşlar ve yanılmamışlar da; daha doğrusu sen onların yüzünü kara çıkarmamışsın. Başarılısın, örneksin, düpdüzgün bir insansın kısaca. Son olarak dehşet'ül-vahşet bir yakışıklı olduğunu da söyleyelim :)

"Batuhan" çıktı!

"Batuhan" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Batuhan'sın. Batuhan'ların en belirgin özelliği oldukça çekici olmalarıdır ve çekicilikleri 3'e ayrılır. Birincisi komik çekiciliğidir. İkincisi çapkın çekiciliği ve üçüncüsü de doğal çekiciliktir. Sen bu üçünden en az birisine sahipsin. Eğer ikisine sahipsen zaten tehlikenin ta kendisisin. Fakat 3'üne de sahipsen... Üstad karşında ceketimizi ilikliyoruz; eğit bizi :)

"Kuzey" çıktı!

"Kuzey" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Kuzey'sin. Vaoov sen karizmanın vücut bulmuş halisin; çünkü sen lafla değil gözlerle konuşabilen nadir insanlardansın. Sert ve ciddi bir tavrın var; asisin bir yandan da ve bakışlarınla en sert cismi bile tereyağı kıvamına getirebilirsin. Sana boşuna Kuzey ismi verilmemiş, çünkü kuzey fırtınaları gibi deli-dolu bir kişiliğin var!

"Ege" çıktı!

"Ege" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Ege'sin. Evet senin ismin Ege, çünkü sen Ege gibi acayip bir varlıksın. Çekicisin en başta ve bu çekicilik; rahat, hiçbir şeyi sallamayan, tabir-i caizse şımarık tavırlarından ileri geliyor. Ayrıca ismi Ege olanların tümünün boyu uzun oluyor. Sen de böyleysen doğru yerdesin :)

"Umut" çıktı!

"Umut" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Umut'sun. Sana boşuna bu isim verilmemiş, çünkü ailen sana gerçekten bel bağlamış: Onların umudu ve hayat ışığısın. Bu uğurdaysa elinden geleni yapıyorsun. Karakter binanı inşa ederken, aklının bir köşesinde hep onlar var. Tek düşüncen 'aman onların yüzünü kara çıkarmayayım' var. Bizce gayet iyi gidiyorsun, aynen böyle devam, ey güven veren insan!

"Mert" çıktı!

"Mert" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Mert'sin. Ailen sana bu ismi şundan verdi:  Demir gibi, çelik gibi eğilmeyen; haksızlığın karşısında adaletin yılmaz bir savunucusu olmanı istediler. Ne mutlu onlara ki haklı çıktılar; çünkü sen sen dürüstlüğe ve sadakate değer veren; dosdoğru olmaya çalışan bir insansın.

"Selim" çıktı!

"Selim" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Selim'sin. Selim; doğruluktan ayrılmayan, düzgün, dosdoğru gibi anlamlara gelir ve bu anlamlar senin karakterinle birebir örtüşüyor. Öncelikle sen hakkaniyetli bir insansın ve 'Sezar'ın hakkı Sezar'a' mottosundan bir dakika ayrılmıyorsun. Yani senin hayatında politika denilen şey yok. Bu uğurda başının belaya girmesi bile koymaz sana; çünkü önemli olan terazinin kefesinin dengede durmasıdır!

"Deniz" çıktı!

"Deniz" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Deniz'sin. Annen baban sana bu ismi bir amaçla koymuş. Çünkü senin derin, kendini tanımlayabilmiş ve en önemlisi aydınlık biri olmanı istemişler, istemişler ki sana o güzel insanın adını koymuşlar. Bu güzel isme layıksın sen!..

"Devrim" çıktı!

"Devrim" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Devrim'sin. Her şeyden önce Sokrates'in 'Nosce Te İpsum' (kendini bil!) sözünü içselleştiren ve bu sözü yürürlüğe koyan birisin. Halkların eşitliğine inanıyorsun. Adaletin yılmaz savunucususun ayrıca ve her şeyden öte özgürlükçüsün. Kafandaki tabuları, İbrahim'in putları misali yıkmışsın çoktan. Son olarak Haziran'da ölmenin zor olduğuna da inanıyorsun, ey diyalektik insan!

"Barış" çıktı!

"Barış" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Barış'sın! Sen Nietzsche'nin belirttiği übermensch, yani üst-insan familyasındansın. Çok okur, çok araştırırsın. Ancak sadece bu değil; insanların çok ama çok az yaptığı bir şeyi yapıyorsun: Düşünmek. Empati yeteneğinse çok ileride; neredeyse birebir bir biçimde başkası gibi düşünebiliyorsun. Son olarak kırılgan, hassas ve duyarlı bir yapının olduğunu da söyleyelim, sayın üst-insan!

"Fatih" çıktı!

"Fatih" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Fatih'sin! Sen değerlerini bilen, saygılı ve hoşgörülü bir aileden geliyorsun. Kişinin karakterini ailesi belirler sözünden yola çıkarsak, senin de onlara layık olan bir çocuk olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sen inançlı bir insansın; bu yüzden dünya denilen gölgeliğe çok fazla bel bağlamıyorsun. Son olarak emrolduğu gibi dosdoğru yaşamaya çalışıyorsun, ki sen öte dünyaların fatihisin!

"Furkan" çıktı!

"Furkan" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Furkan'sın! Sen kendini öte dünyalarda tanımlayan, kendini orada bulan birisin. Bu dünya senin için geçici ve asıl vatan 'orası'. Bu dünyayı da emrolduğu gibi dosdoğru geçirmek gerektiğine inanıyorsun. Bu yüzden bu yüce isim, senin karakterinle birebir örtüşüyor!

"Muhammed" çıktı!

"Muhammed" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Muhammed'sin. Sen kendini öte dünyalarda tanımlayan, kendini orada bulan birisin. Bu dünya senin için geçici ve asıl vatan 'orası'. Bu dünyayı da emrolduğu gibi dosdoğru geçirmek gerektiğine inanıyorsun. İşte tam da bu sebeplerle 'en sevgili'nin ismine layıksın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55742
9807
9278
5768
4478
4178
3201
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Rana Öztürk

TESTE NAH BİLİR DİYE BAŞLAMAK GİBİSİ YOK :)

Nuri Can AY

bilemediiii zaten öyle düşünmüştüm

Nur Baltuk

Valla beni bildi ismim nur gözüküyor ama ismim ırmak

Kerem Yetkin

son soruya hayır cevabını verdim hakkaten bilemedi

yarenyucel745

Ben ilk Hayıra bastım bilemedi. Sonra bilecek mi diye denemek için bir de evete bastım, yine bilemedi.