Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi Şehrin Kadınısın?

etiket Sen Aslında Hangi Şehrin Kadınısın?

Osman Avcı
05.03.2015 - 12:15 Son Güncelleme: 05.03.2015 - 14:21

Sen İstanbul'un mu, İzmir'in mi, Ankara'nın mı, yoksa daha başka bir yerin mi kadınısın! Yani senin bir kadın olarak ruhun hangi şehre ait? Cevabı testte!

Kapak: Emrah Cengiz

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burada değil de, başka bir yerde dünyaya gelseydin burası neresi olurdu?

2. Mekanın birinde, çok ama çok yakışıklı bir çocuk gördün! Bekledin ama seninle tanışmaya gelmedi. Peki sen gidip onunla tanışır mısın?

3. Senin ideal erkek tipin şunlardan hangisi?

4. Yaşlandığında tarzın hangisi gibi olacak?

5. Güçlü bir kadın karakter seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni en doğru tanımlayan sıfat şunlardan hangisidir?

7. Bugün pazar günü ve sen...

8. Peki ya sen hangi havaların insanısın?

9. Yemek olmadan senin hangi şehrin kadını olduğunu bilemeyeceğiz :) Hadi yemeğini seç!

10. Son olarak bir ayakkabı modeli seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ankara Kadını'sın!

Ankara Kadını'sın!

Sen tam bir Ankara Kadını'sın. Mesafelisin, öyle hemen enseye tokat kıvamına gelemezsin; ağırbaşlısın, kültürlüsün, iyi aile kızısın ve pek tabii ki idealistsin. Ankara kadınlarında Cemal Süreya romantizmi, Filiz Akın zarafeti, Cemil Meriç çalışkanlığı vardır. Samimi olur, korur, güven verir, sarar insanı. Yani tam bir salon hanımefendisidir. Yine de şu sözü unutmamak gerek: 'Boş yere ağlama, kalbini bağlama, Ankara kızlarına'

İzmir Kadını'sın!

İzmir Kadını'sın!

Sen tam bir İzmir Kadını'sın. İzmir kadınlarının güzel, alımlı ve çekici olduğunu bilmiyoruz söylememize gerek var mı, zaten dillere destan. FAKAT seni tek bu yönden anlatmak tek kelimeyle haksızlık olur sana. İzmir kadını cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan, derinlikli bir kadındır. Bana dokunmayan bin yıl yaşasıncı değildir asla. Özgürdür, kendine güveni yüksektir. Bakımlıdır, öyle makyaj güzeli değil ama anladın sen onu! Organik kadındır yani. Son olarak şarkıda da dediği gibi: 'Savaşta da, aşkta da esaslıdır kadın duruşları'

İstanbul Kadını'sın!

İstanbul Kadını'sın!

Sen tam bir İstanbul Kadını'sın pek tabii ki, başka neresi olacaktı ki! İstanbul kadını, İstanbul gibidir; güzeldir hem de delirten bir güzellik. Kadimdir, ruhu yücedir yani. Zordur fakat; onun kafasının içindekileri anlayabilmek için nice koçyiğitler yere serildi, hey gidi!.. Zor beğenir, çabuk sıkılır; onu elde edebilmek tüm dünyanın dertlerini çözmekten daha zordur. Ayrıca İstanbul kadını, tek başına ayakta durmanın destanını yazmıştır, kariyercidir, işinde gücündedir. Sen zor kadınsın kısaca, ama kimse kolay olacağını söylemedi ki! Çalışsınlar az ;)

Eskişehir Kadını'sın!

Eskişehir Kadını'sın!

Sen tam bir Eskişehir Kadını'sın! Senin kafanda karmaşıklıklar yok, çok netsin, ne istediğini biliyorsun: Kendini çok iyi tanıyorsun çünkü. Rahat bir tavrın var; kastırmadan yaşıyor, kafana göre takılıyorsun. Sadesin yani, ama bu nasıl bir şeyse sadeleğinle fark yaratıyorsun. Tam da burada senin eğlence insanı olduğunu söylemek lazım. Keyfini hiçbir şey kaçıramaz, çünkü üstüne bir çizgi çekmeyi çok iyi biliyorsun. Tavırlarına her daim hayran olunur, ey es-es'in kızı :)

Karadeniz Kadını'sın!

Karadeniz Kadını'sın!

Oooo galiba tam bir Karadeniz kadınıyla karşı karşıyayız. Neyse hareketlerimize az biraz çeki düzen verelim de ona göre konuşalım o zaman :) Öncelikle Karadeniz kadınının deli-dolu, çılgın, tabir-i caizse tam bir manyak olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Evet Karadeniz'in kadını tıpkı Karadeniz gibidir; fırtınalıdır, eser gürler, sağı solu belli olmaz, 'damar'ı vardır, ayağı denk almak lazım gelir yani :) Kıvrak zekalıdır, sivri dillidir. Dürüsttür son olarak, yalanı sevmez; tıpkı Karadeniz'in yaylaları gibi organiktir organik!

Adana Kadını'sın!

Adana Kadını'sın!

Sen tam bir Adana Kadını'sın. Yani tam bir esmer bombasın, öyle bir esmerlik ki of ki ne of!.. Tenin için 3. dünya savaşı başlatılabilir, ne olacak sanki! Ayrıca Adana kadını nettir; bulanık, karmakarışık şeylere hiç gelemez. Onlar için her şeyde çok net ve kırmızı bir çizgi vardır ve bunları aşanların haddini öyle bir bildirir ki... Neyse :) Bunun yanında bilmiyoruz senin dobra olduğunu söylememize gerek var mı!? Yok yok senin dilinin kemiği yok, düşüncelerinle ağzının arasın bir perde, ince bir tül dahi yok! Ama olsun, sen en azından ikiyüzlü değilsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
581
419
185
176
58
58
53