Görüş Bildir
Haberler
Pierre Cardin İç Giyim

Pierre Cardin İç Giyim

Renkli Kelebek
25.03.2014 - 12:20 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 12:40

Pierre Cardin İç Giyim

En çok satan markalar arasında adını görmeye alışık olduğumuz Pierre Cardin İç Giyim her sezonda çıkardığı ürünlerle gözleri kamaştırmaktadır.

Yalnızca bir sektörde değil çoğu sektörde birbirinden kaliteli ürünlerle görmekteyiz Pierre Cardini. Bu yazımızda ise yine şık modellere ve çeşitlere imzasını atmış olan Pierre Cardin İç Giyim’i inceleyeceğiz.

Pierre Cardin iç giyim özellikle bayan iç giyim üzerine ürünler üretmiş ve Türk kadınının tercih edeceği markalar arasına, hem ürünlerinin kalitesiyle ve hem de model zenginliğiyle girmeyi başarabilmiştir. Erkek iç giyim üzerine de oldukça geniş bir yelpazede ürünler üreten Pierre Cardin iç giyim erkeklerinden aradıkları marka olmuştur.

Bayan iç giyim üzerine üretilen belli başlı ürün kategorileri şöyledir;

  • Pierre Cardin Sütyen Modelleri

  • Pierre Cardin Sütyen Takımları

  • Pierre Cardin Atlet Modelleri

  • Pierre Cardin Atlet Takımları

  • Pierre Cardin Külot Modelleri

  • Pierre Cardin Gecelik Modelleri

  • Pierre Cardin Pijama Takımları

  • Pierre Cardin Çorap Modelleri gibi çeşitlendirilebilir ve ana başlıklarda toparlanabilir.

Erkek İç giyim üzerine üretilen ürünleri ise şu başlıklara toparlayabiliriz;

  • Pierre Cardin Erkek Külot Modelleri

  • Pierre Cardin Erkek Atlet Modelleri

  • Pierre Cardin Erkek Pijama Takımları

  • Pierre Cardin Erkek Çorap Modelleri gibi ana başlıklarda özetlemek mümkündür.

Bunlarla birlikte Pierre Cardin tarafından üretilen başka iç giyim modelleri de vardır. Örnek vermek gerekirse Pierre Cardin Kombinezon veya Pierre Cardin Babydoll Modelleri bunlardandır.

Pierre Cardin Sitesinden sizler için Pierre Cardin tanıtımını olduğu gibi aktarıyoruz:

“1950 yılında Fransa’da Mösyö Pierre Cardin tarafından temelleri atılan marka, ilkleri ve sıra dışı tasarımları ile dünya modasına yön vererek tüm zamanların en büyük moda imparatorluklarından biri olmuştur. Özellikle uzay araştırmalarının yoğunlaştığı 60’lı yıllarda dönemin coşkusunu koleksiyonlarına “Space Age” temasıyla yansıtan Pierre Cardin, modada avant-garde ve fütüristik akımın ilk temsilcilerindendir. Bugün hala gardroplarda yerini koruyan tayt, vatka ve maksi paltoyu hazır giyime armağan eden Pierre Cardin, otoriterlerce yeryüzünün en iyi bilinen beş Fransız moda tasarımcısından biri olarak kabul edilmektedir.

1980’lerden sonra Amerika’dan Çin’e, İngiltere'den Sovyetler Birliği'ne kadar dünyanın birçok yerinde butikleri açılan Pierre Cardin, sadece giyimle sınırlı kalmayıp, mücevher, parfüm, mobilya, aksesuar gibi alanlarda da tasarım markası olarak bilinirliğini arttırmıştır.”

Pierre Cardin iç giyim modelleri ve daha fazlasını Topuklu Moda’da inceleyebilir ve Pierre Cardin İç Giyim adresinden güvenle siparişlerinizi verebilirsiniz.

Google plus üzerinden fırsatları yakalayın icgiyim: Google+

Kaynak: http://icgiyim.com.tr/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın