Görüş Bildir
Haberler
Neresine Estetik Yaptıracağını Şaşıranların Yaptırdığı 9 İnanılmaz Estetik Müdahale

Neresine Estetik Yaptıracağını Şaşıranların Yaptırdığı 9 İnanılmaz Estetik Müdahale

diazepam
01.10.2014 - 13:55 Son Güncelleme: 01.10.2014 - 13:56

Estetik cerrahinin sınırları yok. İnsanlar artık güzel görünmek, kendilerini daha iyi hissetmek, kaderlerini kendileri belirlemek (!), vs. uğruna akla hayale gelmedik estetik operasyonların peşine düşüyor. İşte bunlardan 9 tanesini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sakal & Bıyık ektirme

1. Sakal & Bıyık ektirme

Saç ektirme konusunda Türkiye bir marka. Özellikle Arap ülkelerinden saç ektirmek için ülkemize bir akın olduğunu söylemek mümkün. Ama saç ektirmek yetmiyor olacak ki son zamanlarda 'sakal ve bıyık ektirmek' isteyenlerin sayısında da bir artış var. Özellikle sakal ve bıyığın bir prestij sayıldığı Ortadoğu ve Asya ülkelerinden ve hatta bazı Avrupa ülkelerinden sakal & bıyık ektirme için ülkemize erkekler geliyor. Bazı turizm şirketlerinin özel turlar eşliğinde sağladığı bu 5 saatlik operasyonun bedeli ise 5000 dolar civarında.

2. Avuç içi çizgisi değiştirme

2. Avuç içi çizgisi değiştirme

Özellikle Asya'nın bir bölümünde kişinin geleceği üzerinde büyük etkisi olduğuna inanılan el çizgileri, kaderini kendisi belirlemek isteyen insanlar tarafından bir operasyonla değiştiriliyor.  Geleceğinizi değiştirmenin süresi ise sadece 15 dakika. Yani 15 dakikada daha zengin, daha güçlü, daha uzun ömürlü olmak istemez misiniz?

3. Göz rengi değiştirme

3. Göz rengi değiştirme

Vücudunuzda her yeri değiştirdiniz bir leylek kadı diyorsanız buyurun yapay iris ile göz renginizi değiştirin. Artık 'benim gözlerim güneş altında ela oluyor' demenize gerek yok, gerçekten ela bir göz sahibi olmanız mümkün. İnce, yapay, zehirli olmayan silikon iris ile hayata farklı bir göz rengi ile bakın! Sadece 30 dakikanızı ayırmanız yeterli.

4. "Poker surat" botoksu

4. "Poker surat" botoksu

Duygularını saklayamayan sıkı bir poker oyuncusu musunuz? Elinize floş geldi mi gülümsemenize engel olamıyor musunuz? o zaman sizin ilacını poker surat botoksu ile ifadesiz bir surat yaratmak. 600-800 dolar harcayarak yaptığınız blöflerin havada kalmamasını sağlamak artık sizin elinizde.

5. Ayak başparmağı küçültme operasyonu

5. Ayak başparmağı küçültme operasyonu

Parmak arası terlik giydiğinizde ayak başparmağınız dolma gibi sırıtıyor mu? açık uçlu ayakkabı giymekten utanır mı oldunuz? Üzülmeyi tıp sizleri de unutmadı. Geçireceğiniz ayak başparmağı zayıflatma operasyonu ile siz de incecik ve zarif ayak başparmaklarına sahip olabilirsiniz. Her ne kadar bazı doktorlar yan etkileri, baş parmak deformasyonu, sürekli bir ayak ağrısı gibi sebepler yüzünden bu işleme karşı çıksa da 'dolma gibi parmakla mı gezelim canım' diyorsanız hadi durmayın, inceltin parmaklarınızı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dudak köşesi kıvırma operasyonu

6. Dudak köşesi kıvırma operasyonu

Neden sizin de Aysun Kayacı gibi dudaklarınız olmasın? Madem ikinizin oyu da aynı sayılıyor o halde dudaklarınız da onun gibi kıvrık kıvrık olabilir pek tabii ki. Daha seksi olmak artık bir neşter uzağınızda. Dudak köşelerinizi kıvrıltın, daha tatlı gülüşlere, seksi pozlara sahip olun.

7. Göz kapağı operasyonu

7. Göz kapağı operasyonu

Çekik gözlü olmaktan sıkılan Asyalıların bir numaralı tercihi. Bu ameliyatın merkezi Güney Kore. Üst göz kapağında yapılan ufak bir kesi ve devamında bir kısmının alınması ile devam eden bir operasyon. Tek bir klinikte günde 100 göz kapağı operasyonu yapıldığını dikkate alırsak Asyalılar çekik gözden sıkılmış diyebiliriz.

8. Bacak uzatma operasyonu

8. Bacak uzatma operasyonu

Tam olarak bir estetik müdahale sayılır mı tartışılır ancak tıbbi gerekliliklerin dışında sırf boyunu 5-10 cm daha uzatmak isteyenlerin varlığı böyle bir sektör oluşturmuş durumda. Son derece eziyetli, acılı ve kişiyi bakıma muhtaç hale getiren bir süreç. Eğer sadece estetik kaygılardan dolayı bunu yaptırıyorsanız kısa boylu olmaktan ciddi anlamda sıkılmış olmanız gerekir. Ha bir de asgari 85 bin doları gözden çıkarmak durumundasınız.

9. Yapay gamze

9. Yapay gamze

Açelya Akkoyun gibi görünmenin de bir bedeli var. Eğer gamzeli yanaklara hastaysanız sizin de bir tane olmaması için hiçbir sebep yok. Bir iki yüz kasının kısaltılmasıyla gülerken çıkan gamzelerinizin keyfini sürebilirsiniz. Her hangi bir yara izi oluşmadan, bir iki gün süren sürekli gamzeye tahammül ederek bu sona ulaşabilirsiniz.

Bonus - Saç botoksu

Bonus - Saç botoksu

Brezilya fönünden sonraki en büyük icat. Esasen saça dışarıdan keratin yükleme işlemi. Bu sayede saçlarınızın daha düz, daha bakımlı ve daha kırıklı olmasının sağlanması hedefleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
15
12
10
9
7
5