Görüş Bildir
Haberler
Metiner'den CHP'li Kadınlara: 'Cumhuriyet Artıkları'

Metiner'den CHP'li Kadınlara: 'Cumhuriyet Artıkları'

Ulaş
19.01.2015 - 17:38
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeşehir Üniversitesi'nde konuşma yapan AKP'li Mehmet Metiner ile Cumhuriyet Gazetesi'ne sahip çıkan CHP'li kadınlar arasında tartışma çıktı. Metiner kadınlara “Cumhuriyet artıkları” diye bağırdı.

Bahçeşehir Üniversitesi'nin Siyaset Okulu'nda konuşma yapan Metiner ile CHP'liler arasında çıkan tartışmada sert sözler söylendi. Metiner, kendisini eleştiren CHP'li kadınlara 'Cumhuriyet artıkları'' diye bağırdı. Gerçek Gündem'in haberine bilgiye göre, Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş'taki kampüsünde konuşan Mehmet Metiner, Cumhuriyet'e yönelik ağır ifadeler kullandı. Bunun üzerine, salonda bulunan CHP'li kadınlar, 'Cumhuriyet için böyle konuşamazsınız. Cumhuriyet'i size öldürtmeyeceğiz'' diye tepki gösterdi.

“CUMHURİYET SAYESİNDE VEKİL OLDUN”

Tartışmanın büyümesi üzerine, Mehmet Metiner kadınların salondan çıkarılmasını istedi. CHP'li kadınlar bu istek üzerine, ''Biz zaten terk ediyoruz, seni dinlemeyeceğiz'' karşılığını verdi. Metiner, kadınlar salonu terk ederken arkalarından 'Cumhuriyet artıkları'' diye bağırmaya başladı. Metiner'in bu sözleri üzerine gerilim yeniden tırmandı. CHP'li kadınlar, Metiner'e 'Cumhuriyet sayesinde milletvekili oldun, utanmıyor musun?'' tepkisini gösterdi. CHP'li kadınlar daha sonra salonu terk etti. Aynı salonda geçen hafta da AKP Milletvekili Burhan Kuzu ile CHP'liler arasında tartışma yaşanmıştı. Kuzu, 'Alın bu kadınları başımdan'' diye bağırmıştı.

  • İleri Haber
Kaynak: http://ilerihaber.org/metinerden-chpl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0