Görüş Bildir
Haberler
Kızılderili Olsaydınız İsminiz Ne Olurdu?

etiket Kızılderili Olsaydınız İsminiz Ne Olurdu?

diazepam
12.12.2014 - 12:27 Son Güncelleme: 04.11.2018 - 10:22

Eğer bir kızılderili olsaydınız, aileniz size ne isim koyardı hiç merak ettiniz mi? Merakınızı gideriyoruz. Testimizi çözün, anlamıyla birlikte isminizi öğrenin.

Öncelikle cinsiyetinizi öğrenelim

1. Bir hayvan seçiniz.

2. Aşağıdaki kavramlardan sizin için ilk sırada gelen hangisi?

3. Bir kızılderili seçiniz.

4. Hangi nesneyi duyar duymaz aklınıza kızılderililer geliyor?

5. Sizi en çok etkileyen manzara hangisi

6. Sizce aşağıdaki durumlardan hangisinin özrü olmaz?

7. Hangi kızılderili kabilesinden olmak isterdiniz?

8. Sizce insanlığın sonunu ne getirecek?

9. Hangi kasabada yaşamak isterdiniz?

10. Son olarak kitap okumak için nereyi tercih edersiniz?

Sizin adınız "Sabah Yeli"

Sizin adınız "Sabah Yeli"

Sizde insanı rahatlatan bir şeyler var. Sizinle konuşan, sizin omzunuzda ağlayan, derdini sizinle paylaşan birisinin rahatlamamasına imkan yok. Sözleriniz, cümleleriniz, bakışınız bile teskin edici. Bu yüzdendir ki birçok insanın en iyi dostu, en iyi arkadaşısınız. Dinleyici, çözüm odaklı, düşünceli birisiniz. Sizin gücünüz insanlara verdiğiniz değerden kaynaklanıyor.

Sizin adınız "Sessiz Nehir"

Sizin adınız "Sessiz Nehir"

Çoğu kişi size içine kapanık dese de aslında siz susmanın erdemini keşfetmiş birisiniz. Arkadaş grubunun, okulun, ofisin sessizi sizsiniz. Ama bu durum size olaylara geniş bir perspektiften bakma imkanı sağlıyor, tabiri caiz ise siz her zaman büyük resmi kolaylıkla görüyorsunuz. Bu yüzden içinden çıkılamayan işler, konular hep sizin önünüze geliyor. Bu sizi güvenilir, iş bitirici biri yapıyor. Sessiz olmuşsunuz ne zararı var?

Sizin adınız "Yıldızlı Gece"

Sizin adınız "Yıldızlı Gece"

Hani adam elindeki deniz yıldızını okyanusa fırlatmış ve 'onun için fark etti' demiş ya, o hikayedeki kişi sizsiniz. İnsanların hayatında fark yaratmak sizin işiniz. Gerek mesleğiniz sebebiyle, gerek arkadaşlığınızla ve gerekse de herhangi biri olarak insanların hayatında bir fark yaratmak, onların size gülümseyen bir yüzle bakması sizin için hayatın anlamı. Bunu başardığınızı söylemek de hiç zor değil. Siz gücünüzü iyiliğinizden, yardımseverliğinizden alıyorsunuz.

Sizin adınız "Gülümseyen Surat"

Sizin adınız "Gülümseyen Surat"

Ortamın neşe kaynağı geldi. Siz her daim gülen yüzünüzle insanların güne iyi başlamasını, günü iyi bitirmesini, sinirlendiklerinde sakinleşmelerini sağlayan kişisiniz. Bu sizin doğal haliniz. Neşeli, keyifli, rahat ve sinirden arınmış bir yapınız var. Bulunduğunuz ortama pozitif enerji pompalıyorsunuz adeta. Bir grupta, ofiste, sınıfta siz varsanız orada ortamın gergin, sinirli, vs. olmasının imkanı yok gibi. Siz gücünüzü daima gülen yüzünüzden, gözlerinizden alıyorsunuz.

Sizin adınız "Fısıldayan Rüzgar"

Sizin adınız "Fısıldayan Rüzgar"

Sizin için bilgi, bilmek her şey. Bu dünyaya geliş amacımız bu dünyanın sırlarını çözmek, gizemini aydınlatmak. Onun içindir ki sürekli okuyor, izliyor ve tartışıyorsunuz. Siz arkadaşlarınız için 'kim beş yüz bin ister' yarışmasına gidilse banko joker seçilecek kişisiniz. Bu sadece bilmenizden değil onlara verdiğiniz güven ve yakınlıktan da kaynaklanıyor. Nasıl ki sizin için bilgi vazgeçilmezse, siz de arkadaşlarınız ve çevrenizdeki diğer insanlar için vazgeçilmez birisiniz.

Sizin adınız "Baharla Gelen"

Sizin adınız "Baharla Gelen"

Siz aydınlık, yeşillik, yeniliksiniz. Siz insanların derin derin içine çektiği temiz sabah nefesisiniz. Bunun içindir ki sevdikleriniz arasında vazgeçilmez hatta elzemsiniz. İnsanlara hissettirdikleriniz, yaşattırdıklarınız, verdikleriniz ile onların hayatına renk katan, onları sevindiren birisiniz. Bütün arkadaşlarınızı, aile bireylerinizi çok iyi tanıyor, ne istediklerini gözlerinden anlıyorsunuz. Joker gibisiniz siz, herkese ihtiyacı olanı verebilen, onları dinleyen, dertlerini çözmek için el veren birisiniz. Allah herkese sizin gibi bir arkadaş versin diyelim.

Sizin adınız "Beyaz Ay Işığı"

Sizin adınız "Beyaz Ay Işığı"

Siz orada duran, ama insanların fark edemediği şeyleri onlara gösteren birisiniz. Mantıklı, sakin, soğukkanlı bir kişiliğiniz var. Asla paniğe kapılmıyor, aklınızla hareket etmeyi her ortamda ve her şartta başarıyorsunuz. Bunun için okulda sınıf başkanı, lisede öğrenci temsilcisi, üniversitede münazara ekibi başkanı sizdiniz. Savunduğu şeyler hakkında eksiksiz bilgi sahibi, derdini anlaşılır şekilde anlatabilen ve ikna kabiliyeti yüksek bir kişiliğiniz var. Sizin gücünüz aklınızdan geliyor.

Sizin adınız "Ağlayan Pınar"

Sizin adınız "Ağlayan Pınar"

Siz duyguların insanısınız. Sizdeki şefkat, merhamet, acıma duygusu kimsede yok. Sizde sonbaharda dökülen yapraklar için bile ağlama, üzülme potansiyeli var. Bu durum sizi istismara açık bir hale getirse de kendinize yakın olmasını seçtiğiniz insanlar asla böyle kişiler değil. Duygusal olduğunuz kadar insan sarrafı bir kişiliğiniz de var. Böylelikle hayatınızdaki dengeleri başarılı bir şekilde kurabiliyor ve üzülmüyorsunuz.

Sizin adınız "Zamansız Açan Tomurcuk"

Sizin adınız "Zamansız Açan Tomurcuk"

Sizin kalbiniz dilinizde, aklınızdan geçen doğruları söylemekten asla çekinmiyorsunuz. 'Dost acı söyler' lafı sizin hayat felsefeniz olmuş. Asla insanları kırmamak için onlara yalan söylemek gibi bir yola sapmıyorsunuz. insanların gözlerini açan, içinde bulundukları durumu fark etmelerini sağlayan, onların yollarını aydınlatan bir insansınız. Bu yüzden insanlar size sonuna dek güveniyor ve fikirlerinize değer veriyor. Siz gücünüzü insanların size olan güveninden ve bağlılığından alıyorsunuz.

Sizin adınız "Çılgın At"

Sizin adınız "Çılgın At"

Siz akla hayale gelmedik fikirlerin, eylemlerin adamısınız. Birinin aklından bir delilik çıkmışsa o kişinin kin olduğunu tüm arkadaşlarınız biliyor. Eğlenceli, dinamik, duyarlı bir kişiliğiniz var. Her ne kadar sert, güçlü görünseniz de aslında insanlar sizin içinizde yatan merhametin farkında. Sizin asıl gücünüz de buradan geliyor.

Sizin adınız "Gece Kartalı"

Sizin adınız "Gece Kartalı"

Siz diğer insanların göremediklerini ilk bakışta gören birisiniz. Ayrıntılarda boğulmayan ama ayrıntıların hayata kattığı renklerin farkında birisiniz. Düşünceli, kararlı ve telaşlı bir kişiliğiniz var. Elinize aldığınız bir işi yarım bırakmak gibi bir huyunuz asla yok. Mükemmelliyetçi biri değilsiniz belki ama size verilen işlerde elinizden gelenin en iyisini yaptığınız da bir gerçek. Bundan dolayıdır ki insanlar sizi güvenilir biri olarak görüyor.

Sizin adınız "Yalnız Kurt"

Sizin adınız "Yalnız Kurt"

Siz yalnızlığınızdan, kendinizden güç alan birisiniz. Kalabalık bir arkadaş grubuna, mutlu bir aileye, neşeli bir okul veya iş hayatına sahip olsanız da günün en sevdiğiniz saati kendinize kaldığınız zamanlar. Aklını kullanmayı bilen, kendine güvenen, sakin bir kişiliğiniz var. Sokaklarda tek başınıza gezmek, sabahın veya gecenin sessizliğinde kitap okumak, tek başına sinemaya gitmek sizin en büyük zevkleriniz. Gücünüz bizzat sizsiniz.

Sizin adınız "Demir Boğa"

Sizin adınız "Demir Boğa"

Sağlam karakter sizi özetleyen iki kelime olsa gerek. Dik duran, fikirlerini savunan ama asla boş ve desteksiz konuşmayan birisiniz. Arkadaşlarınız sizi grubun muhalifi olarak görseler de bu sizin pek umurunuzda değil çünkü kendinizi kimseye olmadığınız gibi göstermek niyetinde değilsiniz. Ama merak etmeyin muhalif de olsanız arkadaşlarınızın belki de en sevdiği yönünüz bu. Siz gücünüzü karakterinizin sağlamlığından alıyorsunuz.

Sizin adınız "Özgür Ruh"

Sizin adınız "Özgür Ruh"

Sizin için tek bir şey var, özgür olmak. Belki diğer bütün konular sizin için tartışmaya açık ama söz konusu olan özgürlüğünüz, insanların özgürlüğü oldu mu akan sular duruyor. Açık, anlaşılır, uzlaşmacı ve hoşgörülü bir karakteriniz var. İnsanlar sizinle saatlerce sohbet edip bundan büyük keyif alabilir. Çevrenizde gayet sevilen bir kişisiniz, bunda düşünceli ve insanları dinleyen biri olmanızın payı büyük.

Sizin adınız "Kızıl Geyik"

Sizin adınız "Kızıl Geyik"

Siz tabiat aşığı bir insansınız. Tabiatı ve size sunduğu her şeyi seviyor ve korumak istiyorsunuz. Neşeli, güler yüzlü, kavgadan uzak, barışçıl bir karaktere sahipsiniz. İnsanlar, hayvanlar, doğa için bir şey yapılması gerekiyorsa elini taşın altına ilk koyan hep siz oluyorsunuz. İnsanlar sizin bu aktivist kişiliğinize bayılıyor, size imreniyor. Siz gücünüzü doğanın ta derinlerinden alıyorsunuz. Ağacın köklerinden, çiçeğin yapraklarından...

Sizin adınız "Parlayan Şimşek"

Sizin adınız "Parlayan Şimşek"

Heyecanlı, tez canlı, telaşlı bir kişiliğiniz var. Çabuk sinirleniyor, çabuk yatışıyor, istediğiniz bir şeyin hemen olmasını istiyorsunuz. Sık sık bu özellikleriniz kendinizi sorgulamanıza yol açsa da bu halinizden etrafınızdaki insanlar şikayetçi değil. Sevecen, affedici, kırılgan bir yapınız var. İnsanlar sizin kişisel alanınıza müdahale etmedikçe sıkıntı yok. Ama keskin çizgileriniz var, bu yüzden yeni tanıştığınız insanlar konusunda biraz daha dikkatli olmanız herkes için iyi olabilir.

Sizin adınız "Karga Kral"

Sizin adınız "Karga Kral"

Siz zıtlıklar insanısınız, olmazı olur yapan, daima sürpriz sonuçlara gebe birisiniz. İnsanlardan sizi tek kelime ile anlatmalarını istesek eminiz ki çoğu: 'bilinmez' diyecektir. Siz tahmin edilmesi güç, gizemli, sırlarla dolu birisiniz. Bu yüzdendir ki özellikle karşı cinsin ilgisine yoğun şekilde mazhar oluyorsunuz. Ancak, nasıl derler siz sevdi mi tam sevenlerdensiniz. Aşkını ve sevgisini tek bir insana veren, kıymet bilen, duygulu ve nazik bir insansınız.

Sizin adınız "Kırmızı Bulut"

Sizin adınız "Kırmızı Bulut"

Sizi tek kelime ile özetlemek mümkün; Farklı. İnsanlar çoğu zaman sizin farklı olduğunuzu seziyor ama sizdeki farkı bulmak pek kolay değil. Haliniz, tavrınız, konuşmanız, önerileriniz, okuduklarınız, izledikleriniz hep farklı. Siz değişikliklere açık, yenilik peşinde, popülerden uzak, kendine has bir kişiliksiniz. Gücünüzü farklı oluşunuzdan alıyor, bundan vazgeçmeyi hiç düşünmüyorsunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3780
1394
778
372
190
172
143
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?