Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Hayatına Girmesi Muhtemel 13 Sevgili Tipi

Kadınların Hayatına Girmesi Muhtemel 13 Sevgili Tipi

diazepam
09.07.2014 - 16:03 Son Güncelleme: 09.07.2014 - 16:05

Aslında yüzlerce tip yazabilirdik, ama her kadının hayatından en az bir kere geçen en belirgin 13 tip erkeği sizin için araştırdık, yazdık. Okumadan ilişkiye başlamayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Hamal" tip sevgili

1. "Hamal" tip sevgili

Klasik lafı 'ben seni yorarım' olan bu sevgili tipi, karşısındakinin beklentilerini baştan düşük tutarak ilişki içerisinde kendi elini rahatlatmanın derdindedir. 'Yorarım' derken neyi kastettiği tam belli değildir. Arabam yok çoğu yere yürüyerek mi gideriz demek istiyor, sabah sporunu aksatmam mı diyor, evde eşek gibi çalıştırırım, bulaşık, çamaşır ne varsa sana mı kitlerim demek istiyor tam bir muammadır. İlişkinin en başında ben seni yorarım dediği için, sonrasında bu yönde hiçbir şikayeti kabul etmezler. Esasen gizemli insan havasında 'seni zihnen yorarım, duygusal dalgalanımlar yaşatırım sana, zihnini meşgul ederim seni' demek istiyormuş gibi görünse de ilerleyen zamanlarda bu tip sevgilinin donunu, çorabını yıkamaktan yorulabilirsiniz demedi demeyin. Ben seninle yorulmaya da varım hayalperestliğini az biraz kenara bırakın. Gerçek hayatta böyle yürümüyor işler.

2. "Everest" tip sevgili

2. "Everest" tip sevgili

'Bana ulaşmak zordur' mottosunu benimsemiş, kendini ağırdan satma peşindeki sevgilidir. Bir dağ gibidir bu erkekler, tırmanılmak isterler ya da bir nehir gibidir ne zaman derinleşeceğini hiç bilemediğin, bazen yağmur ormanlarının havası gibidir yağmur yağarken bir anda güneş açan, kah Sahra çölünde bir vaha, kah Hindistan'da bir tapınak gibidir bu erkekler. Sanırsın erkek değil 'National Geographic' belgeselidir bu erkekler. Yani inanırsan, genelde bir pazarlama yöntemi olarak kullanılır bu tip ifadeler. Kendisini Everest olarak pazarlayan erkeğin, hız tümseği olduğunu görünce çok da şaşırmayın, zira o da biliyor Everest'in eteği bile olamayacağını.

3. "Esnaf" tip sevgili

3. "Esnaf" tip sevgili

'Senin istediğini ben veremem' hayat görüşüne erkekleridir bunlar. Aslında Hamal tip sevgili ile benzer yönleri vardır. İlişkinin başında size hiçbir şey vaat etmeyerek beklentilerinizi sıfırsa düşünür, ilişki içerisinde beklemediğiniz ufacık şeyler yaparak aklınızı alma yoluna gider. Oysa ne sizin ne istediğinizi biliyordur, ne bunu sunup sunamayacağı konusunda bir fikre sahiptir. Sadece 'senin istediklerini ben veremem' lafı hoş bir tat bırakmaktadır zihinlerde, bu sevgili onun peşindedir. Bunu diyen sevgiliye, 'sen merak etme ben istediğimi bulup alırım' deyin, tüm algoritması iflas edecek, o gizemli adam gidip yerine beyaz eşyacı Akif abi gelecektir.

4. "Beceriksiz" tip sevgili

4. "Beceriksiz" tip sevgili

'Seni sevmeyi çok istiyorum' sözüyle tanıyabileceğiniz sevgili tipidir. Yani aslında sizi sevmeyi çok istiyordur ama gerek eski acılar ve gerekse de kadınlara duyduğu güvensizlikler onu bundan alı koyuyordur. Bir taşla iki kuş vurmayı hedefleyen, nispeten diğerlerine göre daha çakal sevgilidir. Hem sizi sevmek istediğini, sizin buna değecek bir kadın olduğunuzu belirtir hem de yaralı erkek imajı çizerek sizin sevginize sonuna kadar talip olur. Bir an önce ne yarası varmış öğrenmeye bakın. İlk başlarda bundan kaçınırsa, bilin ki öyle bir yarası yoktur. Daha henüz derin izler bırakacak bir ilişkiyi kafasında kuramamıştır. Bu tip sevgiliye, 'seninle aynı hisleri paylaşıyorum, istersen bu yaralarımızı beraber saralım' deyin. Yanınızda kalırsa devam edin, kalmazsa sevmek isteyeceği başka birini aramaya gider zaten.

5. "Mendil" tip sevgili

5. "Mendil" tip sevgili

'Daha çok ağlamaya varım diyorsan buyur hayatıma' der bunlar. Yani o kadar çok acı çekmiş, o kadar örselenmiştir ki, nasıl olup da sizinle bir ilişkiyi göze alabilecek enerjiyi kendisinde bulmuştur buna o bile şaşırmıştır. Sürekli yalnız kalmak isteyecektir ilişkinin başında, sizden kaçacak, kuytularda ağlayacaktır. Ta ki 'tek başıma denizi izliyor ve ağlıyorum' dediği bir gece herhangi bir barda denk gelene kadar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Bodyguard" tip sevgili

6. "Bodyguard" tip sevgili

'Hayatıma girmene izin verdim diyelim...' diyen sevgilidir. Yani bir nevi gönlünün kapısında dikilip, içeri gireceklere bana ne vadediyorsunuz diye sormaktadır. Aslında ben böyle de iyiyim ama hadi seninle ilişkiye başladım bana neler verebileceksin demek isteyen sevgilidir. Bir nevi kendini öne çıkarmakta, onu almak istiyorsanız bedelini ödemeniz gerektiğinin altını çizmektedir. Boşuna vakit kaybetmeyin, illaki sizden daha fazlasını vadeden çıkacak ve bizimki onun geçişine izin verecektir.

7. "Kargo" tip sevgili

7. "Kargo" tip sevgili

'Bağlanamam' lafıyla dolaşan sevgilidir. Yani demek istiyor ki ilişki yaşayalım, yatıp kalkalım, eğlenelim, gezelim tozalım ama benden bağlanmamış bekleme. Başka bir kızla görürsen beni şaşırma ve kızma çünkü dedim sana bağlanamam ben, bağlanma sorunları yaşıyorum. Neden? çünkü senden önceki sevgilim.... Daha fazlasını dinlemeye gerek yok, klasik hikaye. Bunu diye adama, eğer böyle bir şeyi kabul etmeyecekseniz en başından eyvallah demeniz sizin kârınızadır.

8. "Cerrah" tip sevgili

8. "Cerrah" tip sevgili

Erkeklerin eski sevgililerinden çektiği nedir, anlamıyoruz. Bu tip sevgili de 'derin yaralarım var benim' diyerek sizden pansuman talep edecektir. O derin yaralar neymiş hiç öğrenemezsiniz ama bu erkeğin hoşuna gitmeyen şeyler yaptığınızda, biraz az ilgi gösterdiğinizde, sıkılıp ayrılmak istediğinizde bu yaraların hemen yeniden kanamaya başladığını görürsünüz. Anlat dersiniz konuşmak istemez, yardım edeyim dersiniz yanaşmaz ama hep bir derin yarası vardır mutlaka, kanamaya her an hazır...

9. "Şuursuz" tip sevgili

9. "Şuursuz" tip sevgili

'Ben bile kendimi tanımıyorum ki' diyerek iyice bokunu çıkaran sevgilidir. Yani gel beraber beni çözelim, sonra beni mutlu edelim, ben işimi tamamlayınca da sen gidersin demek istediğini düşündüğümüz sevgilidir. Gerçekten kendini tanımıyor mu yoksa salağa mı yatıyor ilişkiye başlarsanız bunu siz çözeceksiniz. Ama size bir tüyo bunu diyen adamın kendini cin gibi iyi tanıdığına eminiz biz.

10. "Filozof" tip sevgili

10. "Filozof" tip sevgili

'Kafamda deli sorular... ' daha yanıtlayamadığım bir sürü soru varken, ilişki ne demek, aşk ne demek, sevmek ne demek bilmiyorken seninle bir ilişkiyi nasıl götürebilirim ki? demek isteyen sevgilidir. Sizinle ilişki yaşamaktan çok münazara yapma eğilimindedir. İlişkinizin her adımını ölene kadar sorgular, birlikteliğin sizin içsel yolculuğunuza katkılarını irdeler, ilişkinin ona ne kattığı konusunda panel düzenler... Kısacası sizi cidden yorar. Siz cevapları bulmuş birisini bulun, daha rahat edersiniz. 'Kişilik izdüşümümüz üst üste gelmiyorsa, seninle örtüşmüyorsam ben, içimi nasıl açabilirim ki?' Beter ol ya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Bebek" tip sevgili

11. "Bebek" tip sevgili

'Bırakırsan düşerim...' Aman benden ayrılma, beni bırakma, zaten zor buldum seni demek isteyen sevgilidir ve saftır. Çünkü bir erkeğin kadın karşısında acziyetini belli ederse gözden düşeceğinin bile farkında değildir. Ayrılmanız halinde cevapsız aramalara, Whatsapp mesajlarına, seni rüyamda gördüm mesajlarına hazır olun. Çünkü bırakırsanız düşer, o derece kimsesiz, o derece tek başına ayakta duramayan.

12. "Kaptan" tip sevgili

12. "Kaptan" tip sevgili

'İçimde fırtınalar kopuyor' sözüyle var olan sevgilidir. 'İstersen içindeki fırtına dinene kadar başka bir limanda bekleyeyim ben' deyip sonuçlarını gözlemleyin. Aslında içinde meltem dahi esmiyordur, maksat yine çize gizemli, karmaşık, komplike görünme çabasıdır.

13. "Nihilist" tip sevgili

13. "Nihilist" tip sevgili

'Boş ver ya... sen beni boş ver...' offf böyle diyen bir erkeği hangi kadın boş verebilir ki değil mi? Kim bilir ben boş verip gitsem neler yaşayacak, belki hayata küsecek, belki intihar edecek, belki buralardan komple gidecek... İşte tam da sizin böyle düşünmenizi isteyen erkektir bu. Aslında boş ver diyerek, boş vermemenizi isteyen, ters psikoloji peşinde koşan erkektir. 'Madem öyle istiyorsun tamam' deyin ve bekleyin, 'ama yine de istersen...' diye kapınıza gelmezse bu galeriyi komple sileriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
60
56
17
15
13
12