Görüş Bildir
Haberler
İlluminati Hakkında Bilinmeyen 10 Şey

etiket İlluminati Hakkında Bilinmeyen 10 Şey

Eda Durmuş
19.10.2014 - 22:03 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 13:04

İlluminati hakkında bilmediğin bilgiler olabilir!

Çoğumuz inanmıyor olabilir ama bir çoğumuz da inanıyor. Sen de İlluminati örgütünün var olduğuna inanıyorsan mutlaka okumalısın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne zaman kuruldu?

1. Ne zaman kuruldu?

1 Mayıs 1776'da Adam Weishaupt ve 4 arkadaşı tarafından kurulduğu iddia edilir. Kurulan bu örgüt aydınlanma çağı olarak da görülüyor. 1785'te Baveryan hükümeti tarafından dağıtılan grubun tüm dökümanları yayınlanmıştır. O tarihten sonraki illuminati topluluğu sürekli gizli kalmıştır.

2. Kaç üyesi var?

2. Kaç üyesi var?

Örgütte üçgenin iç açıları kadar yönetici görevinde üye var. Yani 180.

3. İşaretleri ve nedenleri ?

3. İşaretleri ve nedenleri ?

Sürekli üçgen ve tek göz işaretinin insanların gözüne gözüne sokulmasının sebebi tamamen planlı bir şey. Çünkü bir gerçeği en iyi göz önüne sererek saklayabilirsiniz.

4. Amacı ne olabilir ve bunun kesinliği ne kadar?

4. Amacı ne olabilir ve bunun kesinliği ne kadar?

İlluminatinin amacı, bütün dinleri yıkmak, tek bir Dünya ülkesi kurmaktır. Yani savaşa savaş ile son vermek istemektedir.Bu toplum bu amaca ulaşmak için yapacağı şeyler aklı hayali zorlar.

Topluluğun kesin varlığı hakkında hala bir bilgi yoktur. Örgütün en temel amacı yeni dünya düzenini kurmaktır. Çoğu kişi inansa da, inanmayan kişi sayısı inanan kişi sayısına göre 2 kat daha fazladır.

5. 5.Örgütün insanları etkileyecek silahları neler olabilir?

5. 5.Örgütün insanları etkileyecek silahları neler olabilir?

Subliminal mesaj,  Backmasking, 25. kare tekniği bu örgütün vazgeçilmez silahlarıdır. Bu silahları insanlara doğrultmakla daha güçlü olduklarını ve büyüdüklerini düşünmekteler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Baphomet kimdir?

Baphomet, tapınak şövalyelerinin kullandıkları şeytânî bir semboldür. Baphomet, aynı zamanda eski pagan bereket tanrısıdır. Baphomet'in sağ eliyle negatif ve kötü enerjiyi alarak, sol eliyle yeryüzüne ulaştırdığı tasvir edilmektedir. Lan Wilson, 'The Shroud of Turin' adlı eserinde de şöyle der: 'Korkunç yüzü ve dağınık sakalları olan bir cin şeklinde tarif edildiğine bakılırsa, bu putun Asmodeus'u (tapınağın yapımında Süleyman'a yardım eden koruyucu cin) temsil ettiği söylenebilir. Rennes Le Chateau'da bulunan köy kilisesinin kapısında da Asmodeus'un bir heykeli mevcuttur.' 

Ve İlluminati onu insanları korkutmak için kullanmaktadır.

7. Örgüte hangi ünlüler üye?

7. Örgüte hangi ünlüler üye?

Lady Gaga da fazlasıyla pompalanan popüler 'şeytanlar' arasında. Konserleri ve resimleri anlayabilenler için gizli mesajlarla dolu.

Bu sisteme hizmet ettiğini 'resmen' gözümüze sokuyor.

Müzik aleminin en ünlülerinden birisi Madonna da bu sistemin içerisinde.

Ve daha Beyonce, Rihanna , Hayley Williams ,Ke$ha, Katy Perry, Paris Hilton, Maroon 5, Shakira gibi bir çok ünlü bu akıl almaz ,kesinliği belli olmayan grupta yer aldıkları söyleniyor, konuşuluyor.

8. İlluminati kartlarının önemi nedir?

8. İlluminati kartlarının önemi nedir?

Bu kartlar 1995 yılında basılmıştır. Bu kartlarda birçok önemli bilgiler vardır. Mesela İkiz kule saldırısı bu kartlarda gösterilmektedir. Japonya depremi de. Ve Japonya depremi kartında, devrilen Japonya saat kulesinde saat  3.11'dir. Deprem ise Kasımın 3'ünde gerçekleşmiştir. Bu kartlar İllüminati'nin yapacağı kötülükleri gösterir. Gelecekte klonlar, syborglar (vicdanı yok edilmiş, öldürülmesi zor olan harika askerler) gibi şeyler olacaktır. Eğer böyle bir şey varsa vay halimize!

9. İlluminati Nerede?

9. İlluminati Nerede?

Kesin bir bilgi yok ama 51. bölge bu düşünceyi değiştiriyor. Buraya giren kişinin cenazesinin çıktığı söyleniyor. Amerika'nın uzaylılar ile ilgili deney yaptığı yer olarak da bilinir. Burada olduğu konuşuluyor.

10. Ve son olarak; bu örgüte girmek için hangi özelliklerde olmalıyız?

Aşırı zeki iseniz veya ünlü iseniz, sizi zorla içlerine alacaklardır. Girmezseniz ölürsünüz. İlluminati tarafından öldürülen çoğu ünlü 27 yaşında ölmüştür. Bu yaşlarda girmeye zorlanırlar. İstemezlerse öldürülürler. Amy Winehouse 'Beni üçgenin içine çekmeye çalışıyorlardı. Ama ben direndim, onlardan olmadım.' dedikten 3 gün sonra evinde ölü bulundu.

Arkadaşlar bu haberi yapmamın amacı benim inanmam değil. Ben şahsen böyle bir şeyin olmamasını dilerim .Ama çok fazla gündemde gördüğüm için böyle bir haber yapmak istedim. Umarım beğenirsiniz.Her bir haberde emek olduğunu unutmayalım lütfen!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5838
2826
1758
1029
919
714
695
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?