Görüş Bildir
Haberler
Testi Yapın, İçinizde Yaşayan Kötü Karakteri Öğrenin!

etiket Testi Yapın, İçinizde Yaşayan Kötü Karakteri Öğrenin!

diazepam
16.04.2014 - 14:57 Son Güncelleme: 16.04.2014 - 15:01

Hepimizin içinde çoğunlukla iyilikle denge halinde kötülük mevcut. Yer yer iyiliği yenince ortaya çıkan türde bir kötülük. Ama sinema dünyasında acımasız, zalim, gaddar kötüler mevcut. Eğer siz kötülüğünüzü dengede tutamasaydınız nasıl bir kötü olurdunuz hiç düşündünüz mü? İşte biz düşündük ve içinizde yatan kötü karakteri ortaya çıkarmaya karar verdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendinize yakın bulduğunuz giyim tarzını seçiniz

2. Ruh halinizin genel durumunu en iyi yansıtan hava durumu hangisi?

3. Mümkün olsa evinizde hangi hayvanı beslemek isterdiniz?

4. Bir filmin yarısında çıktım çünkü...

5. Hangi püf noktası sizin için daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sizi en çok etkileyen görüntüyü seçiniz

7. Nasıl bir çalışma ortamı / ofis?

8. Evde en çok kullandığınız eşya / nesne hangisi

9. Konuşurken karşınızdaki kişinin neresine bakarsınız?

10. Son olarak gecenin bir vakti uykunuz kaçtı, yataktan kalktınız ve...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçinizde "JOKER" tarzı bir kötü var.

İçinizde "JOKER" tarzı bir kötü var.

Siz kötü olduğunuz kadar bundan zevk almasını da bilen birisiniz. Sırf kötü olmak için kötü değilsiniz. Her fırsatta kötülük düşünen, bunu planlayan bir yapınız yok. Yeri geldiğinde kötü olmasını bilen birisiniz. İçinizde iyi ile kötü hep savaş halinde ve maalesef kazanan genellikle kötü tarafınız oluyor ama içinizdeki iyiyi ortaya çıkarabilme ihtimaliniz de oldukça fazla. Kim bilir belki bunun için birisine, bir şeye ihtiyacınız vardır.

İçinizde "NURİ ALÇO" tarzı bir kötü var.

İçinizde "NURİ ALÇO" tarzı bir kötü var.

Sizde iyi ile kötü ayrımı çok belirgin değil. Her hareketiniz kötülük unsurları barındırıyor ama siz bunun farkında değilsiniz. Kötü olmadaki amacınız hep belli şeyler doğrultusunda. Bir hedefiniz var ve bu hedefe ulaşmak için her yol mübah. İşte o her yol maalesef genel geçer kurallar çerçevesinde kötü oluyor.

İçinizde "TONY MONTANA" tarzı bir kötü var.

İçinizde "TONY MONTANA" tarzı bir kötü var.

Siz çok sağlam bir kötüsünüz. Aslında kötü değil de biraz gaddarsınız denebilir. Sertlikten, zarar vermekten kaçınmayan bir yapınız var. Kötü olunacaksa olunur, bundan sakınacak değilsiniz. Eğer siz kötülük yapıyorsanız mutlaka birileri bunu hak ettiği içindir. Yani denebilir ki şartlar sizi kötü gösteriyor, yoksa durduk yere siz neden kötü olasınız ki?

İçinizde "NORMAN BATES" tarzı bir kötü var.

İçinizde "NORMAN BATES" tarzı bir kötü var.

Hastalıklı bir kötülük sizinki. Belli sıkıntılarınızı içinizden atmak, rahatlamak için kötü olma yolunu seçiyorsunuz. Sizin rahatlamanız için başkalarının zarar görmesinde bir sıkıntı yok. Bu yönüyle bencil bir kötüsünüz. Kötülüğü kendi çıkarınıza olduğunda yapıyorsunuz. Yoksa normalde dışarıdan bakılınca o kadar da kötü görünmüyorsunuz.

İçinizde "KAYSER SOZE" tarzı bir kötü var.

İçinizde "KAYSER SOZE" tarzı bir kötü var.

İnsafsız bir kötüsünüz. Bir amaç doğrultusunda bir şeyin yapılması gerekiyorsa o şeyin iyi mi kötü olduğunu düşünecek vaktiniz yok, yaparsınız. Bu uğurda etrafınızdakilere zarar veriyor olmak sizin pek umurunuzda olmaz. Aynı zamanda kendinizi kamufle etmeyi de iyi beceriyorsunuz.

İçinizde "LEX LUTHOR" tarzı bir kötü var.

İçinizde "LEX LUTHOR" tarzı bir kötü var.

Düşmanlarının zaaflarını iyi bilen, kötülüğü sadece kötü eylemler olarak değil de bir bütün olarak ele alan birisiniz. Bunun için çalışan, planlar kuran, sistemli bir kötülüğünüz var. Ancak genel anlamda her yönünüzle kötü birisi değilsiniz. İstekleriniz doğrultusunda, belirlediğiniz kötülüklerle yetinmesini de biliyorsunuz. Ayrıca janti bir kötü olduğunuzu da ilave edelim.

İçinizde "THE BAD" tarzı bir kötü var.

İçinizde "THE BAD" tarzı bir kötü var.

Cahilce bir kötülük anlayışınız var. Tabiri caiz ise en alt seviyedeki, en basit kötülüklerle haşır neşirsiniz. Mesela sağlam bir eşek şakası sizin için bir kötülük olabiliyor. Kötülüğü hayatınızın geniş bir alanına yaymış gibi görünüyorsunuz ve bunun çevrenizdekilere zarar verdiğinin onları rahatsız ettiğinin farkında değil gibisiniz. Biraz çevrenizdekilere kulak verin.

İçinizde "NORMAN STANSFIELD" tarzı bir kötü var.

İçinizde "NORMAN STANSFIELD" tarzı bir kötü var.

Acımasız bir kötüsünüz. Gerektiğinde elinizdeki tüm imkanları kötülük yolunda kullanmaktan çekinmiyorsunuz. İşiniz görülsün de varsın bana kötü desinler diye düşünüyorsunuz. Kötülüklerinize başka insanları ortak etmekten çekinmiyor ancak bireysel olarak anılmayı istiyorsunuz. Zira gerekirse ortaklarınızı da bir kalemde harcayabilirsiniz. Kötülük olsun da...

İçinizde "ANTON CHIGURH" tarzı bir kötü var.

İçinizde "ANTON CHIGURH" tarzı bir kötü var.

Karşıdan gelirken insanların yollarını değiştirdiği, görünüşünüz itibarıyla da kötülüğü çağrıştıran birisiniz. Sanki iyi olmayı unutmuşsunuz. İyilikle halledebileceğiniz, tatlı dille çözebileceğiniz şeyleri bile en kötü yoldan halletmenin planlarını yapıyorsunuz. Oysa biraz sakin olup, kendinizi dinleyebilseniz, kendinize dışarından bakan birinin gözleriyle baksanız kesinlikle iyi bir olacağınıza eminiz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1530
1471
977
674
600
561
551