Görüş Bildir
Haberler
Herkesin En Az Birisini Tanıdığı İsmi Ahmet Olanların 15 Özelliği

etiket Herkesin En Az Birisini Tanıdığı İsmi Ahmet Olanların 15 Özelliği

27.04.2016 - 21:44 Son Güncelleme: 27.04.2016 - 22:17

Hepimizin hayatında bir Ahmet vardır. Ortamınızda bir Ahmet varsa o neşe kaynağınız, olmazsa olmazınızdır. Ahmetlerin azaldığı bugünlerde lütfen Ahmetleri sevelim Ahmetleri koruyalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir Ahmet asla sorumluluktan kaçmaz.

Halı sahada parayı toplayan, hesaptaki eksiği ödeyen, batak oynarken eşi ihale alamayınca ihaleye giren adamdır Ahmet. Okul gezilerini hep o organize eder, sınavı erteletmek için hocayla konuşmaya giden kişi Ahmet'tir.

2. Özgürlük Ahmet'in karakteridir.

Bir Ahmet'in özgürlüğünü elinden almaya kalkarsanız başınıza büyük bela aldınız demektir. Ahmet bağımsızlığına düşkündür. Bu özgür ruhu satın alamazsınız sadece önünde diz çökebilirsiniz.

3. Ahmet cesurdur.

3. Ahmet cesurdur.

Ahmet cesurdur. Ahmet'in gözü karadır. Dolmuş şoförüne 100 lira uzatır, bir gram korkmaz. Sınav zorsa ilk Ahmet tepki gösterir.

4. Ahmet isyankardır.

Ancak, yalandan isyan değildir. Normalde kadife yastık gibi olan Ahmet haksızlığa uğrarsa buna ilk isyan bayrağını açan olur. Bir Ahmet'in hakkını yediyseniz illa bir gün boğazınıza takılacaktır.

5. Ahmet yol yordam bilir.

Ahmet olmak klas olmayı gerektirir. Ahmet oturmasını kalkmasını bilir, ortamda gereksiz sululukları sevmez. Şaka yaparsa da az ve özdür. Tek bir kelimesiyle herkesi kahkahaya boğar ama cool'luğundan asla taviz vermez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ahmet halden anlar.

Ahmet bakkala süpermarket poşetiyle girmek istemez. Karşısındakinin yerine de düşünür. Sevgiliyle buluşacak kişinin cebine 'Gençsin, lazım olur.' diye para sıkıştıran da genellikle Ahmet'tir.

7. Ahmet çakı gibidir.

7. Ahmet çakı gibidir.

...ama İsviçre çakısı. Ahmet multifonksiyoneldir. Yeri gelir bilgisayarınıza format atar, yeri gelir ekmek almaya hiç üşenmeden gider. Memleketten akraba geldiğinden onu otogardan alan, bavulları taşıyan hep Ahmet olmuştur.

8. Ahmet kara gün dostudur.

Vize gecesi size konu tekrarı yaptıran arkadaştır Ahmet. Akbili olmayanın fazla akbili, 0.7 ucu olmayanın ucudur Ahmet. İyi günde değil, kötü günde yanındadır Ahmet.

9. Ahmet varsa zahmet yoktur.

İşleri kolaylaştıran kişidir Ahmet. Park edemeyen şoföre 'gel gel' yapan, yolda kalan kamyonete bir el atan hep Ahmet olmuştur. Teyzesinin, dayısının telefonuna isimleri hep Ahmet kaydetmiştir, hatta daha rahat görebilsinler diye büyük harfle kaydeder.

10. Ahmet adildir.

Ahmet gerekirse ekmeğini ikiye böler paylaşır ama parçaların eşit olması Ahmet'i Ahmet yapan yegane özelliktir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ahmet'in gizemli bir yönü vardır.

Herkesin derdini dinleyen Ahmet, kendi derdini insanları rahatsız etmemek için anlatmaz. Dışarıdan bakınca deli dolu gözüken Ahmet'in ruhunda keşfedilmemiş dehlizler vardır.

12. Ahmet teselli verir.

Bir teselli verecek olan varsa bu her zaman Ahmet'tir. 'Sana kız mı yok?' tan girer 'Sanki onlar çok şey'den çıkar sizi teselli eder. Bir şekilde moralinizi düzeltir.

13. Ahmet sevdasını dağlara yazar.

13. Ahmet sevdasını dağlara yazar.

Ahmet sevdi mi tam sever. Mecnun, Ferhat anca Ahmet'in yanında staj yapabilir. Ancak, sildi mi bir kalemde siler.

14. Ahmet ideal damat adayıdır.

14. Ahmet ideal damat adayıdır.

Her anne baba Ahmet gibi bir damat ister. Çünkü Ahmet'in kızını mutlu edeceğini en iyi onlar bilir.

15. Kısacası Ahmet adam gibi adamdır.

Adamlık bir dağ olsa Ahmet Everest, adamlık bir araba olsa Ahmet Ferrari olurdu. Düğünü olsa en az tam altın takmalık, çocuğunun sünnetine kirve olmalık adamdır Ahmet. Ahmetleri sevelim. Ahmetleri koruyalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
481
315
218
123
25
21
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Müddesir

İçeriği hazırlayan arkadaşın adı ahmet dimi. Hadi hadi söyle çekinme. Seni gidi ahmet seni

Joker

Ee benim tanıdığım ahmet bunlara uymuyor. Bildiğin iki yüzlü,Şikeci seni anında satan bi tip. Napcaz?

bootstrap will

"Ahmet gibi olun" bekledim sonunda ama.