Görüş Bildir
Haberler
Havalar Isınıyor mu? Hafta Sonu Hava Sıcaklığı Nasıl Olacak? Meteoroloji Açıkladı...

Havalar Isınıyor mu? Hafta Sonu Hava Sıcaklığı Nasıl Olacak? Meteoroloji Açıkladı...

Havalar ısınıyor! Son dakika hava durumu haberleri gündemde yer alıyor. Mart ayının gelmesiyle birlikte soğuk havalar beraberinde kar fırtınalarını da getirmişti. İç kesimlerde ayazın etkili olduğu yerlerde vatandaşlar ısınma sorunları yaşamıştı. Mart ayının bitmesine sayılı günler kala vatandaşlar, havanın ne zaman ısınacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel olarak havanın nasıl olacağını ve tüm detayları kamuoyuna duyuruyor. MGM'nin verilerine göre havalar birçok yerde ısınıyor. Peki hafta sonu hava sıcaklığı nasıl olacak? İşte tüm detaylar....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıcak havalara ve güneşli günlere hasret kalmıştık. Yurdun büyük bir kesiminde havalar bir anda soğuyarak vatandaşlara zor anlar yaşatmıştı. Yoğun kar yağışları yüzünden birçok ilde eğitime ara verilmiş ve mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmaması duyurulmuştu. Soğuk havanın olumsuz etkilerine karşı mücadele eden vatandaş havaların ne zaman ısınacağını merak ediyor. İşte MGM hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı hava durumu tahminlerine göre; hava sıcaklıklarındaki artış hafta sonuna kadar sürüyor. Yurdun büyük bir kesiminde yağışlar etkisini tamamen yitirirken hava sıcaklıkları ise yer yer 30 dereceye yaklaşıyor.

Nisan Ayının İlk Günlerinde Yazı Yaşanacak!

Nisan Ayının İlk Günlerinde Yazı Yaşanacak!

Ülke genelinde mevsim normallerine dönen hava sıcaklıkları, hafta ortasından itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde artış gösteriyor. Meteoroloji'nin verilerine göre; hava sıcaklıkları yurdun büyük kısmında 20 derecenin üzerine çıkarken, kıyı kesimlerde de neredeyse 30 dereceyi bulacak.

Hava Durumu Raporu

Hava Durumu Raporu

Meteoroloji'den duyurulan son değerlendirmelere göre; ülkenin batı kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Batı Karadeniz, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Muğla, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Mersin’in iç ve yüksek kesimlerinin sağanak yağışlı bir hava olacağı tahmin ediliyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın