Görüş Bildir
Haberler
Hatasız Kul Olmaz: Erkeklerin İlişkide Yaptığı 13 Hata

etiket Hatasız Kul Olmaz: Erkeklerin İlişkide Yaptığı 13 Hata

Öykü Parlak
06.05.2016 - 11:32

Hiçbir aşk sonsuza kadar sürmez dediler, inandık ama ya sürerse? Bu sebeple yaptığımız hataları bir düşünelim ve tedbirlerimizi alalım diye önce bu içeriği hazırladık: Kadınların İlişkide Yaptığı 13 Hata  E tabi ki erkeklerin hatalarını da görmezden gelemeyiz. O zaman başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kadına, gereken saygıyı göstermemek.

30-40 yıldır beraber olan çiftlere sırlarını sorduğumuzda, hepsinin verdiği ortak bir cevap var : saygı. Onların bir bildiği vardır. Karşınızdaki insana saygı duymadığınız bir ilişki, bitmeye mahkumdur.

2. Görgüden yoksun davranışlar sergilemek

Maaşınızın ne kadar yüksek olduğundan bahsetmek, araba anahtarını insanların gözüne sokarcasına masa üstüne koymak, her fırsatta, dedenizden size kalan arsaları anlatmak, bir mekana gittiğinizde, garsonlara kötü davranmak, insanların işlerini ya da dış görünüşlerini küçümsemek... Liste uzar gider.

3. Dur durak bilmeden yalan söylemek

Şunu bir kabul edelim, yani beceremiyorsunuz bu yalan söyleme işini. Gözleriniz, bedeniniz, ruh haliniz, 'ben yalan söylüyorum' diye bağırıyor. Ayrıca hiçbir kadın gece 01-3.00-04.00 arasında halı saha maçı yapılacağına inanacak kadar saf değil, bunu da bilin.

4. Hatalarını asla kabul etmemek

Hiçbirimiz mükemmel ve kusursuz değiliz. Hata yapmak, insanın en doğal özelliği. En ufak eleştiride, yanardağ gibi parlayıp, sesinizi yükseltmeyin. Hatayı kabul edip, çözümü için yardım istemek çok daha kolay.

5. Ne istediğini bilmemek

Biz müneccim değiliz. Siz dile getirmeden ne istediğinizi, ne beklediğinizi anlamamız çok zor. Lütfen konuşun. İnsana verilmiş en güzel hediye konuşmak. Kendinizi kelimelerle anlatın, triplerle değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sorumluluk almaktan kaçınmak

Evlilikten bahsetmiyorum tabi ki, ondan korkmanıza artık alıştık. İstiyorsunuz ki dünya üzerinde yapmak zorunda olduğunuz tek bir iş olmasın, tüm gün televizyon ya da bilgisayar başında pinekleseniz de kimse size bir şey demesin. Biz de sorumluluklar yüzünden gerileceğimiz bir hayat istemeyiz ama o işler öyle olmuyor.

7. Asabi davranışlarda bulunmak

Sırf erkeksiniz diye, her olaya aşırı tepki vermek zorunda değilsiniz. Bağırmadan, bir şeyleri kırıp dökmeden, kendinizi ve karşınızdakini harap etmeden de tepkinizi gösterebilirsiniz.

8. Dürüst olmamak

Düşünceleriniz, hisleriniz sorulduğunda, gerçekleri söylemekten kaçınıyorsunuz. Sürekli lafı dolandırmak, anlaşılmaz cümleler kurmak, konuyu değiştirmek, sizin en sevdiğiniz şeyler ama yapmayın. Olumlu veya olumsuz, ne düşünüyorsanız açıkça söyleyin.

9. İlginin dozunu ayarlayamamak

Ya sürekli ilgilenip boğuyorsunuz ya da hiç umursamayıp değersiz hissettiriyorsunuz. Bunun orta yolunu bulmanızı istesek çok mu oluruz?

10. Yetinmeyi bilmemek

Sanıyorsunuz ki bekar olsanız dünyadaki tüm kadınlar kapınızda sıraya girecek. Ne yazık ki öyle bir şey yok. Tüm müzmin bekarların klasik cümlesidir 'dünyada bir sürü çiçek varken neden birini seçeyim eheheh' Aslında tam olarak da bu cümleyi kurdukları için ömür boyu yalnız kalacaklar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Karşısındaki insanı değiştirmeye çalışmak

Hayalinizde yarattığınız ideal bir sevgili profili varsa gidip onu bulun. Kimse sizin kriterlerinize göre şekillenmek ve sizin isteklerinize göre yaşamak zorunda değil.

12. Serseri ve umursamaz erkek imajı çizmeye çalışmak

En büyük hatalarınızdan birisi bu olabilir. Size kim 'kadınlar serseri erkek sever' dediyse onu bulun ve arkadaşlığınızı bitirin.

13. Kaşı gözü ayrı oynamak

Nasıl ki bir öğretmen, tüm sınıfı aynı anda görüp, her alana hakim olabiliyorsa biz de sizin her bakışınıza hakimiz. Gizli gizli etrafa bakmak için aldığınız o koyu renkli güneş gözlükleriniz bile sizi kurtarmıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
344
97
58
17
11
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Saygısız, görgüsüz, sorumsuz, asabi, yalancı, kanaatkâr olmayan, karşısındakini olduğu gibi kabul etmeyen, umursamaz ve çapkın insanlar çekilmezler bence...

Pınar Bor

saygı, dürüstlük ve sadakat. bu üçlü olmadan ne yaparsanız yapın hepsi boşşşşşşşş!

alesya

tecrubelerime dayanarak simdiye kadar karsilastigim en buyuk problem ya ilgisiz,ya asiri ilgili olmalariydi..tam dozajini tutturanlarda aldatiyordu zaten.Yan... Devamını Gör