Görüş Bildir
Haberler
Hasan Arat Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hasan Arat'ın Hayatı ve Kariyeri

Hasan Arat Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hasan Arat'ın Hayatı ve Kariyeri

GNS
03.12.2023 - 22:38

Beşiktaş seçim kurulunda Serdal Adalı ve Hasan Arat ikilisi karşı karşıya kaldı. Beşiktaş'ın yeni başkanı sabırsızlıkla beklenirken taraftarlar ve futbol severler Hasan Arat'ın kim olduğuna ilişkin araştırmalarını sürdürüyor. Ahmet Nur Çebi'nin ardından Siyah-Beyazlı takımın başına geçen isim Hasan Arat oldu. Peki Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında ve vereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hasan Arat Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

Hasan Arat Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

HAsan Arat'ın şahsi internet sitesinde yer alan bilgilere bakıldığında, kendisinin 1959 yılında Adana'da dünyaya geldiği görülüyor. Haydarpaşa Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1970'li yıllarda Adana Demirspor ve Beşiktaş'ta profesyonel olarak basketbol oynamıştır.

Hasan Arat'ın hayatı ve kariyeri:

Hasan Arat'ın hayatı ve kariyeri:

1996 yılında Ekonomist Dergisi, Türkiye Milli Prodüktivite Merkezi ve Dünya Gazetesi tarafından Yılın İşadamı ödülünü almıştır. 1998-2000 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde Süleyman Seba başkanlığındaki yönetim kurulunda ikinci başkanlık yapmıştır. İstanbul'da 2020 Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunları'na aday olması sürecinin yönetimini üstlendi. Aynı zamanda pek çok olimpiyat komitesinde yöneticilik üstlendi.

2019 yılının Kasım ayında Dünya Atletizm Konseyi İcra Kurulu'na kabul aldı. İcra Kurulu Risk Komitesi Başkanı olarak görev almaya devam etmektedir. 

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketi Novo Invest'in ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda Dome Group'un kurucusu ve Beymen Group'un yönetim kurulu başkan yardımcısıdır.

Beşiktaş'ın Yeni Başkanı Hasan Arat Oldu!

Beşiktaş'ın Yeni Başkanı Hasan Arat Oldu!

Beşiktaş başkanını seçti. Ahmet Nur Çelebi'nin ardından yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın ardından gerçekleştirilen oy sayımı sonrası, Hasan Arat Beşiktaş'ın yeni başkanı oldu. Sandık'tan çıkan sonuçlara göre 6977 oy Hasan Arat, 4346 oy ise Serdal Adalı aldı. Kulübün yeni genel başkanı Hasan Arat.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
11
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın