Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tatlı Senin Kişiliğinle Eşleşiyor?

etiket Hangi Tatlı Senin Kişiliğinle Eşleşiyor?

Osman Avcı
24.12.2014 - 15:58 Son Güncelleme: 10.04.2022 - 12:36

Sen acayip derecede tatlı bir şeysin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce yemek, sonra tatlı :) Yemeğini seç!

2. Hangisi tatlılıktan ölmüş de haberi yok?

3. Şu anda hangisi sana hitap etti?

4. Birisi sana "Benim tatlıyla pek aram yoktur" dediğinde, ona nasıl bir tepki verirsin?

5. Peki tatlı yerken kendini nasıl hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman şu soru: Tatlı seçimini yaparken aşağıdakilerden hangisi senin için daha önemlidir?

7. Hangisiyle çok sevdiğin bir tatlı için mücadele etmeyi göze alırsın?

8. Bir meyve seç!

9. Karakter olarak sen hangi Şirin'sin?

10. Son olarak bir renk seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Puding" çıktı!

"Puding" çıktı!

Sen puding gibi bir tatlısın. İlk bakışta çok düz, çok sıradan gibi gözüksen de aslında durumun bunun tam tersidir; sadece seni çok iyi tanıyanlar, sana dikkatli bakanlar veya çok zeki insanlar sendeki ayrıntıyı görebilir, senin esprini anlayabilir, görebilene... Zaten sen 'anlayana' insanısın, kendini de kimsenin gözüne sokma niyetinde değilsin. Son olarak az biraz da aylak olduğunu söylemezsek olmaz :)

"Kurabiye" çıktı!

"Kurabiye" çıktı!

Senin kişiliğini yansıtan tatlı kurabiye. Sen öncelikle evcimen bir insansın; yani 1 yıl dışarıya çıkmasan umrunda olmaz, öyle bir eve bağlılıktan bahsediyoruz burada. Ayrıca oldukça beceriklisin, elinden her türlü iş gelir. Bir de yeni tanıştıklarından en çok duyduğun söz, 'Sanki seni 10 yıldır tanıyorum'. Sebebi, pek tabii ki kolay adapte olabilmen, insanları kendine bağlayabilmendir pek tabii ki!

"Brownie" çıktı!

"Brownie" çıktı!

Senin kişiliğini yansıtan tatlı, brownie. Sen geçinmesi, arkadaş olması, beraber iş yapması çok kolay bir insansın. Uyumlusun, arkadaş canlısısın ve güven saçıyorsun etrafına. Bu yüzden herkes senilen takılmak istiyor: Programın hep dolu yani. Pırıltılısın ayrıca, oldukça dikkat çekici bir tarzın da var. Heyecan veriyorsun yani. Kalp hastalarına önermiyoruz seni kısaca ;)

"Pasta" çıktı!

"Pasta" çıktı!

Senin kişiliğini yansıtan tatlı, pasta. Sen çok katmanlı bir kişiliksin. Dışarıdan bakınca oldukça alımlısın; ama 'davulun sesi uzaktan iyi gelir' insanı asla değilsin, yani seni tanıdıkça başka başka özelliklerini keşfetmek mümkün. İnsanları şaşırtmayı seviyorsun ayrıca, oldukça sürprizli bir insansın vesselam. Senden beklentiler büyük, sıkıntı yok ama, sendeki çekler hep karşılıklı. Kusursuz musun ne?

"Dondurma" çıktı!

"Dondurma" çıktı!

Senin kişiliğini yansıtan tatlı, dondurma tabii ki. Senin en temel özelliğin çevrendeki istisnasız herkesin seni sevmesi, hatta en gıcık tiplerin bile. Bunun içinse uğraşmıyorsun, ki uğraşsan olmaz; yani 'herkes beni sevsin' yalakalarından asla değilsin. Bu kadar sevilmenin sebebiyse çok net belli: Çocuksusun, masumsun, senden kimseye zarar gelmez!

"Waffle" çıktı!

"Waffle" çıktı!

Senin kişiliğini yansıtan tatlı, Waffle. Senin için söylenecek en son söz sıradanlık. Yo yo, asla sıradan değilsin. Oldum olası farklıydın, ama çoğu farklı insan gibi, 'ben farklıyım' diye soyutlamadın kendini insanlardan, onlarla yaşamayı öğrendin. Ayrıca sende her şeyden azar azar vardır. Her konuda kendini donatmayı bilmişsin yani, ey dünyanın en lezzetli şeyi!

"Fırın Sütlaç" çıktı!

"Fırın Sütlaç" çıktı!

Senin kişiliğini yansıtan tatlı, fırın sütlaç. Sen, 'Şu lanet hayatta temiz bir insan kaldı mı?' sorusunun cevabısın. Evet, tertemizsin; kalbin nasıl olduysa balta girmemiş yağmur ormanı misali tertemiz ve doğal. Dışarıdan biraz yansan da, ki bunun yaşanmışlıklarla ilgisi var, için hep duru kalmış. Bundan ayrı olarak rahat bir hayatı tercih ettiğini eklemek elzem!

"Limonlu Cheesecake" çıktı!

"Limonlu Cheesecake" çıktı!

Senin kişiliğini yansıtan tatlı, Limonlu Cheesecake. Senin için her şeyden önce şunu demek gerek: Karmaşık bir insansın. Seni anlamak biraz zordur ve basit/sıradan insana göre hiç değilsin. Sevmeyenin çok, ama seveninse sana zincirlerle bağlı, fanboy/girl'lerin var yani, o derece. Son olarak senin kişiliğin birçok alakasız şeyin muhteşem uyumundan ibaret: Bir yanın ekşi (Limon), bir yanın tuzlu (Peynir), bir yanınsa tatlı (Kek). Seni anlamaya kılavuz da yok, hay allah! :)

"Aşure" çıktı!

"Aşure" çıktı!

Senin kişiliğini yansıtan tatlı, Aşure. Sen her şeyden önce, tecrübeli ve bilge birisin. Bir işe girişileceği zaman ilk sana danışılır ve onlara bilgece öğütlerinle yol gösterirsin; bir güneş gibisin, sen aydınlatırsın geceyi. Tabii ki bu bilgelik sana gökten zembille inmedi, çok şey yaşadın ve bunlardan dersler çıkardın. Ayrıca sen ruh ve beyin arasında bir tercih yapacak olsan, ruhu seçersin. Derinliklisin, inancınsa tam üstünden tam puan!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2714
1520
914
368
163
146
142