Görüş Bildir
Haberler
Hangi Fantastik Evrene Aitsin?

etiket Hangi Fantastik Evrene Aitsin?

Osman Avcı
01.09.2014 - 14:24 Son Güncelleme: 01.09.2014 - 16:50

Star Wars mu, Yüzüklerin Efendisi mi, Game of Thrones mu, yoksa başka bir evren mi? Testi çöz, ruhunun hangi fantastik dünyaya ait olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düşmanlarını nasıl yok edersin?

2. Silahını seç!

3. Arkadaşlarım...

4. Sihir senin için ne demek?

5. Hangisi senin oyunun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevdiğin bilge yaşlı kişilik hangisi?

7. Aradığın şey ne peki?

8. Son olarak bir distopya seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Star Wars" çıktı!

"Star Wars" çıktı!

Sen Star Wars evrenine aitsin! Senin için en önemli olan şey, iç huzuru! Çünkü iç huzurunu yakayalayabilirsen, biliyorsun ki, force'u da elde edebileceksin. Evet içinde çelişkileri yaşamıyor değilsin, bazı zamanlar karanlık tarafa geçtiğin de oluyor. Ama bu evrende cidden tutanacak bazı anlamlı şeyler de var. Kısaca Darth Vader kadar kara, Luke kadar beyaz, Yoda kadar bilge, Leia kadar zarif ve Han Solo kadar karizmatiksin... May the Force be with you!

"Marvel" çıktı!

"Marvel" çıktı!

Sen Marvel evrenine aitsin. Süper güçlerine diyecek zaten bir şey yok. Ancak bu güçlerin getirdiği sorumlulukların altında ezildiğini de söylemek gerek. Bazı zamanlar, 'keşke ben de herkes gibi normal olsam!' diyorsun. Yani hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Bunun yanında yardımsever bir iyilik meleği olduğunu da söylemek gerek. Yoksa sen de bilirsin, 'Süper güçlerim şekil, önümden çekil!' demeyi :)

Senin evrenindekiler: Spiderman, X-Men, Thor, Iron Man, Hulk...

"Yüzüklerin Efendisi" çıktı!

"Yüzüklerin Efendisi" çıktı!

Sen kesinlikle Orta Dünya'ya aitsin! Senin sınavın Hüküm Dağı'ndan büyük: Hem çok çeşitli, hem de girift... Ama en büyük mücadelen kendi iradenle. Bu mücadelede, nice koçyiğitler yere serildi, hey gidi! Ancak sen hem Aragorn kadar doğuştan lider, hem Gandalf kadar bilge, hem de Frodo kadar dirayetli olduğun için, bu irade sınavından AA ile geçecek, kötülüklere en güzelinden 'You shall not pass' çekeceksin! 5. günün şafağında doğuda seni bekliyoruz. Hadi!.. :)

"Game of Thrones" çıktı!

"Game of Thrones" çıktı!

Sen Game of Thrones'un, o karmaşık evrenine aitsin! Öncelikle sen gerçekçi bir insansın ve Westeros denilen o gerçekçi dünya, ne yazık ki, peri masallarına hiç benzemiyor. Orada ihanet vardır, yalan vardır, düzenbazlık vardır. Ve sense bu oyunu hakkıyla oynuyor, adam öldürmeyi Bre Hassan, oyun sanmıyorsun. Çünkü biliyorsun ki, 'taht oyununda ya kazanırsın, ya da ölürsün.' Kısaca senin için 'Winter is coming!' değil; 'Winter has come!'

"Star Trek" çıktı!

"Star Trek" çıktı!

Sen Star Trek dünyasına aitsin! Öncelikle, senin birçok özelliğin olsa da, en ayırt edici özelliğin, oldukça zeki olman! Bu zekanın türüyse analitik olanından, zor durumlarda yaratıcı çözüm üretmen zaten dillere destan. Pragmatik ve pratiksin çünkü. Ayrıca inandığın tek şey gözlerin ve bilim. Teknolojiyi de dibine kadar kullanırsın. Nostalji yapacağım diye, asla günü-bilimi-teknolojiyi ıskalamak gibi bir özelliğin yok, ey Kaptan Kirk, Mrs Spock, Scotty...

"Harry Potter" çıktı!

"Harry Potter" çıktı!

Sen Harry Potter evrenine aitsin! Öncelikle, sen çocuk ruhlusun ve bundan gurur duyuyorsun, keşke herkes çocuk kalabilse, keşke... Ancak çocuksun diye, senin potansiyelini hafife almak, en basit tabirle ahmaklık olur, bilmeyenler Voldemort'a sorabilir ;) Ayrıca arkadaşlık senin için vazgeçilmez, onlar olmadan hiçbir şey yapamazsın. Kısaca Harry kadar lider, Hermoine kadar zeki/analitik ve Ron kadar mütevazi birisin. Hem de hepsinin bileşkesinde! EXPELLIARMUS!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
148
83
36
14
11
8