Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dondurmasınız?

etiket Hangi Dondurmasınız?

diazepam
18.08.2014 - 13:23 Son Güncelleme: 18.08.2014 - 13:39

Limonlu, Kaymaklı, Çikolatalı, Karadutlu... Siz hangi dondurmasınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nerede Yaşamak isterdiniz?

2. Ruhunuza en çok hitap edeni hangisi?

3. "Cuk oturan" şeylerden hangisi?

4. Sizi daima mutlu eden şey hangisi olabilir?

5. Aşağıdaki "şaşı bak şaşır" resimlerinden birini seçiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sizin için hangisi daha önemli?

7. Nasıl hatırlanmak istersiniz?

8. Yüklü bir bağış yapacak olsaydınız hangi kuruma yapardınız?

9. 50 bin lirayı nasıl harcamak isterdiniz?

10. Bir oyun seçiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "çilekli" dondurmasınız!

Siz "çilekli" dondurmasınız!

Herkesin sevdiği, değer verdiği biriyle karşı karşıyayız ve bunun için sizin çaba sarf etmenize gerek yok. İlk tanışmalarında dahi insanların size hemen kanı kaynıyor ve mutlaka sizi hayatlarına dahil etmek istiyorlar. Bunda sizin eğlenceli, arkadaş canlısı, nazik, hoşgörülü kişiliğinizin yanı sıra, herkesi dinlemenizin, onların görüşlerine, fikirlerine değer vermenizin ve herkesle konuşacak bir şeylerinizin olmasının katkısı da büyük. Siz herkesin hayatında mutlaka olması gereken birisiniz. Sıkıntılı anlarda omuz, mutlu anlarda sarılınacak kişisiniz. Renkli, sakin, huzurlu, akıl hocası, vb. bir sürü sıfatınız var ve siz bu sıfatların hakkını ziyadesiyle veriyorsunuz.

Siz "çikolatalı" dondurmasınız!

Siz "çikolatalı" dondurmasınız!

Siz iyi bir dostsunuz. Hayatınızda bulunan insanların ne zaman yardıma ihtiyacı olduğunu, ne zaman yalnız kalmak istediklerini iyi ölçüp biçiyorsunuz. İlişkilerinizde de aynı ritmi tutturmuşsunuz. Bunun içindir ki tüm ilişkileriniz kusursuz bir dengede ilerliyor. İş hayatınız, aile hayatınız, ilişkileriniz, hobileriniz arasında mükemmel bir uyum kurmayı başarmış, hayatı güzel yaşamaya çalışan birisiniz. Tek sıkıntınız çevrenizdekilerin de size, sizin onlara davrandığınız gibi davranmasını beklemek, bu olmayınca çabuk üzülüyor, karamsar bir ruh haline bürünüyorsunuz. Bu konuda da dengeyi kurmayı başarırsanız çok daha mutlu günlerin sizi beklediğini söylemek yanlış olmaz.

Siz "kaymaklı" dondurmasınız!

Siz "kaymaklı" dondurmasınız!

'Şeker gibi insan' lafı sanırız sizin gibi insanlar için söylenmiş. Hayatta başarılı ve mutlu olmanın yolunu bulmuş gibisiniz ve bunu etrafınızdakiler ile paylaşacak kadar yüce gönüllüsünüz. Her şeyi bildiğini iddia etmeyen, herkesten yeni bir şeyler öğrenen, asla ukalalık yapmayan, kötü niyetli olmayan birisiniz. İçiniz de dışınız da çok berrak, insanların sizi olduğunuz gibi görmesine müsaade ediyor ve onların hayatlarına da huzuru, dengeyi ve mutluluğu taşıyorsunuz. Tek kusurunuz çok iyi niyetli ve mükemmelliyetçi olmanız. Bundan dolayıdır ki birisi bir hata yaptığında bunu kabullenip, affetmeniz çok zaman alıyor.

Siz "fıstıklı" dondurmasınız!

Siz "fıstıklı" dondurmasınız!

Elit zevkleri olan, ancak bunları insanın gözüne sokmayan, hayatına girdiğiniz insanın yaşam kalitesini arttıran birisiniz. Kendini beğenmiş, ukala, vb. sıfatlar asla sizin için değil. İlk intiba olarak belki böyle bir izlenim bırakıyorsunuz ancak sizi tanıyanlar aslında sizin nasıl biri olduğunuzu kısa sürede görüyor. Farklı, değişik, mesafeli bütün bunlara karşın çok sevilen, aranan, dost canlısı bir kişisiniz. Ailenize ve arkadaşlarınıza verdiğiniz değeri belki çok ifade edemiyorsunuz ama emin olun ki çevrenizdeki insanlar bütün bunların farkında.

Siz "tutti fruttili" dondurmasınız!

Siz "tutti fruttili" dondurmasınız!

Bir ortama girdiğinde, ortamdaki ölü toprağını sıyırıp atan, grileşmiş ortamı bir anda rengarenk bir hale getiren insan sizsiniz. İçinizde barındırdığınız her rengi, yer aldığınız ortama ustaca, dengeli bir biçmide öyle güzel dağıtıyorsunuz ki her arkadaş grubunun, her aile toplantısının aranan siması sizsiniz. Siz gelmeden parti asla başlamıyor, sizin olmadığınız ortamlar hep biraz eksik kalıyor. Sizin için gökkuşağı tabirini kullansak yalan olmaz.

Siz "limonlu" dondurmasınız!

Siz "limonlu" dondurmasınız!

Değerlerine bağlı, akıllı, oturup kalmasını bilen biri kimdir desek eminiz ki parmaklar sizi gösterecek. Nerede ne yapması gerektiğini bilen, her zaman doğru yerde olan, dakik, sözüne güvenilir, insanın sırtını hiç düşünmeden dayayabileceği bir insansınız. Sevdiklerinizi korumak için her şeyi yapar düşmanlarınız içinse kabus olursunuz. Sizin için gri yoktur, ya siyah vardır ya beyaz. Kesin ve kati kararların insanısınız siz. Kararsızlık nedir bilmezsiniz, ama doğru ama yanlış mutlaka bir karar verir ve bu kararınızın sorumluluğunu da mutlaka alırsınız. Bir insanın hayatında her şeyiyle güvenebileceği kaç kişi vardır ki? İşte siz hayatlarına girdiğiniz insanlar için bu sayıyı yükselten birisiniz.

Siz "karamelli" dondurmasınız!

Siz "karamelli" dondurmasınız!

İnsanların arkasından 'biraz farklı biri, ama...' dediği kişisiniz. Biraz farklı ama iyi, ama güzel, ama süper, ama... hep olumlu sıfatlarla anılıyorsunuz. İnsanlar sizi anlamakta zorlanıyor ama anladıklarında da sizden asla vazgeçemiyorlar. Sessiz, sakin, fazla konuşmayan, durağan bir kişiliğiniz var. Bu durum sizin çokça yanlış anlaşılmanıza sebep veriyor, ancak siz öyle biri olmadığınızı biliyorsunuz. Yavaş yaşamayı, hayatın tüm güzelliklerini sindire sindire yaşamayı seven birisiniz. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorsunuz, bu ayrıntıları arkadaşlarınızla da paylaşıyor oluşunuz, onların sizden vazgeçememesine yol açıyor. Öyle ya insanın hayatında hayatın fark etmediğiniz güzelliklerini size gösterebilecek kaç kişi vardır ki? Kaç kişi vardır yoldan telefon açıp, '10 dakikaya oradayım Bodrum'a gidiyoruz!' diyen?

Siz "Maraş" dondurmasısınız!

Siz "Maraş" dondurmasısınız!

Sert kabuğunun altında yumuşacık özü bulunan birisiniz. Ama o sert kabuğu herkesin kırmasına izin vermiyorsunuz. Sizin hayatınıza girmek, sizinle yakın ilişkiler içinde olmak zor, ama bunu başaranların ne kadar şanslı kişiler olduğunu söylemekte sanırım bir sakınca yok. İnsana huzur, mutluluk, keyif veren bir yanınız var. Gerek gönül ilişkilerinizde, gerek aile ilişkilerinizde hep verici tarafsınız. Bu sizi zaman zaman yorsa da bundan asla pişman olmuyorsunuz, kendinizi değiştirmeye çalışmıyorsunuz. Size sürekli 'kendini kullandırtma' diyenlere de asla kulak asmıyorsunuz. Çünkü sizin için insanların hayatını kolaylaştırmanın, güzelleştirmenin kullanılıyor olmakla hiçbir alakası yok.

Siz "karadutlu" dondurmasınız!

Siz "karadutlu" dondurmasınız!

'Asil insan' ifadesini sizin için kullansak sizi tanıyan hiç kimsenin buna bir itirazı olmaz. Ne kadar sıcakkanlı, samimi, içten bir duruşunuz olsa da tavrınız, edanız ile insanlar üzerinde bıraktığınız etki inanılmaz. İş görüşmelerinin yıldızı sizsiniz, konuşmayla ikna edemeyeceğiniz insan yok gibi. Bunun yanında ilkelerinden, doğrularından taviz vermeyen yapınız ile özellikle iş yaşamınızda başarıdan başarıya koşuyorsunuz veya koşmanız yakın. Sizin gibi insanlardan artık çok kalmadı. Bir denge unsuru, başarı timsalisiniz. Annelerin çocuklarına örnek gösterdiği 'elalemin çocuğu' sizsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
290
219
113
61
46
36
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlı Düzel

çikolatalı dondurma

Ece

maraş dordurmaymışım:) off yaa canım dondurma çekti.nerede bulayım kış gününde dondurmayı :(

Sıla Atılcan

Siz "tutti fruttili" dondurmasınız! Bir ortama girdiğinde, ortamdaki ölü toprağını sıyırıp atan, grileşmiş ortamı bir anda rengarenk bir hale getiren insa... Devamını Gör