Görüş Bildir
Haberler
Gören Hayran Kalıyor, Kendi Ülkesine İstiyor! İşte Kırmızı Oda'nın Yıldızı Melisa Sözen'in Yurt Dışında Yükselen Kariyeri!

etiket Gören Hayran Kalıyor, Kendi Ülkesine İstiyor! İşte Kırmızı Oda'nın Yıldızı Melisa Sözen'in Yurt Dışında Yükselen Kariyeri!

R.G.
02.12.2020 - 14:40

12 yaşından Baba Evi dizisinde rol aldığından beri ekranlarda olan Melisa Sözen, hem çok güzel hem de çok yetenekli bir oyuncu. Duruşuna, bakışına, sesine ve hayat verdiği karakterlere hepimiz hayranız. Çemberimde Gül Oya'da bizleri kendine aşık eden bu güzel kadın yakın zamanda ayrıldığı Kırmızı Oda dizisinde bizi bizden aldı.

Bunun dışında da hem sinema, hem dizi hem de tiyatroda bayıla bayıla izleyeceğimiz birçok projesi var. Peki, bu yetenekli oyuncunun yabancı yapımlarda da yer aldığını biliyor muydunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kış Uykusu onun için dönüm noktası oldu

Kış Uykusu onun için dönüm noktası oldu

Hatırlarsanız Melisa Sözen Nuri Bilge Ceylan'nın Kış Uykusu filminde Haluk Bilginer ve Demet Akbağ gibi usta isimlerle bir araya gelmişti. Birçoğumuzun hayran kaldığı bu yapım, 2014 Cannes Film Festivalinde Altın Palmiye almıştı. Hatta o dönem Melisa Sözen'in festival jürisi tarafından en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldüğü ama bir yapıma tek bir ödül verilebilir kuralı sebebiyle ödülün verilemediği söylenmişti. İşte bu festival ona yurt dışından gelecek tekliflerin kapısını açtı.

Fransızların kalbini çalmış

Fransızların kalbini çalmış

Melisa Sözen'in güzelliği ve başarılı oyunculuğu festivalde Fransızların kalbini çalmış olacak ki, sonrasında yetenekli oyuncuya Fransız yapımlarından teklifler gitmiş. Biz burada kendisini arada bir boy gösterdiği Beş Kardeş ve Hayat Şarkısı dizilerinde izlerken, o Fransa'da bir dizide oynuyormuş. 'Le Bureau des Légendes' isimli polisiye ve casusluk temalı dizide Esrin karakterine hayat veriyormuş. Melisa Sözen'in 2017 yılında yayınlanan 3. sezon boyunca boy gösterdiği dizi 5. sezonu tamamladı ve devamı bekleniyor. Merak edenlere duyurulur!

Filmi de var!

Filmi de var!

Fransa'daki dizi çalışmasından sonra Melisa Sözen'i 2019 yılında yayınlanan bir filmde de görüyoruz. Orijinal adı 'Damien Veut Changer le Monde' olan ve İngilizceye 'Adopt a Daddy' olarak çevrilen yapımda başrolde güzel oyuncu Melisa Sözen de var. Türkiye'de İstanbul Film Festivali kapsamında seyirciye sunulan filmde diğer başrol ise ünlü Fransız oyuncu Franck Gastambide. Fransa'daki mülteci sorununu komik bir dille beyaz perdeye yansıtan filmde, Melisa Sözen Selma isimli mülteci bir anneyi canlandırıyor.

Uluslararası film festivalinde jüri mi?

Uluslararası film festivalinde jüri mi?

Melisa Sözen Fransa'da 2018 yılından beri düzenlenen bir film festivalinde jüri üyeliği de yapıyor. Dünyanın farklı yerlerinden gelen yapımların buluştuğu CanneSeries Uluslararası Film Festivalinde jüri üyesi olan güzel oyuncu Fransa'daki kariyerini sürdürmeye kararlı. Ayrıca kendisi bu yollara girince Fransızca da öğrenmiş, söylemeden geçmeyelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
809
314
55
28
27
20
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sumru Kızılkaya

ya helal olsun ya bu kadar yetenekli bir oyuncuyu daha önce bizim yapımcılar farkedemediyse onlara da yazıklar olsun dedikleri gibi biz burda melisayı kısa k... Devamını Gör