Görüş Bildir
Haberler
Ağda Reklamlarındaki Gibi Pürüzsüz Bacaklara Sahip Olmanın 5 Yolu

Ağda Reklamlarındaki Gibi Pürüzsüz Bacaklara Sahip Olmanın 5 Yolu

R.G.
04.12.2020 - 12:23

Ağda reklamlarında modelin bacağına ipek bir kumaş atarlar. O kumaş da böyle tende akıp gider. Biz de buradan bacağın ne kadar pürüzsüz olduğunu anlarız. Sizin de arzunuz modellerin parlak ve pürüzsüz bacaklarına sahip olmaksa, bu ipuçlarını takip etmenizi şiddetle öneririz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce tüylerden kurtulalım

1. Önce tüylerden kurtulalım

Pürüzsüz bacaklardan bahsedebilmek için önce bölgedeki tüyleri tamamen temizlemek gerekiyor. Bilekler, diz kapakları, bacağın ulaşılması zor arka kısımları... Hepsini tercih ettiğiniz tüy alma yöntemini kullanarak tertemiz yapmanız lazım. Bu noktada ağda tercih ederseniz elde ettiğiniz pürüzsüzlük hissi daha uzun sürer. Tıraş bıçağı ya da tüy dökücü kremler kullanırsanız ilk hızlıca tüysüz bacaklara kavuşursunuz. Ama etkisi birkaç gün sürer.

2. Yumuşacık bacaklar için nemlendirici şart!

2. Yumuşacık bacaklar için nemlendirici şart!

Tenin pürüzsüz olması için cilde ihtiyaç duyduğu nemi sunmak gerekiyor. Yoksa pul pul dökülen bir ciltle baş başa kalabilirsiniz. Bacakların da pürüzsüz olması için her gün nemlendirmelisiniz. Özellikle tüyleri aldıktan sonra nemlendirici kullanmak şart. Bu aşamada cilt tipinize uygun bir ürün seçin. Kullandığınız kremin gün boyu nemlendirici etkisi sunduğundan emin olun.

3. Peeling ile bacakları azıcık şımartmaya ne dersiniz?

3. Peeling ile bacakları azıcık şımartmaya ne dersiniz?

Bildiğiniz gibi peeling cilt üzerindeki ölü derileri temizleyerek tenin nefes almasını sağlıyor. Böylece pütürlü ve pürüzlü görünüme son veriyor. Ayrıca bacaklara yapılan peeling batık problemlerinin de önüne geçiyor. Bu nedenle siz de haftada en az 2 defa bacaklarınıza peeling yapmalısınız. Bunun için banyo tuzu içeren peeling ürünlerini kullanabilirsiniz. Çok daha pratik ve ucuz bir yol arıyorsanız, kahve telvesi yöntemini denemenizi tavsiye ederiz. Türk kahvesinin dibinde kalan telveleri biriktirerek peeling için kullanabilirsiniz. Filtre kahve tortusu da bacaklara peeling yaparken kullanılabilir. Ayrıca banyo öncesi kuru fırçalama yaparak ve banyoda kese kullanarak da peeling etkisi yaratabilirsiniz.

4. Lekelere dikkat!

4. Lekelere dikkat!

Bacak üzerinde leke ve yara oluşumu görüntüyü bozar. Bu nedenle dikkatli olmak gerekiyor. Güneş lekelerinden korunmak için bacaklara güneş koruyucu sürebilirsiniz. Bronzlaşmak istiyorsanız güneşin zararlı ışınlarından koruyan güneşlenme yağlarını tercih edebilirsiniz. Bacaklardaki yaralar için Hindistan cevizi yağı gibi hem nemlendirici hem leke giderici özelliği olan ürünler kullanabilirsiniz. Asla geçmeyen yaralarınız varsa, bir uzmana danışabilirsiniz.

5. Hafif bir makyaj iyi gider!

5. Hafif bir makyaj iyi gider!

Ben her şeyi yaptım ama bacaklarım bir türlü istediğim kıvama gelmedi diyorsanız, makyajın büyüsünden yararlanın! Bacak makyaj ürünleri genelde sprey formunda oluyor. Bu ürünlerle bacaklardaki pürüz ve izleri kapatabilirsiniz. Tabii bulaşmayan ve kalıcı bacak makyaj malzemelerini tercih etmekte fayda var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
6
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın