Görüş Bildir
Haberler
TV
Fatma Nur'dan Metin'e, Popüler MasterChef Yarışmacılarının Instagram Paylaşımlarını Mercek Altına Alıyoruz

Fatma Nur'dan Metin'e, Popüler MasterChef Yarışmacılarının Instagram Paylaşımlarını Mercek Altına Alıyoruz

28.09.2022 - 09:16

Herkesi ekran başına kilitleyen ve severek izlenen yarışma programı MasterChef'te yer alan yarışmacılar; ana kadroya girmek için süreyle mücadele ediyorlar. Bu stresli yarışın sonunda ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar, MasterChef finalisti olmak için en iyi yemeği çıkarmaya çalışıyorlar. Peki, her hafta evlerimize konuk olan ve ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacıların Instagram paylaşımlarını incelemeye ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatma Nur Uçar

Fatma Nur Uçar

Instagram'da @fatmanurucarofficial ismiyle paylaşımlarda bulunan Fatma Nur Uçar, 23 yaşında ve Fethiye'de bir otelde sushi şefliği yapıyor. Fatma Nur, paylaşımlarında MasterChef'te yer alan görüntülerinin yanı sıra sık sık kendi yaptığı deniz ürünlerine de yer veriyor. Tabii Instagram paylaşımlarında arkadaşlarına yer vermeyi de unutmuyor. Son paylaşımını MasterChef'e veda eden Melih Berk Gündüz'e ayıran güzel yarışmacı, bu paylaşımıyla binlerce beğeni aldı. Biz de Fatma'ya sushi kariyerinde şans diliyor, leziz yemeklerinin görsellerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Metin Yavuz

Metin Yavuz

@metinyavuzx ismiyle Instagram'da sevenleriyle buluşan Metin Yavuz, 24 yaşında ve 2014'den beri aşçılıkla uğraşıyor. Nişanlısı Ecem Eseler ile yaşadığı mutlu ilişkiye dair anıları her fırsatta paylaşan Metin, paylaşımlarında MasterChef'e de yer vermeyi ihmal etmiyor. Başarılı aşçı Metin Yavuz'a nişanlısıyla mutluluklar diliyoruz.

Burak Revanbahş

Burak Revanbahş

Profesyonel aşçılık yaşamına dört yıl önce başlayan Burak Revanbahş, 26 yaşında ve Instagram'da @burakrevanbahs ismiyle yer alıyor. Aşçılık kariyerinin yanı sıra üniversitede yüksek lisans eğitimine devam eden Burak, hayvanlara büyük bir sevgi besliyor. Paylaşımlarına yemeğin ve MasterChef'in yanı sıra bol bol hayvan dostlarına da yer veriyor.

Burak Kaya

Burak Kaya

Instagram'da @burkya ismiyle hayatından kareleri sevenleriyle paylaşan Burak Kaya, paylaşımlarına genellikle gezdiği ve tatil yaptığı yerlere yer verirken oyunculuk ajansları için gerçekleştirdiği fotoğraf çekimlerini paylaşmayı da ihmal etmiyor. Yedi sene ara verdiği yemek macerasına, oyunculuğun ardından kaldığı yerden devam ediyor. Instagram hesabında kendisine sık sık yer veren Burak Kaya, yakışıklılığıyla herkesin beğenisini kazanıyor.

Büşra Zambak

Büşra Zambak

Instagram'da @busra.zambakk ismini kullanan Büşra Zambak, 25 yaşında ve dokuz yıldır profesyonel olarak aşçılıkla uğraşıyor. Instagram postlarında yemeklerine yer vermekten ziyade kendi fotoğrafını paylaşan Büşra Zambak'ın ayrıca fotoğraf stüdyosu da var. Fotoğrafçılığa merak salan güzel aşçı, Instagram'ı etkin kullanmayı çok iyi biliyor. Büşra'nın güzelliğiyle ön plana çıkması ve fotoğrafçılık konusunda bilgili olması, birbirinden başarılı paylaşımlarda bulunmasını sağlıyor. Hâliyle bu güzel paylaşımlarına da binlerce beğeni ve yüzlerce yorum yağıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağatay Akgül

Çağatay Akgül

Instagram'da @cagatyakgl adıyla paylaşımlar yapan Çağatay Akgül, 24 yaşında ve sekiz yıldır aşçılıkla uğraşıyor. Çağatay Akgül'ün güler yüzü ve arkadaşlarıyla doldurduğu Instagram hesabında annesine yer verdiği paylaşımı, beğeni almaya devam ediyor. Genelde MasterChef ile ilgili paylaşımlar yapan Çağatay, yaptığı yemekleri paylaşmayı çok tercih etmiyor. Eğlenceli karelerine yüzlerce beğeni alan yarışmacının aşçılık hayatına başarılı birçok yıl daha eklemesini umuyoruz.

Gamze Tosun

Gamze Tosun

Instagram'da @gamzee_tosun adıyla paylaşımlar yapan Gamze Tosun; 34 yaşında, evli ve beş çocuk annesi bir ev hanımı. Yemek yapmayı çok seven anne Gamze Tosun, Instagram paylaşımlarında sık sık kocası ve çocuklarına yer veriyor. Sevgi dolu bir aileye sahip olan Gamze, paylaşımlarına yaptığı yemek videolarına da yer vermeyi ihmal etmiyor ve paylaşımlarına binlerce beğeni, yüzlerce yorum alıyor. Aşçılık kariyerini İBB kurslarında geliştiren Gamze Hanım'a ailesiyle bolca güzel vakitler diliyoruz.

Serpilay Salkım

Serpilay Salkım

Serpilay Salkım, 25 yaşında ve İzmir'de ev yapımı yemekler yapan bir işletmeye sahip. @serpilay ismiyle yaptığı paylaşımlarında kendisini sık sık paylaşan Serpilay, moda dergilerinden fırlamış gibi güzel kombin ve mekânlarla fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Bazı storylerinde giydiği kıyafetlerin linkini veren Serpilay'ın influencer olma yolunda ilerlediğini söyleyebiliriz.

Yağız Özçelik

Yağız Özçelik

22 yaşındaki Yağız Özçelik, bir yandan aşçılık mesleğini yaparken bir yandan ailesine de hayvancılık konusunda yardım ediyor. @yagizozcelk isimli Instagram hesabında paylaşım yapmayı sevmeyen Yağız'ın sadece dokuz adet gönderisi bulunuyor. Son paylaşımında ise MasterChef arkadaşlarına yer veren Yağız'ın bu paylaşımı; binlerce beğeni, yüzlerce yorum aldı ve hâlâ almaya devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
18
8
7
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın