Görüş Bildir
Haberler
Edebiyatta ve Sinemada Çokça Karşımıza Çıkan En Seksi 9 Erkek Vampir

Edebiyatta ve Sinemada Çokça Karşımıza Çıkan En Seksi 9 Erkek Vampir

Eylül Koç
03.05.2015 - 15:03 Son Güncelleme: 04.05.2015 - 00:52

Vampirlerin hemen herkese çekici gelen bir yanları var. Sadece geceleri dışarı çıkabiliyor olmaları, pek bir zarif, bilgili ve görgülü olmaları, bembeyaz tenleriyle asla yaşlanmamaları ve çirkinleşmemeleri, karanlık ve tehlikeli yanları, kana karşı duydukları, cinselliği anımsatan açlık ve tabii ki beslenirken kırmızıya bulanan ağızları... Edebiyatta ve sinemada çokça karşımıza çıkan en seksi 9 vampir:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lestat (Tom Cruise) Interview with the Vampire

Artık sarı saçtan mıdır, Lestat karakterinin sahip olduğu şeytan tüyünden midir bilemiyoruz ama, Tom Cruise bu filmde kötü karakterlere has sempatikliği ve çekiciliği sonuna kadar kullanıyor.

2. Spike (James Marsters) Buffy the Vampire Slayer/Angel

İngiliz aksanı, platin sarısı saçları, kocaman egosu ve çocuksu kırılganlığı, önce Drusilla'ya, sonra Buffy'e karşı pek bir büyük aşkı, önce kötü şiirleri, sonra 'kötü çocuk'luğu, sonra sırasıyla çipi ve ruhuyla Spike.

3. Armand (Antonio Banderas) Interview with the Vampire

Interview with the Vampire'da beline kadar gelen siyah saçları, çok bilmiş geçirmiş vampir halleri, İspanyol aksanı ve tabii ki Louis'ye olan aşkıyla, vampir sever her hatunun gönlünü çalıyor.

4. Lestat (Stuart Townsend) Queen of the Damned

Benim için listenin en özel adıdır. Keman çalışı asi bir vampir olması ve sesi bunda etkli olabilir tabi.

5. Louis (Brad Pitt) Interview with the Vampire

Brad Pitt bir vampir rolünde olur da listeye giremez mi elbette girer her ne kadar filmde daha insancıl ve mızmız bir vampir olsada çekici olduğu yadsınamaz bir gerçek

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dracula (Gary Oldman) Bram Stoker's Dracula

En etkileyici sahnesi dracula(gary oldman)nın mina'ya 'see me ..see me now' diyerek attığı enfes bakış sahnesidir. bir aşk yaşayın ki, ölümünüz olsun, isyanınız olsun, kendinize, inandığınız her şeye, insanlara, tanrı'ya.. bir aşk düşünün ki geri kalan bütün duyguları silsin, intikam bile kalmasın geriye, geride kalanlar hiç var olmasınlar bile. iki kişinin tutkusunu düşünün ki, ölümden daha karanlık, daha kuvvetli, ölümü yenen. İşte böyle bir aşkı yaşayan adam elbette listemize kolaylıkla giriyor.

7. Damon Salvatore (Ian Somerhalder) The Vampire Diaries

Her ne kadar diziden pek haz etmesemde Ian'ı çöpe atmaya gönlüm elvermedi.

8. Angelus (David Boreanaz) Buffy the Vampire Slayer ve Angel

Angel değil Angelus. Angel sürekli kara kara düşünüp acı denizinde yüzen, her şeyden bin pişman, pek bir mahzun ağır adam havalarında beni itiyordu açıkçası. Buffy'den ayrılıp kendi dizisine geçtikten sonra karakter derinleştirildi, çok daha az sinir bozucu, hatta ara ara eğlenceli bir hal aldı, ama o zaman da Boreanaz'ın tipi bozuldu, bir küçük ayı yavrusuna dönüştü (Oysa vampirlerin ne yaşlanabileceğini, ne de kilo alabileceğini zannediyor insan).

9. Henry Fitzroy (Kyle Schmid) Blood Ties

Vampirimiz Henry  ilginç bir geçmişe sahip ama vampir oluşuyla ilgili kendini savunmaya gerek görmüyor. Henry diğer vampirlerden farklı olduğu konusunda pek bir işaret vermiyor. Kendi alanını koruyuşu ve diğer bir çok noktada ki çekiciliği ile listede yerini alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
14
13
6
6
2
1