Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Neresine Giderseniz Gidin Akıllı Telefonunuzda Mutlaka Olması Gereken 15 Uygulama

Dünyanın Neresine Giderseniz Gidin Akıllı Telefonunuzda Mutlaka Olması Gereken 15 Uygulama

Arslan Ural Karabağlı
04.05.2015 - 13:24 Son Güncelleme: 04.05.2015 - 13:35

1. Spotify

1. Spotify

Yolculuk esnasında müzik dinlemek için Spotify uygulaması en iyi alternatiflerden birisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. AroundMe

2. AroundMe

AroundMe uygulaması sayesinde bulunduğunuz konuma ait bilgiler alabilir, size en yakın benzin istasyonu, eczane, market, otel, hastane vb. yerleri kolayca bulabilirsiniz.

3. Google Maps

3. Google Maps

Arife tarif gerekmez. Aktif internet bağlantısı yokken önceki girişlere dayanarak oluşturduğu ön belleği (çevrimdışı) kullanmasıyla Google Maps (haritalar) işinizi fazlasıyla görecektir.

4. AirBnB

4. AirBnB

Gittiğiniz yerde 'Ucuza nerede kalabilirim', 'Oda kiralanıyor mu' gibi sorulara ve beraberinde her türlü konaklama ihtiyacınıza cevap veren ve mutlaka edinilmesi gereken bir uygulama..

5. Hotels

5. Hotels

Bu uygulamayla dünya çapında 365.000'den fazla otel hakkında bilgi edinebilir ve rezervasyon yapabilirsiniz. Ayrıca en iyi fiyatları sunduğu iddia ediliyor.

6. Along The Way

6. Along The Way

Daha önce hakkında bilgi verdiğimiz AroundMe gibi bir uygulama.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Songza

7. Songza

Şayet Spotify kullanmaktan sıkılırsanız ya da kullanmak istemezseniz, Songza müzik dinlemek için yerinde bir seçim olacaktır.

8. Instagram

8. Instagram

Hala hesabınız yoksa, seyahat öncesinde mutlaka bir tane açın..

9. Glympse

9. Glympse

Glympse, popüler ve aynı zamanda ücretsiz bir yer görme ve gösterme uygulamasıdır. Eğer Glympse akıllı telefonunuzda yüklü ise aynı uygulamaya sahip arkadaşlarınızın nerede olduğunu anlık olarak takip edebilirsiniz. Tabi öncelikle bunun için arkadaşınızın size uygulama üzerinden izin vermesi gerekmekte. Arkadaşınız bir kez izin verdikten sonra rahatlıkla onun nerede olduğunu takip edebilirsiniz. Aynı şey sizin için de geçerlidir. Siz de kendi yerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bilmediğiniz bir ülkede, seyahat arkadaşınızla bir şekilde ayrı düşerseniz önemini daha iyi anlarsınız..

10. audible

10. audible

Kitap okumayı seviyor ancak yeterince zaman bulamıyorsanız işte size önerebileceğimiz harika bir uygulama. Kulaklığınızı takın ve dinleyin..

11. Geocaching (Editörün Seçimi)

11. Geocaching (Editörün Seçimi)

Geocaching yurtdışında inanılmaz rağbet gören bir uygulama. Onun için modern zamanların define avı oyunu diyebiliriz. Oyun dediysek sürekli telefonunuzun tuşlarına basacağınızı düşünmeyin. Çünkü bu uygulama aslında sanal ile gerçek hayatı birleştiren sosyal bir oyun.  Dünyanın herhangi bir yerinde bir kişi eline bir kutu alıp içine bir nesne saklıyor. Bu her şey olabilir. Sonra uygulamaya bu koordinatları giriyor ve hazine avı başlıyor. Nesneyi bulunca (kutuya saklanan) içindeki kayıt defterini imzalıyor ve bir sonraki hazineye doğru yolunuza devam ediyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. BandsInTown

12. BandsInTown

Müzik tutkunlarının seveceği bir uygulama olan Bandsintown ile bulunduğunuz bölgedeki bütün yaklaşan konserlerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca size, müzik zevkinize göre özelleştirilmiş bir kişisel takvim de oluşturur, böylece hiçbir konseri kaçırmazsınız.

13. yelp

13. yelp

Karnınızı nerede doyuracağınız hakkındaki endişelerinizi tarihe gömecek bir uygulama arıyorsanız, 'yelp' size ilaç gibi gelecektir.

14. Find My Friends

14. Find My Friends

Find My Friends uygulaması sayesinde seyahat arkadaşınızı ya da arkadaşlarınızı kaybetme korkusu yaşamayacaksınız. Uygulama, özellikle de kalabalık ortamlarda birbirlerini bulmak isteyenler için iyi bir işlev görecektir.

15. The Weather Channel

15. The Weather Channel

Gerekliliğini anlatmaya bilmiyoruz gerek var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
54
21
16
15
13
12