Görüş Bildir
Haberler
Bu Ülkelerden IMF’ye En Fazla Borcu Olanı Bulabilecek misin?

etiket Bu Ülkelerden IMF’ye En Fazla Borcu Olanı Bulabilecek misin?

Ecivicivokke
20.12.2023 - 17:01

Genel kültürüne güvenenler buraya! Bu ülkeler arasından IMF'ye en fazla borcu olanı bulabilecek misin?

Hazırsan seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. IMF'ye en çok borcu olan ülke hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Doğru tahmin!

Arjantin, yerel para birimindeki değer kaybı ve yüksek enflasyon nedeniyle zorlu bir ekonomik durumla karşı karşıya kaldı. 33,25 milyar dolarlık ödenmemiş IMF borcu, ülkenin en büyük finansal zorluğunu oluşturuyor. Tebrikler, doğru bildin!

Bilemedin!

IMF'ye en çok borcu olan ülke Mısır değil. Mısır, geçen yıl başlatılan ekonomik reform programına finansal destek sağlama ihtiyacında, toplam borcu 13,2 milyar dolar olan Uluslararası Para Fonu'na (IMF) olan borcuyla en büyük ikinci borçlu konumunda bulunuyor.

Yanlış seçim!

Maalesef bilemedin! Ukrayna 8.9 milyar borcuyla IMF'ye en fazla borcu olan üçüncü ülke konumunda yer alıyor. Tekrar denemelisin!

Tekrar dene!

Maalesef doğru cevabı bulamadın... Ekvador 6.09 milyar ile IMF'ye en fazla borcu olan dördüncü ülke konumunda yer alıyor. Bir daha düşünmeye ne dersin?

Bulamadın!

Cevap Pakistan değil... Pakistan IMF'ye olan 5.56 milyarlık borcu ile en fazla borcu olan beşinci ülke konumunda yer alıyor. Cevabını tekrar düşünmeye ne dersin?

Bir daha düşünmen gerek!

Ne yazık ki doğru cevabı bulamadın... Kolombiya IMF'ye en fazla borcu olan altıncı ülke. Kolombiya'nın IMF'ye olan borcu ise 3.75 milyar. Bir daha düşünmeye ne dersin?

Maalesef olmadı...

IMF'ye en fazla borcu olan ülke Angola değil! Angola'nın IMF'ye toplam 3.21 milyar borcu bulunuyor ve IMF'ye en çok borcu olan yedinci ülke konumunda yer alıyor.

Bilemedin!

Ne yazık ki bilemedin... Güney Afrika 3.05 milyar borç ile IMF'ye en çok borcu olan sekizinci ülke konumunda yer alıyor. Bir daha düşünmeye ne dersin?

Tekrar dene!

Nijerya IMF'ye en fazla borcu olan ülke değil...  2.45 milyar borç ile en çok borcu olan ülkeler arasında sekizinci sırada yer alıyor. Tekrar denemeye ne dersin?

Bilemedin!

Maalesef Kenya 1.76 milyar borç ile IMF'ye en fazla borcu olan ülkeler arasında dokuzuncu sırada yer alıyor. Bir kez daha düşünüp cevaplamaya ne dersin?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın