Görüş Bildir
Haberler
Apple TV Artık 69 Dolar

Apple TV Artık 69 Dolar

ATKN
10.03.2015 - 10:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple'ın bugün düzenlediği etkinlikte dikkat çeken tek şey yeni ürünler değildi. Apple, bugüne kadar 25 milyon satan ürünü Apple TV'de indirime gittiğini açıkladı.

Türkiye saati ile 19:00’da başlayan ve sizlere canlı olarak anlattığımız Apple, Spring Forward etkinliğinde tahmin edildiği gibi Apple Watch ön plana çıktı.

Ancak etkinlikte Apple Watch'tan önce önemli yeniliklerden bahsedildi. Bunlardan biriside Apple TV oldu. Şu ana kadar 25 milyon satış rakamına ulaşan Apple TV'nin ücretlendirmesinde de yeniliğe gidildi.

Halihazırda 99 dolardan satışa olan ürün bugün düzenlenen etkinlik ile birlikte 69 dolardan alıcı bulacak. Ülkemizde ise 279 TL olan Apple TV'nin satış fiyatı yapılan bu indirimle beraber 249 TL olarak belirlendi.

Apple'in etkinlikte duyurusunu yaptığı bir diğer yenilik ise uzun zamandır konuşulan HBO ile girdiği işbirliği oldu. HBO Now servisi Apple TV kullanıcılarına özel aylık 14,99 dolardan satışa sunuldu.

Küçük bir boyuta sahip Apple TV ile bir çok filmi ve fragmanlarını, TV şovlarını ve dizileri izleyebileceğiniz gibi ayrıca YouTube ve Vimeo gibi servislerdeki videoları da izleyebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0