Görüş Bildir
Haberler
Ağzınızı Sulandıracak Filmler 10 Ekim'de Bu Adreste

Ağzınızı Sulandıracak Filmler 10 Ekim'de Bu Adreste

Hande öçalan
08.10.2015 - 18:40 Son Güncelleme: 09.10.2015 - 09:49

Kiev merkezli genç bir ekibin, bugüne kadar farklı ülke ve şehirlerde gerçekleştirdiği kısa yemek filmleri festivali “Food Film Festival World”, 10 Ekim 2015 tarihinde İstanbul’da, TÜRVAK Sinema Müzesi’nde gerçekleşiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Food Film Festival; sosyal, kültürel ve gastronomik konulara parmak basan en etkili yemek filmlerini Yemek & İnsanlar, Tarif Kitabı, Hayvan Tadında ve Yemek Reklamları kategorileri altında bir araya getiriyor.

Food Film Festival world: Turkey katılımcıları; 1 tanesi Türk yönetmene ait, 10’u aşkın farklı ülkeden toplam 19 film izleyecek. “Evde nasıl yemek yapılır?” tarzından çok uzak olan bu filmler, ortak noktası “yemek” olan başarı hikayelerini, komik anları, aşk hikayelerini ve farklı kültürden toplumların tercihlerini konu eden sanatsal yapımlardan oluşuyor.

Hem Film İzleme, Hem Yemek Tatma Keyfi

Hem Film İzleme, Hem Yemek Tatma Keyfi

Food Film Festival world: Turkey, katılımcılarına sadece lezzetli ve ilginç yiyecekleri dev sinema perdesinde izleme şansı değil, aynı zamanda birbirinden farklı, özenle hazırlanmış ürünleri tatma fırsatı da veriyor.

Katılımcılar kahve kültürü, pastacılık, çay, organik gıdalar gibi konular hakkında Master Class etkinliklerine de katılabilecek ve gıda sektörünün uzmanlarından (akademisyenler, bloggerlar ve proje sahipleri dahil) ilham verici konuşmalar dinleyebilecekler.

10 Ekim 2015 Cumartesi günü TÜRVAK Sinema Müzesi’nde gerçekleşecek festival, saat 13:00’te başlayacak ve 22:00’de sona erecek.

 Film detaylarına http://tr.foodfilmfest.com.ua adresinden ulaşabilirsiniz.

Dipnot.tv

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın