Görüş Bildir
Haberler
15 Temmuz İçin 16 Milyon Tweet

15 Temmuz İçin 16 Milyon Tweet

ATKN
23.07.2016 - 18:12 Son Güncelleme: 24.07.2016 - 00:38

15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili pek çok görüntü ortaya çıktı. O gece yaşananlara ilişkin görüntüler önce sosyal medyadan paylaşıldı. Sosyal medya analiz platformu Somera'nın analizine göre, 15 Temmuz tarihinden bugüne kadar 16 milyon tweet atıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

(Fotoğraf: AA - Vatandaşlar darbe girişiminin başladığı Boğaziçi Köprüsü'nde)

Somera, 15 Temmuz'daki darbe girişimi ile ilgili bugüne kadar Twitter'da 16 milyon 140 bin 472 tweet paylaşıldığını açıkladı. 

O gece yaşananlara ilişkin pek çok görüntü, olaylara sıcağı sıcağına tanıklık eden vatandaşlar tarafından önce sosyal medyaya yüklendi ve haber sitelerinde yer aldı.

En çok öne çıkanlar

En çok öne çıkanlar

İlk dakikalarda köprülerin kapatılması, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelden FaceTime ile bağlanarak CNN Türk'ten Hande Fırat'a yaptığı açıklamalar, TBMM'nin bombalanması ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın tüm camilere verdiği sela talimatı sosyal medyada öne çıkan konuları oluşturdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayın organlarının basılması ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın rehin alınması da Twitter'da konuşulan konular arasındaydı.

En çok paylaşılan tweetler:

En çok paylaşılan tweetler:

Köprülerin kapatılmasının ardından, darbeci askerlerden birisinin vatandaşa söyledikleri en çok paylaşılanlardan birisiydi:

📡 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili tüm detaylar:

Somera, Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
16
10
7
6
6
2