Görüş Bildir
Haberler
Ve WhatsApp Artık Bilgisayarda

Ve WhatsApp Artık Bilgisayarda

Deniz Gök
21.01.2015 - 22:40 Son Güncelleme: 22.01.2015 - 11:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz aylarda web sürümünün sinyallerini veren popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, web için yayınlandı. 

Mobil cihazlarda en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın kullanıcılara 25 saatlik erişim engeli koyması konuşulurken uygulamadan yeni bir haber geldi.

Geçtiğimiz haftalarda uygulamanın web sürümü üzerinde çalışıldığı haberleri paylaşılmıştı. Ekran görüntüleri ile de desteklenen bu bilgiye göre WhatsApp 'ın Google Chrome'un hem OS X hem de Windows versiyonları üzerinde çalıştığı belirtilmişti.

Bu haberden sonra kullanıcıların uygulamanın web sürümünü beklemeye başlamıştı. Beklendiği gibi de oldu ve kısa süre önce 700 milyondan fazla kişinin tercih ettiği WhatsApp 'in ilk masaüstü uygulaması Google Chrome için yayınlandı.

iOS için yok!

iOS için yok!

Şu anlık Android, BlackBerry ve Windows Phone kullanıcılarının kullanabildiği bu uygulama iOS kullanıcıları için ise henüz kullanılamıyor. Bunun nedeni ise Apple'ın kısıtlamaları olarak belirtilmiş.

WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir istedikleri web uygulamasını kullanmak için buradaki adreste yer alan QR kodunu WhatsApp uygulamasında taratmanız gerekiyor. Bunun içinde akıllı telefonunuzda WhatsApp 'in son sürümünün güncellenmiş olması gerekmekte.

ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
0
0
0
0