Görüş Bildir
Haberler
Türk Siyasetine Damga Vuran Hangi Lidersin?

etiket Türk Siyasetine Damga Vuran Hangi Lidersin?

12.07.2014 - 19:00 Son Güncelleme: 14.07.2014 - 14:41

Meydanlar Seni Bekliyor!

Onlar yıllar yılı sandıkları patlattılar, adlarını tarihe kazıdılar. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nden, çiftçinin 'Kara Gün Dostu' olan Ofis'e, şehirlerin kenar mahallelerinden, kıyı şeritlerinin en güzel yerlerine kadar hayatın her alanına damgalarını vurdular. Vaatleri, programları, kavgaları, davaları milyonların kaderini belirledi. Şimdi sıra sende, meydanlar seni bekliyor, hangi lidersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Her liderin çözmek istediği bir "büyük sorun" olmalı. Türkiye'nin en büyük sorunu ne?

2- Milletvekili Listesi önünde, ilk sıraya kimi yazarsın?

3- Mutlaka seninle anılan bir cümle olmalı, nedir o hafızalardan kazınmayacak cümle?

3- Mutlaka seninle anılan bir cümle olmalı, nedir o hafızalardan kazınmayacak cümle?

4- İktidara gelirsen en büyük icraatın?

5- Her liderin şiirlerini ezberden bildiği, yeri gelince bir kuple söyleyebildiği bir şairi olmalı, seninki hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- Yunanistan'la bir kez daha kıta sahanlığı konusu gündemde, senin konuya bakışın?

6- Yunanistan'la bir kez daha kıta sahanlığı konusu gündemde, senin konuya bakışın?

7- Ne yazık ki yolsuzluk bir Türkiye gerçeği. Senin döneminin yolsuzluk sembolü kim?

8- Seni tanımlayan o unutulmaz film?

Son olarak: En sevdiğin şarkı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Turgut Özal'sın!

Sen Turgut Özal'sın!

Türkiye'ye çağ atlatmaya, bürokrasinin zincilerini kırmaya and içmişin. Transformasyon diye kahvehanelere girmek, konvertibilite ile meydanları zıplatmak senin işin. Ne F-16'lar, ne Aselsan'lar, senin motton belli 'bırakınız yapsınlar'

Türkiye seni bekliyor "Baba"!

Türkiye seni bekliyor "Baba"!

'Binanaleyh Türkiye bir hukuk devletidir, kurum ve kurullarıyla çalışmaktadır. Türkiye hukuk devleti değildir diyen varsa da bu Türkiye hukuk devleti değildir demek değildir' ile başlayan cümlelerinle kürsüler seni bekler, meydanlar seni ister, kaç kere gidersen git, hep geleceksin, bu millet senin şapkanı da seviyor, seni de seviyor. Barajlar senin işin, plan değil pilav getiren bizzat sensin.

Uzun Adam!

Uzun Adam!

Ya böyle bir şey olabilir mi? Kimse kusura bakmasın sen biliyorsun bu işi. Sandıklar patlatacak, bunlaaara tokatları en güzel şekilde sen vuracaksın. Onlaaaar ne derse desin, ya bu duble yolları sen yapmadın mı? Endamına dünya, gidişine yollar hasta. Herhalde bunu da bizden öğrenecek değilsin.

Hoca!

Hoca!

Gulu gulu dansı yapanlara karşı nurlu ufuklar mücadelen yeni başlıyor. Kadayıfın altı mı yanacak, üstü mü yanacak derken, Hristiyan batıya karşı milli manevi değerlerimizi en güzel şekilde savunacak Versace kravatlı mücahit senden başkası değil.

Başbuğ Türkeş!

Başbuğ Türkeş!

Hira dağı kadar Müslüman, Tanrı dağı kadar bir Türk olarak, 9 ışık rehberliğinde Turan yolundaki yürüyüşün dosta güven, düşmana korku, arada kalmışlara da şaşkınlık veriyor. Kızılelma senden sorulur, kuzgunlar hangi leşe giderse gitsin, Türk Hakanın devleti başa gelecek, önderi olduğun bu hareket asla engellenemeyecek.

Karaoğlan!

Karaoğlan!

'Ak günlere' diye çıktığın yolda, 'ne ezen ne ezilen hakça insanca bir düzen' için türlü mücadelelere göğüs gerecek cesaret sende. İşçinin, emekçinin dostu sensin, alnın ak, başın dik, en güzel şiirleri de sen çevireceksin. Gömleğin özgürlük mavisi, sözlerin de barış güvercini olacak. Dağa taşa 'Karaoğlan' diye yazdıracak, meydanları patlatacak, Türkiye'ye yepyeni bir soluk vereceksin.

Sen Deniz Baykal'sın!

Sen Deniz Baykal'sın!

Atatürk ilke ve devrimlerini, Cumhuriyetin temel niteliklerini korumak senin işin. Laikliğin teminatı, hiziplerin sahibi, partinin mutlak hakimisin. Her ne kadar bilinçsiz halk kitleleri henüz senin söylediklerinin kıymetini anlayamıyorsa da moralini asla bozmayacak, Cumhuriyet devrimlerini ateşli bir şekilde koruma mücadelesine devam edeceksin.

Halkların temsilcisi Selahattin Başgan!

Halkların temsilcisi Selahattin Başgan!

Mor dağların türküleri senin ağzında en güzel halini buluyor. Demokratik toplumun temel değerlerini bir çırpıda sayabilecek retorik beceriye, benzersiz bir argümantasyon kabiliyetine ve rasyonel çözümleme yapabilme gücüne sahipsin. Yerel yönetimlerde özerklik, etnik ve kültürel hakların tanınması ve diğer amaçlarına bir gün mutlaka ulaşacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
298
91
54
49
39
26
16