Görüş Bildir
Haberler
Tüm Yaz Tertemiz Gözlükler Sizinle Olsun! Gözlüklerinizi Nasıl Temizlemelisiniz?

etiket Tüm Yaz Tertemiz Gözlükler Sizinle Olsun! Gözlüklerinizi Nasıl Temizlemelisiniz?

Maske yasağının kalkması ile sürekli buğulanan ve maskeye takılan gözlüklerden kurtulduk!  Yazın gelişiyle ve maske yasağının kalkışı ile kombinlerde yerini sağlamlaştıran gözlüklerinizi siz nasıl temizliyorsunuz? Gözlük temizleme tüyolarını içeren yazımızda en güzel gözlük temizleyicileri bulabilirsiniz. Dilerseniz hiç vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim..

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düzenli temizlik çok önemli..

Düzenli temizlik çok önemli..

Gözlüğü mikrofiber bezler dışında bir bezle silmek gözlük camlarınızda çizilmelere yol açabilir.. Uzmanların da önerdiği gibi, uygun bir solüsyon spreyi ve mikrofiber bezle temizlemek en doğrusu.. Gözlüğün camlarını ve çerçevesini temizlemek için harika seçim olan mikrofiber bezler için buraya tıklayın.

Solüsyonları görmek için buraya göz atabilirsiniz.

Buğulu gözlükler tam bir baş belası!

Buğulu gözlükler tam bir baş belası!

Gözlük camlarının buğulanması, buhara maruz kalındığında ya da soğuk ortamlardan sıcak ortamlara geçildiğinde gerçekleşen, oldukça can sıkıcı bir durum.. Bu durumun önüne geçmek için buğu önleyici özellikli tek kullanımlık mendiller ve solüsyonlar tercih edebilirsiniz.

Tek kullanımlık mendil çeşitlerini burada bulabilirsiniz.

Solüsyonlar da bu tarafta.

Gözlük temizleme bezi demode mi oluyor?

Gözlük temizleme bezi demode mi oluyor?

Gözlük temizlemek için yeni bir seçenek! İki tarafı da mikrofiber bezle kaplanmış süngerden oluşan gözlük temizleme aparatı ile tek hamlede bütün gözlük camlarını temizlemek mümkün! Kullanışlı ve oldukça pratik olan ürün, uygun fiyatı ile de favoriniz olacak.. Tek hamlede gözlüğünüzü temizleyebilecek aparata buradan ulaşabilirsiniz.

Gözlüklerinizi nasıl sakladığınız çok önemli..

Gözlüklerinizi nasıl sakladığınız çok önemli..

Gözlükleriniz gözünüzde değilken nasıl muhafaza ediyorsunuz? Gözlüklerinizi yumuşak ve korunaklı bir kılıfa koymanız, gözlüklerinizin kullanım ömrünü uzatmak açısından çok önemli. Özellikle uyurken, gözlükleri komodine, şifonyere camları aşağı bakar şekilde asla koymamalısınız.. 

İşte sizler için gözlükler gözünüzde değilken gözlükleri muhafaza edebileceğiniz birbirinden güzel gözlük kutuları.. Burada.

Burada da en güzel gözlük askılarını bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın