Görüş Bildir
Birlikte Başarmanın ve “BİZ” Olmanın Hikâyesi!
VANBİZ – Van Bilişim ve İnovasyon Zirvesi7 Haziran Cuma günü Anadolu’nun en güzel coğrafyalarından birine misafirdim. Ülkemizin ve Doğu'nun İncisi Van’da çok kapsamlı, yoğun katılımlı bir bilişim ve inovasyon zirvesi gerçekleştirildi. Böylesine önemli ve değerli bir etkinlik için yurdumun cennet köşesi Van’a misafir olmak inanılmaz bir keyif ve deneyim oldu. Van o kadar güzel ve keyifli bir şehir ki üç günlük bir zaman diliminde şehrin güzelliklerine ve bence asıl hazinesi olan değerli insanlarına doymak mümkün olmadı. Bu yaz tatil için farklı bir deneyim ve rota arıyorsanız Van sizin için inanılmaz keyifli bir seçenek olabilir.
Tefal GV9810 Pro Express Vision Buhar Kazanlı Ütü Alınır mı?
Günlük yaşamın koşuşturması içinde, kıyafetlerimizi kusursuzca ütülemek bazen büyük bir zorluk olabilir. Ancak artık, ütüleme deneyimini tamamen değiştirecek bir çözüm var: Tefal GV9810 Pro Express Vision Buhar Kazanlı Ütü! Modern teknoloji ve yenilikçi tasarımın bir araya geldiği bu ütü, ev işlerini daha kolay ve keyifli hale getiriyor. Haydi birlikte inceleyelim. Bu içerik 14.06.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Reklam
Karaca Hatır Hüps Düet Steel Türk Kahve Makinesi Alınır mı?
etiket
Kahve tutkunlarının bir kahve makinesinden beklentisi ne olabilir ki? Belki lezzetli kahveler, belki de pratik bir kullanım, değil mi? İşte bu makine, hepsini bir arada sunuyor. İlk olarak, her fincanında geleneksel Türk kahvesinin tadını arıyorsanız, işte burada! Hem de çelik güvencesiyle, modern bir yorumla. Ama bitmedi. Bu makine, sadece bir fincan Türk kahvesi yapmıyor, iki farklı lezzeti aynı anda sunma yeteneğiyle kullanıcısına mükemmelliği tattırıyor. Haydi birlikte bu mükemmel makineyi yani Karaca Hatır Hüps Düet Steel Türk Kahve Makinesini inceleyelim.Bu içerik 13.06.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Stalk Hevesimiz Kalmamıştır: X'te Beğeniler Artık Görülmeyecek
Elon Musk, dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Twitter'ı aldığından beri yapmadığı değişiklik bırakmadı. Twitter'ın adını, rengini, sembolünü değiştirdi...Şimdi ise stalk sektörüne derinden bir darbe geliyor.X, beğenilerin gizleneceğini açıkladı.
Dünyada Herkese Yılda 13.500 Dolar Temel Gelir Mümkün mü?
etiket
Artık dünyanın en değerli şirketi Nvidia… Nvidia, 2 trilyon dolar değerindeki Microsoft ve Apple ‘ı geçerek 3 trilyon dolar değeri aştı. Akıl almaz bir rakam. Nvidia’yı bu kadar değerli yapan özelliği, yapay zekâ işlemcileri üretmesidir. Bu şirket, ayrıca incelenmeye değer. Ben daha ilginç bir dünya gündemini tartışmak istiyorum: “Evrensel Temel Gelir” (ETG).
Reklam
iOS 18'e Sosyal Medya Kullanıcılarından Mizahi Göndermeler!
Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) tanıtılan iOS 18, teknoloji dünyası kadar iPhone kullanıcılarının da ilgisini çekti. Merakla beklenen iOS 18'in yeni özelliklerini gören kullanıcılar, sosyal medya üzerinden dikkat çeken paylaşımlar yaptılar. Özellikle de yeni güncellemeyi alamayanlar mizahi bakış açılarıyla yüzümüzü güldürdüler. İşte, detaylar...
Reklam
Reklam