Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Fenomeni Arif Kocabıyık Gözaltına Alındı: Gerekçe 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Etmek'

etiket Sosyal Medya Fenomeni Arif Kocabıyık Gözaltına Alındı: Gerekçe 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Etmek'

Sokak röportajlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Arif Kocabıyık, paylaştığı bir videoda söylediği sözleriyle 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği' gerekçesiyle Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptığı sokak röportajlarını, 'İlave Tv' isimli YouTube kanalından paylaşan Arif Kocabıyık, bugün Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı.

Kocabıyık'ın geçen pazar günü paylaştığı bir videoda söylediği sözleriyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Kocabıyık'ın geçen pazar günü paylaştığı bir videoda söylediği sözleriyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yaptı

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kocabıyık, 'Twitter'da trollerin hedefi haline geldiğim gün Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafınca ifadeye çağrıldım. İstedikleri kişiyi Twitter üzerinden işlem yaptıran bu güç bi gün yüce adalet önünde hesap verecektir.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
440
152
68
39
21
16
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ventolin

Diyanet İşleri başkanı elinde kılıçla minbere çıkıp atalarımıza lanet okuyor ama halkı kin ve düşmanlığa sevk eden sokak röportajı yapan adam oluyor. Sadece ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Kılıç 500 yıllık gelenek. DİB başkanı lanet okumadı, Fatih'in lanetini tekrar etti.

ckkenon

Bozduğunuz terazi bir gün sizleri de tartacak !

mstbhr

Sen de, halktaki kin ve düşmanlık beni tahrik etti ve bunu yapmaya sevk etti diyebilirsin.