Görüş Bildir
Haberler
Son Yılların En İyi Korku- Gerilim Filmleri

Son Yılların En İyi Korku- Gerilim Filmleri

Büşra Akkaya
03.03.2015 - 13:18 Son Güncelleme: 07.03.2015 - 20:53

Son Yılların En İyi Korku- Gerilim Filmlerinden 10 Tanesini Sizler İçin Derledik; İyi Seyirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soldaki Son Ev- The Last House On The Left

Soldaki Son Ev- The Last House On The Left

Ollingwood’daki göl evine giden Mari (Sara Paxton) ile arkadaşı Paige (Martha Macisaac), orada psikopat ruhlu hapishane kaçağı Krug (Garret Dillahunt) ve ekibi tarafından kaçırılırlar. Krug’un ekibinde, dengesiz ruhlu kız arkadaşı Sadie (Riki Lindhome), sadist kardeşi Francis (Aaron Paul) ve beceriksiz oğlu Justin (Spencer Treat Clark) vardır.

Ölmeye bırakılan Mari’nin hayatta kalabilmek için tek umudu, anne-babası John ile Emma’ya ulaşıp oraya gelmelerini sağlamaktır. Saldırganlar bir sığınak ararken farkında olmadan Mari’nin hayatta kalabilmeyi başarabileceği tek yeri seçmişlerdir.

Anne- Mama

Anne- Mama

Victoria ve Lilly anne ve babası ormanın derinliklerinde öldürüldüğünde henüz çok küçük iki kız kardeştir. Vahşi doğada yapayalnız kalırlar ve 5 yıl boyunca nasıl hayatta kaldıklarını kimse çözemez. Kızların amcası Lucas kız arkadaşı Annabel ile kızları sahiplenirler ve mahkeme kararıyla evlerine alırlar. Fakat insanlıktan uzak büyümüş çocukların rehabilitasyon süreci de oldukça zor olacaktır. 

Çocukların uyumsuz davranışları ve evden kaçmalarının ardında travma ve stresten başka bir etken olduğunu fark eden Annabel, geceleri kızlara seslenen bir fısıltı olduğunu fark eder. Evdeki tek misafirler küçük çocuklar değildir, dudaklarından dökülen 'Mama' nereye gitseler arkalarında olan bir hayalettir...

Yüksek Tansiyon- High Tension

Yüksek Tansiyon- High Tension

Okuldan arkadaş olan Alex Ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışmak amacıyla Marie’nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Eve geç saatte varırlar ve gider gitmez de yatmak için odalarına çekilirler. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve psikopat bir katil içeri dalıp evdekileri teker teker öldürmeye başlar.

Korku Seansı- The Conjuring

Korku Seansı- The Conjuring

Ed ve Lorraine Warren doğaüstü, paranormal olayları araştıran bir çifttir. Bir gün Perron ailesinden bir telefon alırlar. Ailenin çiftlik evi nedeni bulunmayan karanlık bir varlık tarafından kuşatılmıştır; hayatları alt üst olmuştur. Bu vakayı çözebileceklerine inanan Warren çifti, ne kadar şeytani bir varlıkla karşı karşıya olduklarını çok geç fark edeceklerdir…

Koleksiyoncu- The Collector

Koleksiyoncu- The Collector

Kumar borcunu ödemek için, tesisatçı olarak çalıştığı evi soymaya karar veren Arkin, evde kimsenin olmadığını sandığı bir akşam eve girer. Fakat malikanede onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Arkin soymak için zorla girdiği evde, ev halkını esir almış psikopat bir katille karşı karşıya kalmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cehenneme Bir Adım- The Descent

Cehenneme Bir Adım- The Descent

Altı kız arkadaş mağara inişi yapacakları korkusuz bir tatil için bir araya gelmişlerdir. Beklenmedik bir kayanın düşüşü girdikleri mağarada çıkış yollarını kapatır. Labirenti andıran tünellerde çıkış yolunu ararlarken, kendilerini bir anda karanlıkta yaşamaya adapte olmuş aç ve saldırgan yaratıkların avı olarak bulurlar.

Mezarına Tüküreceğim- I SPIT ON YOUR GRAVE

Mezarına Tüküreceğim- I SPIT ON YOUR GRAVE

Jennifer Hills genç bir yazardır. Yazarlar dinlenmek ve düşünmek için sakin mekanlara ihtiyaç duyarlar. O da gözlerden uzak bir köyde bir ev kiralar. Bir süre orada yaşayacak, doğanın ve gölün tadını çıkartacaktır. Geldiği ilk akşam ise kitaplarında hayal bile edemeyeceği bir şiddete maruz kalır. Dört kişiden oluşan bir grup kaldığı eve girmiş, ona işkence ve tecavüzde bulunmuştur. Ellerinden kurtulmayı başarsa da onlardan biri olduğundan habersiz olan kasaba şerifine sığınması en büyük hatası olacaktır. Jennifer hayatta kalacak ve bu yaptıklarının hesabını tek tek soracaktır.

Evdeki Düşman- Orphan

Evdeki Düşman- Orphan

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

Sınırda- Frontiere

Sınırda- Frontiere

2007. Fransız başkanlık seçimlerinde muhafazakar ve aşırı sağcı taraf karşı karşıya gelir. Yöre halkı iyice hareketlenir. Varoşlarda ayaklanma çıkmış, her köşede alevler yükselmektedir. Kent merkezindeki kargaşa ortamından yararlanmak isteyen küçük çaplı bir hırsız çetesi, büyük bir soygun hazırlığındadır. Başarılı oldukları takdirde ülke dışına kaçaçak ve çetenin kadın üyesinin çocuğunu aldırabilmesi için gereken parayı elde edeceklerdir. Ancak soygun sırasında işler kötü gider ve grup bölünür. Polisten kaçmaya çalışan bazı çete üyeleri, Lüksembourg sınırı yakınında ıssız, köhne bir pansiyona saklanırlar.Sınırda yaşam savaşı başlar…

Kimlik- İdentity

Kimlik- İdentity

Şiddetli bir fırtına, birbirine yabancı ve sırlarla dolu on insanı, asabi bir gece müdürünün idaresindeki ıssız bir motelde bir araya getirir. İçlerinde bir limuzin şoförü, bir tele kız, bir katili nakleden bir polis, 80’li yılların bir televizyon yıldızı, yeni evli bir çift ve kriz içinde olan bir aile bulunmaktadır. Sığınacak bir yer bulmanın getirdiği rahatlama, yolcuların teker teker ölmeye başlamasıyla yerini korkuya bırakır. Çok geçmeden, yaşamak istiyorlarsa, kendilerini biraraya getiren sırrı çözmekten başka çareleri olmadığını anlayacaklardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın