Görüş Bildir
Haberler
Şırnak, Siirt ve Van'dan Acı Haber: 4 Şehit

Şırnak, Siirt ve Van'dan Acı Haber: 4 Şehit

Onedio Medya
30.05.2016 - 09:06 Son Güncelleme: 30.05.2016 - 13:14

Şırnak, Siirt ve Van'dan bugün acı haberler üst üste geldi. Şırnak kent merkezinde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 özel harekat polis memuru şehit oldu. Genelkurmay Siirt'in Pervari ilçesinde, Doğan Üs Bölgesi güneyinde dün gerçekleştirilen operasyonda ağır yaralanan bir askerin  kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı. Van'da ise zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 polis memuru şehit oldu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Van'da polise bombalı saldırı: 2 şehit

Van'da polise bombalı saldırı: 2 şehit

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lılar tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 polis memuru şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre bombalı saldırı, bugün saat 11.00 sıralarında merkez İpekyolu İlçesi'ne bağlı Hacıbekir Mahallesi Hisar Sokak'ta bulunan Dumlupınar İlk ve Orta Okulu yakınlarında meydana geldi. 

PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. Meydana gelen patlamada 2 polis polis memuru şehit olurken, 1 polis memuru da yaralandı.

Yaralı polis memuru hastanede tedavi altına alınırken, bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Şırnak'ta çatışma: 1 polis şehit

Şırnak'ta çatışma: 1 polis şehit
onedio.com

Şırnak'ta 14 Mart'ta getirilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlatılan operasyon sürüyor. 

DHA'nın verdiği bilgiye göre, Şırnak kent merkezinde bu sabah saatlerinde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında Bahçelievler Mahallesi'nde çatışma çıktı. 

PKK'lıların açtığı ilk ateşte ağır yaralanan polis memuru Cuma Bilek, kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi’nde şehit oldu.

Baba evinde yas

Baba evinde yas
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki Açıkdere Mahallesi'nde yaşayan şehit polis Cuma Bilek'in (28) ailesine acı haber, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve emniyet yetkilileri tarafından verildi.

TSK bu sabah açıkladı: Siirt'te ağır yaralanan 1 asker şehit oldu

TSK bu sabah açıkladı: Siirt'te ağır yaralanan 1 asker şehit oldu

Siirt'in Pervari ilçesinde, Doğan Üs Bölgesi güneyinde terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda ağır yaralanan bir asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden bu sabah yapılan açıklama şöyle: 

'29 Mayıs 2016 Pazar günü Doğan Üs Bölgesi güneyinde bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülmekte olan operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, helikopter ile derhal hastaneye sevk edilmiş ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 20.47’de şehit olmuştur.

Çıkan çatışmada iki terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.'

DHA, AA ve TSK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

hergün 4-5 tane şehit var haberlerde 4-5 dk yer edinemiyor.... bu ülkenin vicdanı ölmüş vicdanı

The Devil Within

Haklısın,acı ama gerçek.

mistral

Allah rahmet eylesin, bölgedeki güvenlik güçlerinin Allah yardımcıları olsun, akıl sağlığını korumak ve sakin kalmak çok zor.

Pasif Kullanıcı

Şehit haberleri bir gün gerçekten bu ülke vatandaşlarının içini acıtırsa ozaman bu is biter.