Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Çikolatasın?

etiket Sen Hangi Çikolatasın?

Yung Boş Ada
17.04.2015 - 15:11 Son Güncelleme: 18.04.2015 - 12:05

Çikolatanın hayatımızın vazgeçilmezi olduğu tartışmaya kapalı bir gerçek kesinlikle. Birçoğumuz için çikolata yaşam tarzı bile sayılabilir hatta. Peki hiç merak ettin mi, büyük bir keyifle yediğin çikolatalardan acaba hangisi sana benziyor? Sen hangi çikolatasın acaba? Bitter mi, beyaz mı yoksaa daha başka bir çeşit mi? Hemen çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak neden çikolata?

2. Sence çikolata yemek için en güzel zaman ne zaman?

3. Şimdi de çikolatanın yanına en çok yakışan şeyi seç!

4. Yahu çikolatadan daha iyi ne olabilir ki?

5. Peki bu ayakkabılardan hangisi en çok hoşuna gitti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sabahları yumurtanı nasıl yemeyi tercih edersin?

7. Dinlemekten en çok hoşlandığın müzik türü hangisi peki?

8. Son olarak: Çevrendekiler seni tek kelimeyle anlatacak olsalar bu ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Bitter Çikolata"sın sen!

"Bitter Çikolata"sın sen!

Sen oldukça ciddi ve sert mizaçlı birisin, bu yüzden çoğu zaman insanlar sana yaklaşırken biraz çekiniyorlar. Ama sen busun yani. Yılışık tavırlardan, laubali hareketlerden hiç hoşlanmazsın asla. Ayrıca çok mükemmeliyetçi bir insan olduğunu söylememiz lazım. Bu yüzden başarısızlığa asla tahammül edemezsin. İş hayatında da oldukça otoriter bir insansın. Sözünü dinletemediğin kimse yok senin. Organizatör bir havan da var senin, anında her şeyi koordine edip müthiş işler çıkarırsın ortaya.

"Sütlü Çikolata"sın sen!

"Sütlü Çikolata"sın sen!

Senin bir kere çok iyi bir iletişim yeteneğin var. Geçinemediğin, arkadaş olamadığın kimse yok. Sosyal kuşsun sen resmen. Sevenin çok, sevdiğin çok; asıl zenginlik sahip olduğun dostlar derler ya, işte o hesap, sen bu dünyanın en zengin insanısın! Ayrıca çok paylaşımcı bir insansın sen. Masumluğundan da bahsetmezsek olmaz, içinde hiç kötülük yok resmen. Ama sen biraz nostaljiyi seven, geçmişte yaşayan bir insansın sanki. Anıların, geçmişin senin vazgeçilmez bir parçan.

"Beyaz Çikolata"sın sen!

"Beyaz Çikolata"sın sen!

Sen cıvıl cıvıl, etrafa avuç avuç neşe saçan, enerjik mi enerjik bir insansın. İçindeki çocuk, 90 yaşına gelsen de ölmez. Hayatın daima pozitif yanlarını görür, asla karamsarlığa kapılmazsın. Bu yönünle de birçok insan imrenir sana. Çünkü en karanlık kuyuların dibinde bile bir umut ışığı bulmayı başarırsın sen. Bütün bunlar bir yana, biraz da gizemlisin sen. Öyle neşeli enerjik durduğuna bakmamak lazım yani. Sırların vardır ve bunları herkese açmaktan hoşlanmazsın. Sadece en en en yakınındakiler bilir gerçek seni.

"Fındıklı Fıstıklı Çikolata"sın sen!

"Fındıklı Fıstıklı Çikolata"sın sen!

Sen bir kere çok pratik bir insansın. Pratikliğinle çözemediğin, üstesinden gelemediğin şey yok senin. Ayrıca o kadar yardımseversin ki, birilerine yardım etmeden duramıyorsun. Resmen kötü hissediyorsun kendini. Hatta bu öyle bir şey ki, çok önemli bir işin bile olsa bırakıp yardıma ihtiyacı olan biri için uğraşırsın sen. Ayrıca çok kültürlü bir insansın, çevrendeki en bilgili, fikirlerine en çok başvurulan kişi sensin. Yalnız senin çok kolay etkilenen bir yönün de var. Kendini çok çabuk kaptırıyorsun bir şeylere.

"Karamelli Çikolata"sın sen!

"Karamelli Çikolata"sın sen!

Sen kimsin biliyor musun? Perdelerini indirdiği zaman kedi gibi olan insanlar vardır ya. Hah sen onlardan birisin işte. Dışarıdan çok sert görünsen de seni tanıyan insanlar ne kadar yumuşak, sıcak kanlı bir insan olduğunu biliyorlar. Ayrıca çok ince ruhlusun, çok zarifsin sen. Hayattaki en önemli şey zarafet olabilir hatta senin için.

"Meyveli Çikolata"sın sen!

"Meyveli Çikolata"sın sen!

Sen çok ama çok enerjik bir insansın. İki dakika yerinde duramazsın. Atom karınca bile diyebiliriz sana hatta. Ayrıca doğaya çok düşkünsün. Yemyeşil ağaçlar, çimenler, temiz hava... İşte senin gizli cennetin bunlar. O çimen kokusu burnuna geldiği anda o kadar huzur doluyorsun ki. Neşeli ve motive edici havandan da bahsetmezsek olmaz. Daima olumlu ve neşelisin ve bu neşeni, pozitif enerjini etrafındakilere de yayıyorsun. Bu yönünle de arkadaş çevrende vazgeçilmez bir insan oluyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
873
554
335
141
62
59
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nehir Akkurt

"Karamelli Çikolata"sın sen! "Karamelli Çikolata"sın sen! Sen kimsin biliyor musun? Perdelerini indirdiği zaman kedi gibi olan insanlar vardır ya. Hah se... Devamını Gör

Gülten Tuna

sütlü çikolata

ezgi nil aytekiz

"Karamelli Çikolata"sın sen! "Karamelli Çikolata"sın sen! Sen kimsin biliyor musun? Perdelerini indirdiği zaman kedi gibi olan insanlar vardır ya. Hah se... Devamını Gör