Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Klibe Göre Giyim Tarzını Tahmin Ediyoruz!

Seçtiğin Klibe Göre Giyim Tarzını Tahmin Ediyoruz!

Müziğin sesini sonuna kadar açıp dans etme zamanı! Peki bunu hangi klipte ve üzerinizde ne varken yapacaksınız? Defalarca izlediğin, sözlerine eşlik ettiğin, ağladığın ya da dans ettiğin klip şıklığının da göstergesidir. Tarzını yansıtan o klibi seç, giyim tarzını tahmin edelim. 

İşte, başlıyoruz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İzlemeye doyamadığın, her kelimesini ezbere bildiğin o klip hangisi? Seç bakalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kore Giyim Tarzı

Kore Giyim Tarzı

Senin eğlenceli, rahat ve keyfe keder yaşam tarzına en uyun giyim tarzı: Kore giyim stili! Genellikle oversized kıyafetler, pastel renkler ve minimalizmle tanınan bu tarz, son dönemlerde gençler arasında son derece popüler. 

Senin gibi sokak modasına yön veren birinin tarzı da ancak bu olabilirdi. Tıpkı Koreliler gibi rahat ve şık bir görünüm elde etmek için tercih ettiğin oversized tişörtler, sweatshirtler ve ceketler de bunun bir kanıtı. Bu parçaları genellikle yüksek bel pantolonlar veya eteklerle tamamlıyor olmalısın. 

Pastel renkler, Kore giyim tarzının ve senin vazgeçilmez bir parçan! Pembe, mavi, yeşil ve lavanta gibi yumuşak tonlar, çoğunlukla kıyafetlerinde ve aksesuarlarında yer alıyor olsa gerek. Bu renkler, genç ve enerjik bir görünümünü tamamlıyor. Minimalizm, Kore giyim tarzınında olduğu gibi senin hayatında da bir başka önemli unsur. Sen her zaman basit ve temiz çizgilerle tazını tamamlar, karmaşık desenlerden kaçınırsın. Sade bir görünümle daima en son moda trendlerini takip eder ve kendi kişisel tarzlarını yaratırsın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Oversize Giyim Tarzı

Oversize Giyim Tarzı

Senin yaşam tarzını yansıtan en ideal giyim tarzı: Oversize! Bu tarz, sokak modasının en gözde ve vazgeçilmez unsurlarından biri olarak seni de temsil ediyor. Oversize giyim, rahatlık konseptini ön planda tutarken, bu genişliğin doğru parçalarla kombinlenerek şık bir görünüm elde etmesi tam da sana göre! 

Sokakta adeta seninle özdeşleşen oversize giyim tarzınla, salaş bir görünüm elde ediyor, spor ve şık bir estetiği bir arada sunuyorsun. Şüphesiz ki bu tarzın içinde yer alan bol kesim tişörtler, sweatshirtler, geniş pantolonlar ve eşofmanlar, hatta spor ayakkabılar gibi rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan parçalar gardırobundan eksik olmuyordur.

Bir eşofman ve sweatshirt kombiniyle spor bir görünüm elde ederken, bir kot şort ve oversize bir tişörtle de şıklığı yakalayabildiğin bir gerçek. Üstelik bu tarz sana bir hayli yakışıyor, umursamaz fakat bir o kadar da duyarlı ve zaman zaman melankolik tarzını yansıtıyor. İster evde rahat bir gün geçirirken, ister arkadaşlarınla dışarıda vakit geçirirken, oversize giyim tarzı senin yaşam tarzına mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Modanın sınırlarını zorlayan ve bireyselliği ön plana çıkaran bir tarzla sokağın gözdesi olduğun da kesin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Minimalist Giyim Tarzı

Minimalist Giyim Tarzı

Senin sade ve şık bir dokunuşlarla benzersizliği yakaladığın giyim tarzı: Minimalist stil olmalı! Minimalizm felsefesinden esinlenerek oluşturulmuş bu stil, gereksiz detaylardan arındırılmış, sade ve temiz çizgilere sahip kıyafetlerden oluşuyor. Giyim tarzında basit detaylarla ve sadeliği ön plana çıkarırken, senin benzersizliğin ortaya çıkıyor. Aynı zamanda şıklığından ödün vermeyen bu tarzla, 'az ama öz' felsefesini benimseyerek gereksiz alışverişlerden de kaçınıyorsun. 

Çoğunlukla nötr renkler, düz desenler ve basit kesimlerle karakterize ettiğin tarzınla, kalabalık ve karmaşık dolaplardan çok farklısın. Kendine ait özel bir tarzın temsilcisi, kendine has bir duruşu olan, kaliteli ve zarif bir duruşun var. Üstelik az tüketime ve geri dönüşüme de bir hayli destek oluyorsun. 

Her zaman şık ve bakımlı görünüm elde ederek bir beyaz tişört, siyah pantolon, düz kesim bir ceket gibi parçalarla bile girdiğin ortamda tüm gözleri üzerine çekiyorsun. Tabii dolabındaki bu her zaman kurtarıcın olacak parçalar, nereye gitsen seninle birlikte geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Maskülen Giyim Tarzı

Maskülen Giyim Tarzı

Senin sert ve güçlü bir imaja sahip yaşam tarzına en uygun olan stil: Makülen giyim tarzı! Günlük hayatta sıkça tercih ettiğin bu giyim tarz, adeta otoriter kimliğini ve erkeksiliğini de ortaya koyuyor. Feminen giyim tarzının aksine, dantel, topuklu ayakkabı gibi parçaların yerine daha sert ve erkeksi parçaların tercih ediyorsun. Aksesuarlarında keskin ve zarif düşünülmüş dokunuşlara, şık şapkalara ve bilekliklere yer veriyorsun. 

Kadınların da erkeklerin giyim tarzını benimseyerek, kendi tarzlarına bir çeşitlilik katabilecekleri bir stil, en çok sana yakışıyor! Rahat ve özgür bir görünümüne eşlik eden geniş ve bol kesimli kıyafetler, pantolonlar ve ceketler... Kesinlikle senin tarzının vazgeçilmez parçaları arasında. 

Tabii düz renkler ve sade desenlerle elde ettiğin bu sade ve şık bir görünüm, iş hayatına da yansıyor. Dik duruşunu destekleyen sade ve minimal aksesuarlar tercih ediyor, 'ne yapsa yakışıyor' dedirtiyorsun. Büyük ve dikkat çekici aksesuarlar kullanmadan bile göz kamaştırmak tam da senden beklenen hareket! Her zaman güzel ve farklı görünmek de pek bir hoşuna gidiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Feminen Giyim Tarzı

Feminen Giyim Tarzı

Büyüleyici güzellik ve zarafet algınla seni yansıtan en ideal giyim tarzı: Feminen stil. Daima zarif ve çekici yönlerini vurgulayan, onları adeta bir sanat eseri gibi sunan bir tarzın var. Sana uzaktan bakan herkes, romantizmin ve zarafetin simgesi olduğunu hisseder.

Kendine güvenin ve vücudunu tanıyışın sayesinde, vücut hatlarını zarif bir şekilde vurgulayan bu giyim tarzı tam sana göre. Elbiseleri, etekleri ve yüksek topuklu ayakkabıları tercih etmenin yanında şıklığını daima zarif aksesuarlarla tamamladığını tahmin edebiliyoruz. İnci küpeler, zarif bilezikler ve şık çantalar... Kesinlikle senin tarzının bir parçası. Aynı zamanda kıyafetlerin kalitesine de büyük önem veriyorsun. Özellikle kumaşların kalitesi, dikişlerin düzgünlüğü ve detayların zarafeti, hayatında da her detaya önem verdiğine işaret ediyor. Ne yaparsan yap kusursuz yapmak senin ilk kuralın!

Tabii senin tarzın da Feminen giyim tarzı gibi sadece kıyafetlerle sınırlı değildir. Aynı zamanda makyaj ve saç stili ile de farkını ortaya koyuyorsun. Doğal tonlarda ve sana kadınsı bir görünüm yaratan dokunuşlara önem veriyorsun. Her zaman moda dünyasının en göz alıcı ve çekici yönlerinden biri olmaya aday tarzını saçlarınla tamamlıyorsun... Daima bakımlı ve hacimli saçlarınla göz kamaştırıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Parizyen Giyim Tarzı

Parizyen Giyim Tarzı

Senin sofistike, sade ve bir o kadar da çekici giyim tarzın: Parizyen stil! Bu stil, moda ve yaşam tarzı konusunda dünya genelinde adeta bir fenomen haline gelmiş durumda. Tıpkı senin gibi Parizyen stilin de büyüsüne kapılmamak elde değil!

Sadece bir moda akımı olmaktan öte, bir yaşam tarzı olan Parizyen giyim tarzı, her daim zarif ve şık görünmeyi hedefleyen senin için de son derece özel! Aslında basit ve rahat parçaların doğru kombinlenmesi ile ortaya çıkan, 'az ama öz' prensibini benimseyen şıklığınla kendi stilini oluşturmuşsun! Ve bunu doğru parçalarla tamamladığın her halinden belli.

Gardırobundan eksik olmayan yüksek bel pantolonlar, düz kesim ceketler, basic tişörtler, zarif elbiseler ve tabii ki olmazsa olma bir parça olan siyah deri ceket... Bunlarla uyumlu büyük boy şapkalar, sade ama etkileyici takılar ve tabii ki her daim şık bir görünüm sağlayan stiletto ayakkabılar, işte şimdi tamamsın. Yeri geldiğinde abartmayı, yeri geldiğinde ise sadelikle şıklığını ispatlamayı biliyorsun. Doğal ve sade bir makyajın yaşam tarzın da her daim adından söz ettiriyor. Hatta, biz kendini bir moda ikonu gibi hissettiğine de eminiz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Smart Casual Giyim Tarzı

Smart Casual Giyim Tarzı

Senin standart gibi duran benzersiz kişiliğine en uygun giyim tarzı: Smart Casual! Bu şık ve rahat tarz, moda dünyasının en sevilen ve tercih edilen stillerinden biri. Tıpkı senin gibi klasik ve rahat, fakat şık ve asil! Şüphesiz ki bir çift kaliteli jean pantolon, bir adet şık ve düzgün bir ceket ya da blazer ile birlikte rahat ama aynı zamanda şık bir çift ayakkabıyla giremeyeceğin hiçbir yer yok.

Tabii bu tarzın sana uygun olmasının tek nedeni sadece rahatlık ve şıklığı bir arada sunması değil, aynı zamanda senin kişisel stilini ve yaratıcılığını da ön plana çıkarması.Kim olduğunu ve neyi temsil ettiğini yansıtmana olanak sağlayan bu tarzla birlikte her zaman modayı takip ettiğine de eminiz! 

Modanın sencesini, kendi stilini yaratmayı sevdiğin için tercih ettiğin bu tarzda, renk uyumu da çok önemli. Kendini ifade etmenin bir yolu olan Smart Casual giyim tarzı senin özgürlüğünü ve stilini yansıtıyor! Karizmatik duruşunla kitleleri peşinden sürükleyen tarzınla bir araya getirdiğin parçalar şıklığına şıklık katıyor. Gerçek bir stil yaratıcısı, hatta modacı gibi bir duruşun var. Hayran olunası seçimlerinle kemerinde çorabına, aksesuarlarından dövmelerine her şey bir bütün olarak ahenkle dans ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Retro Giyim Tarzı

Retro Giyim Tarzı

Senin geçmişin şıklığını ve rahatlığını günümüzün dinamik yaşam tarzıyla harmanladığın giyim tarzı: Retro sitili! 1920'lerden 90'lara kadar olan modanın baş döndürdüğü dönemleri günümüzde eşsiz bir şekilde taşıyorsun!  

Retro giyim tarzı ile sadece bir moda akımına uyum sağlamanın ötesinde, aynı zamanda bir yaşam tarzını da temsil ediyorsun. Eski zamanların estetiğine, değerlerine ve kültürüne hayranlık duyuyorsun. Fakat kesinlikle bu yüzyılın meraklı çocuğusun! Bu nostaljik duyguları ve geçmişe olan özlemi geleceğe olan merakınla kusursuz bir şekilde bir araya getiriyorsun. Eski zamanların zarafetini, sofistike stilini ve özgün tasarımlarını günümüz moda dünyasına taşıyorsun. 

Hayatının hemen her alanında olduğu gibi modern ve eski moda anlayışı birleştirecek bir yeteneğe sahipsin. Benzersiz ve çarpıcı bir görünümle kendi tarzını ve kişiliğini yansıtıyor; cesur, özgün ve yaratıcı duruşunu ortaya çıkarıyorsun. Senin kendini ifade etme şeklin bu! Puantiyeler, dolgu topuklar ve desenli tişörtler ve özel tasarım şapkaları üzerinde dikkat çekici hale getiriyorsun. Tabii bu sayede cesaretin görenleri büyülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Avangart Giyim Tarzı

Avangart Giyim Tarzı

Sen en özgün ve dikkat çekici halinle: Avangart giyim stilinin doğal önderisin! Senin yaşam tarzına adeta bir eldiven gibi uyum sağlayan bu tarz, geleneksel giyim kalıplarının dışına çıkmayı seviyor. Her daim yaratıcılığını ve özgünlüğünü kıyafetlerinle ifade etmeyi başarıyorsun. 

Hiç tereddüt etmeden ve düşünmeden moda dünyasının sınırlarını zorlayabiliyorsun. Eşsiz ve sanatsal dokunuşlarla bezeli bir giyim tarzın var. Daima alışılmışın dışındasın. Belki de biraz şaşırtıcı kesimler, renkler, desenler ve malzemeler, hayata karşı en yüksek sesin! Estetik normları sarsmak ve kıyafetlerini birer sanat eseri gibi tasarlanmak seni ifade ediyor. Her şeyin olduğu gibi moda dünyasının da sıradanlığını yıkıyor, deneysel ve yenilikçi unsurlarla dolduruyorsun.

Ne diyebiliriz ki her bir parçasını özenle seçtiğin, farklı ve dikkat çekici detayların senin benzersiz yaşam tarzına ve kişiliğine mükemmel bir şekilde uyum sağladığı Avangart tarzla görenlerin yüreğini hoplatıyorsun. Ancak ve ancak senin gibi özgün ve cesur kişiliklere sahip olanların tercih edebileceği bu tarz, sınırları her daim zorlayacağının bir kanıtı. İnatçı, hayata bağlı ve sıra dışı olmanın zorluğunu zaman zaman yaşasan da herkes tarafından hayranlık beslenen kişi sensin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Grunge Giyim Tarzı

Grunge Giyim Tarzı

Senin için hayatın ritmini, enerjisini ve tutkusunu yakalamakla birebir örtüşen moda akımı: Grunge giyim stili! Sıradanlıkla lüksün, asi ruhla özgürlüğün, konforla şıklığın kusursuz birleşimi... Senin için Grunge, sadece bir giyim tarzı olmanın ötesinde, bir yaşam biçimi, bir duruş, bir kimlik ifadesi! 

Grunge giyim tarzı, biraz asi, biraz özgür ve tamamen özgün... Bu tarzın tıpkı senin gibi olan her bir parçası, özgür ruhlu ve yerinde duramayan kişiliğine uygun. Bol kesimli giysiler, görünür delikler ve yıpranmış detaylar, sanki her biri bir hikaye anlatıyor. Siyah deri ceketler ve kot pantolonlar, savaş botları, ekose gömlekler ve flanel kumaşlar... Her biri, senin giyim tarzının ve hikayenin vazgeçilmez birer parçası.

Bu tarz senin için sadece bir moda akımı değil, aynı zamanda bir kültürel ifade biçimi. Kültürün dinamiklerini, yaşam tarzının ruhunu ve bireyselliğin gücünü aktarmak için eşsiz bir araç. Senin gibi özgün ve cesur insanların tercih ettiği bu tarz, sıradanlığın ötesinde ve rahat bir moda anlayışıyla üzerine tam oturuyor.Yaşamın her alanında kendini gösteren tarzınla ne kadar da benziyor değil mi? Kendine has tarzını, yaşam enerjini ve özgürlüğünü yansıtmanın en etkileyici yolu...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Barok Giyim Tarzı

Barok Giyim Tarzı

Sen hayatının merkezine konforu ve şıklığı koyan, farklı olmayı seven senin tarzına en yakışan giyim tarzı: Barok stil! 17. ve 18. yüzyılların Avrupa'sında doğmuş, zenginlik ve gösterişin simgesi olan bu tarz, mütevazılığınla zıt fakat benzersiz bir duruş yaratıyor. Bu dönemin moda anlayışı, aşırı süslemeleri ve detaylarıyla adeta bir sanat eseri niteliği taşıyor. Malum sen de süslenmeyi seviyorsun... 

Sembolize ettiğin Barok tarzında, kadınların kıyafetleri genellikle geniş etekler, kabarık kollar ve beli sıkıca saran korselerden oluşur. Erkeklerde ise dar kesimli ceketler, geniş pantolonlar ve dantel yakalar tercih edilir. Senin havalı duruşunla tamamen uyumlu kumaşların kalitesi ve zenginliği, içinde yatan soyluya sesleniyor. Saten, ipek, kadife...  Zaman zaman tercih ettiğin altın ve gümüş ipliklerle işlenmiş desenler, dantel detaylar ve inci gibi değerli taşlarla süslenmiş bir şıklık... 

Moda tasarımcılarına ilham kaynağı olacak, özellikle haute couture koleksiyonlarında ve kırmızı halı görünümlerinde olması gereken bir imajın var! İnsan seni pijama ile bile görese adeta bir kral veya kraliçe olduğunu düşünür. Böylesi tarz sahibi ve güçlü görünmek kolay değil! Fakat bu tarz senden başkasına yakışmazdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hipster Giyim Tarzı

Hipster Giyim Tarzı

Bir şey değil her şey olacak kadar çok yönlü kişiliğin için ideal giyim tarzı: Hipster sitili! Vintage ve retro parçaların modern bir şekilde yorumlanmasıyla ortaya çıkan tarzın görenleri kendine hayran bırakıyor olmalı. 1940'ların sonlarına doğru Amerika'da doğmuş ve 2000'li yılların başında gençler arasında popüler hale gelmiş bu tarzı yaşatman ne harika. 

Vintage ve retro parçaların kullanarak içindeki yeni yüzyıl moderninin ortaya çıkarıyorsun. Kombinlerinde kullandığın aksesuar daima merak konusu oluyordur! Taktığın büyük gözlükler, vintage saatler, retro şapkalar; yaşam tarzının bir yansıması. Bağımsız duruşuna uyum sağlayan bu parçalar, tek başına kaba dursa da senin üzerinde eşsiz bir hale geliyor. 

Zaten sen hiçbir zaman standardı sevemedin. Bağımsız filmleri ve organik yiyecekleri tercih ederek hayatını da özel kıldığına eminiz. Bu da hipster giyim tarzının, sadece bir giyim tarzı olmanın ötesinde, bir yaşam tarzını da yansıttığını gösteriyor. Özgün ve yaratıcı bir tarzla, geleneksel moda normlarını yıkmayı seven kişiliğinle kendi tarzını yaratmayı tercih etmen, gerçekten de ilham verici. Yaratıcı kişiliğinle reklamcı ya da dijital dünyanın beraberinde getirdiği enerjiyle keyifli işler yaptığını düşünmeden edemiyoruz. İnsana geçmişten günümüze her anı yaşatacak enerjin ve hayata dair bilgin de var!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
12
7
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Yılmaz

Hiçbir klibi sevmedim...

Nurcan Güneri

Hipster Giyim Tarzı

Onur

Hipster Giyim Tarzı