Görüş Bildir
Haberler
Sadece En Zavallı ve En Acınası İnsanların Sahip Olduğu 8 Özellik

Sadece En Zavallı ve En Acınası İnsanların Sahip Olduğu 8 Özellik

Kadir
13.04.2014 - 18:55 Son Güncelleme: 19.04.2014 - 12:03

Kimlere acıyorsunuz? Yoksullara mı? Evsizlere mi? Kimsesizlere mi? 

Asıl acımanız gereken zavallı insanlar işte bu aşağıdakileri yapan kişiler

Kaynak: http://elitedaily.com/life/8-things-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her zaman, her şeyin olabilecek en kötü yanını görürler

Acınası bir insan acınasıdır çünkü kendisi dünyayı öyle görür. Düşünce biçimleri her şeyde, her zaman en kötü olanı görmek, en kötü olasılıkları düşünmek üzere şekillenmiştir. Kendi hayatlarında ya da arkadaşlarının hayatlarında iyi birşeyler olsa da 'kötü' olandan bahsetmekten vazgeçmezler

2. Arkadaşlarını sevmezler

Acınası insanlar, acınası insanlarla arkadaşlık kurmayı sever. Mutlu, başarılı kişilerle arkadaş olmaya dayanamazlar. Arkadaşlarının sürekli sıkıntıda olmasıyla beslenirler, onlara öğüt ve teselli veriyor gibi gözükseler de içten içe bundan zevk alırlar

3. Gerçeklerle yüzleşmemek ve kaçmak için her türlü dikkat dağıtıcı aktivitede profesyonelleşirler

Bu insanların hayatları çok kötüdür... Yani onlar öyle olduğuna kendilerini inandırmışlardır. Bu yüzden hayatlarının gerçekleriyle yüzleşip problemlerini çözmek yerine ondan kaçarlar. İçki içerler, uyuşturucu kullanırlar... Kitap okuma, dizi izleme, TV izleme gibi aktivitelerin bokunu çıkartıp, tüm hayatlarını verirler. Zehir kolay, amaç hayattan kaçmak ve uzaklaşmak. 

Asıl problem asla kaçamayacakları bir şeyden kaçmaya çalışmaları... Gerçekten üzücü

4. Sabah yaptıkları ilk şey, sabah erken kalkmak zorunda olmalarına küfür etmektir

Hepimizin yataktan çıkmak istemediğimiz günler olmuştur. Ama acınası insanarın her günü böyledir. Her sabah alarm çaldığında küfür ederler. Hayatını sevmediğinde kalkmak istememek gayet normaldir. Acınası bir insandan kıskanılası bir insana dönmenin ilk adımı sabah heyecanla uyanmaktır.

5. Her fırsatta insanları aşağılayıp, küfür eder, problem çıkartırlar

Acınası insanlar, diğer insanları sevmezler. Zaten kendilerini de pek sevmezler. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde böyleleriyle çok karşılaşırsınız, canlarını sıkan her durumda aşırı tepki vermeye meğillidirler. 

Hoşgörü nedir bilmezler. 

Mesela toplu taşıma araçlarında çok görürsünüz böyle insanları, en ufak bir problemi büyütmeye bayılırlar. Kaba olmakla ilgili bir sıkıntıları yoktur, bunu kendilerinde hak görürler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların kusurlarıyla dalga geçmeye bayılırlar ve her türlü ortamda diğerlerinin hatalarını ararlar

Acınası insanlar, diğer insanları da aşağı, kendi seviyelerine çekmeye bayılırlar. En yakın arkadaşlarının bile kusurlarını, hatalarını bulup üstlerine giderler, onları topluluk içinde rencide etmeye çalışırlar. İnsanların moralini bozmaktan tarif edilmez bir zevk alırlar. 

En tipik davranışları, yakın arkadaşlarıyla girdikleri bir ortamda eğer yakın arkadaşları daha çok ilgi görüyorsa acımadan kusurlarını ortaya koyup, onu da insanların gözünde kendisi kadar aşağılık bir noktaya çekmeye çalışmalarıdır.

7. Kendilerini o kadar sevmezler, ama yine de herkesten iyi olduklarını düşünürler

Zavallı insanların zavallı olmalarının en büyük sebebi kendilerini sevmemeleridir. Kendileriyle barışık değildirler, kusurlarını büyütürler, akıllarına takarlar. 

Ama sonuç ne? Kendisi rezil bir insan olsa bile, tüm dünyadaki en az rezil insan odur, diğer tüm insanlar ya aptaldır ya da çirkindir.

8. Mutlu olduğunu düşünen insanların cahil olduğunu düşünürler, ama yine de kıskanırlar!

Mutlu olmadıkları için, mutluluk onlara erişilmez gelir. Zaten mutluluk o kadar kolay erişilebilir olsa onlar bir şekilde erişir. O yüzden mutlu gözüken insanlar aslında cahil, onlar aslında mutlu değil diye düşünürler.  Eğer onlar daha akıllı ve daha zeki olsaydı onlar da ne kadar zavallı olduklarını göreceklerdi

Bunların Hepsi Tedavi Edilebilir!

Yukarıdaki maddelerden bir veya daha fazlasına sahip insanlar varsa etrafınızda, onlardan uzaklaşın. Kendinizde varsa bu özelliklerinizi değiştirmeye uğraşın! Hiç de zor değil

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
34
21
10
9
9
7