Görüş Bildir
Haberler
Suçunu İtiraf Eden Cinsel Taciz Zanlısı Muavin Tutuklandı

Suçunu İtiraf Eden Cinsel Taciz Zanlısı Muavin Tutuklandı

ATKN
27.05.2016 - 13:43 Son Güncelleme: 27.05.2016 - 18:08

Metro Turizm'e ait, Muğla'dan İstanbul'a giden bir otobüste muavinin cinsel saldırısına maruz kalan kadın, tepkilerin bu tarz saldırıların bir daha yaşanmaması için bir başlangıç olabileceğini, ayrıca olayın yaşandığı sırada otobüste tepkisini dile getirdiği anlarda otobüste bulunan insanların kendisine inanmadıklarını belirtti...

Öte yandan savcının itirazı üzerine akşam saatlerinde yeniden gözaltına alınan muavinin, suçunu bu kez kabul ettiği ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Arşiv

Şehirler arası yolcu otobüsünde gerçekleşen, büyük tepki çeken ve sosyal medyayı ayağa kaldıran olay, Ekşi Sözlük yazarlarından birinin durumu anlatmasıyla ortaya çıkmış, gündeme damga vurmuştu.

Muavinin cinsel saldırısına maruz kalan C.D. BirGün'den Can Uğur'a konuştu

Yaşanan saldırının ardından kamuoyunda Metro Turizm'e ve muavine yönelik tepkilerin bu tarz saldırıların bir daha yaşanmaması için bir başlangıç olabileceğini söyleyen C.D. 'Toplumda kadınlara yönelik yaratılan baskı ortamı ve kadınlara karşı işlenen suçların cezasız kalması bu yaşadıklarımızı tetikliyor. Caydırıcı bir adım atılmadığı için birileri buradan kendilerine pay çıkartıyor' dedi.

Galip Öztürk'ün kızı arayıp, durumun kabul edilemez olduğunu söylemiş

Galip Öztürk'ün kızı arayıp, durumun kabul edilemez olduğunu söylemiş

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk

Olayın yaşandığı sırada otobüste tepkisini dile getirdiği anlarda otobüste bulunan insanların kendisine inanmadıklarını belirten C.D, yaşadıklarının ardından bu şekilde tepkisiz kalınmasına üzüldüğünü belirterek, bu durumu toplumun bütününde hakim kılınmak istenen atmosfere bağladı.

C.D, Metro Turizm'in sahibinin olayı 'paralel'e bağlamasıyla ilgili ise, 'Söz konusu şahsın kızı beni aradı ve yaşanan durumun kabul edilemez olduğunu bildirdi. Ardından ise kendisi böyle bir açıklama yaptı. Garip bir durum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayla ilgili açıklama yapan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, 'Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz. Hizmetin selameti için mi Metro ile uğraşıyorsunuz vallahi sizden her şey beklenir' ifadelerini kullanmıştı.

Metro'nun internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama

Çalışanı ile ilişiğin kesildiğini belirten Metro Turizm, internet sitesinden yaptığı açıklamayla tüm yolcularından özür dilemişti. Başta olayı inkâr eden muavinin ise 'şeytana uydum, yaptım' dediği öğrenilmişti.

Suçunu kabul etti, tutuklandı

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre gözaltına alınıp serbest bırakılan muavin, savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı. Suçunu kabul ettiği belirtilen muavin daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BirGün ve Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Batı bizi kıskanıyo demi lan :))

Ahmetcan Oral

Erzurum'dan izmir'e heykel protesto etmeye gelen dedeler bunlar için de bir şey dese ya..ama nerdee, kesin hak etmiştir, zaten kız başına ne işi vardı, o yap... Devamını Gör

mizantropist

ya şu sitede ki a dan z ye herkes veya bu haberi okuyan herkes caydırıcı bir ceza olmadıgı için bunların bu hale geldigini biliyor. Yalnız bizi yönetenler ya... Devamını Gör

raven.

Bizi yöneten sığırlar kadına değer vermiyor ki?! “anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, anası ölsün,” diyen melih gökçek, “tecavüze uğrayan doğursun, d... Devamını Gör