Görüş Bildir
Haberler
Orta Asya'da Kalsaydık İsminiz Ne Olurdu?

etiket Orta Asya'da Kalsaydık İsminiz Ne Olurdu?

diazepam
21.12.2014 - 14:10 Son Güncelleme: 27.03.2020 - 19:19

Eğer Orta Asya'dan hiç göç etmeseydik isminiz ne olabilirdi hiç düşündünüz mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce cinsiyetinizi öğrenelim?

1. Orta Asya'ya ait hangi manzara sizi en çok etkiliyor?

2. İsminizi bir kahramanlık ile alacak olsaydınız bu neyle ilgili bir kahramanlık olurdu?

3. Eski bir Türk devleti seçin

4. Geliştirmek istediğiniz bir yönünüzü seçin

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Hangisi olmasa da olur?

6. Hangi kelime size daha anlamlı geliyor?

7. Bir atasözü seçin?

8. O günün şartlarında kavimler göçüne çıkacaksınız nereye gitmek isterdiniz?

9. Hangi Cüneyt Arkın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak en yakın arkadaşınızı bir kelime ile anlatın desek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sizin adınız "Alanguva"

Sizin adınız "Alanguva"

Sizin adınız 'Ala geyik' anlamına gelen Alanguva olurdu. Siz nazlı, narin, hassas birisiniz. Biraz utandığınızda yüzünüz al al oluyor. Bu sebeple belki bazen hakkınızı arayamıyor, insanları kırmamak için sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Bu da içinize attıklarınızın birikmesine ve sizi rahatsız etmesine sebep oluyor. Çevrenizden sık sık biraz sesini yükselt önerilerini duyuyorsunuz, belki bunlara kulak vermek sizin için daha rahatlatıcı olacak. Hayır demeyi de öğrenin.

Sizin adınız "Gökçen"

Sizin adınız "Gökçen"

Sizin adınız 'Gökçe, güzel, alımlı' anlamına gelen Gökçen olurdu. Sizin kendinize has bir güzelliğiniz var. Çekici, cazibeli bir insansınız. İnsanlar ilk bakışta sizdeki çekiciliği, etkileyici yönü göremiyor ancak bunu diğer yönleriniz ile tamamladığınızda taşlar yerine oturuyor. Etkileyici bir konuşmaya, duruşa ve tarza sahipsiniz. Bunun için herhangi bir çaba sarf etmenize gerek yok, zira tabiri caiz ise çuval giyseniz kendinize yakıştırmasını biliyorsunuz.

Sizin adınız "Aygan"

Sizin adınız "Aygan"

Sizin adınız 'İçten, samimi' anlamına gelen Aygan olurdu. Adınız gibi içten ve samimi bir insansınız. Doğal ve sevecen tavrınız çevrenizde çok sevilmenizin en büyük sebebi. Asla yukarıdan bakan, ezen, ukala bir yaklaşımınız yok, bu yüzdendir ki ağlayacak bir omuz arayan arkadaşlarınızın ilk tercihi hep siz oluyorsunuz. Söylediğiniz sözler, verdiğiniz öğütler ile şimdiye kadar zaten pek çok insanın hayatında fark yaratmayı başardınız.

Sizin adınız "Çobayıkmış"

Sizin adınız "Çobayıkmış"

Sizin adınız 'Gönül kırıcı, haşin' anlamına gelen Çobayıkmış olurdu. Aslında siz kesinlikle gönül kırıcı bir kişi değilsiniz ama talibiniz o kadar çok oluyor ki haliyle verdiğiniz hayır cevabı da çok olunca gönül kırıcı gibi görünüyorsunuz. siz kadir kıymet bilen, insanlara değer vermekten asla vazgeçmeyen, yalnızlıktan hiç hoşlanmayan birisiniz. Siz kendinizi kalabalıkların içinde bulabiliyorsunuz. Kendinizi tek başınıza değil, arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle, ailenizle birlikte tamamlayabiliyorsunuz. Hiç yalnız kalmamanız dileğiyle ki bu zaten çok zor.

Sizin adınız "Azrak"

Sizin adınız "Azrak"

Sizin adınız 'Nadir, az rastlanır' anlamına gelen Azrak olurdu. Gerçekten de her arkadaş grubunda birkaç neşeli, birkaç sessiz, birkaç muhalif, birkaç popüler bulunurken siz hep teksiniz. Çevrenizde sizin gibi bir kişiyi daha bulmak zor. Farkı fark edilen bir kişisiniz. Her yönünüzle bu farkı ortaya koyuyorsunuz, insanlar sizinle bir arada olmaktan, konuşmaktan, sizinle bir şeyler paylaşmaktan keyif alıyor. Düşünceli, aykırı, değişken bir yapınız var. Değişimden korkmuyorsunuz ama değişmeyi de hiç istemiyorsunuz.

Sizin adınız "Omay"

Sizin adınız "Omay"

Sizin adınız 'Seçkin, güzide' anlamına gelen Omay olurdu. Siz duyguları yerine mantığı ile hareket etmeyi seven, hayata pozitif bir gözle bakan, boş inançlardan, hurafelerden uzak duran birisiniz. Akla çok önem veriyorsunuz, her işin bir çözümü olduğuna yürekten inanıyorsunuz. Hal böyle olunca, en zor durumların bile altından kalkmada herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz.

Sizin adınız "Konçuy"

Sizin adınız "Konçuy"

Sizin adınız 'Kağan kızı, prenses, soylu kız' anlamına gelen Konçuy olurdu. Siz cazibeli, güzel, yaşam dolu ve uyumlu yapınızla dikkat çeken birisiniz. Çok keskin bir güzellik anlayışınız var, modayı takip etmiyorsunuz belki ama kendine yakışanı bulup çıkarmak konusunda bir dehasınız. Hoşsohbetsiniz ve insanlarla konuşmaktan keyif alıyorsunuz. Rahatlıktan hoşlanan birisiniz hal böyle olunca zora gelmekten pek hazzetmiyorsunuz. Olayları kendi duygularınıza göre değerlendirmek ve bundan dolayı kendi bildiğinizi uygulamaktan çekinmiyorsunuz.

Sizin adınız "Odakan"

Sizin adınız "Odakan"

Sizin adınız 'Hanım ozan' anlamına gelen Odakan olurdu.  Sizin sıkılgan ve çabuk bıkan bir yapınız var. Huzursuzluktan, gerilimden ve gergin ortamlardan hiç hoşlanmıyor ve böyle ortamları koşar adım terk ediyorsunuz. Dostlarınıza büyük önem veriyor ve onlar için fedakarlıktan kaçınmıyorsunuz. Bunun yanı sıra seyahat etmeyi, yeni yerler görmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı çok seviyorsunuz. Para sizin için sadece bir araç. Özgürlüğünüze son derece düşkün olduğunuz içindir ki kısıtlanmaktan zerre hazzetmiyorsunuz.

Sizin adınız "Yinçü"

Sizin adınız "Yinçü"

Sizin adınız 'İnce, zarif, inci' anlamına gelen Yinçü olurdu. Tez canlı ve hareketli yaşamayı seven birisiniz, farklılıktan büyük keyif alıyorsunuz. Birden fazla işle aynı anda uğraşabilecek bir yapınız var ve kendinize vakit ayırmaktan çokça keyif alıyorsunuz. Çok olumsuz bir yön gibi görünmese de fazlasıyla iyi niyetli olmanız zaman zaman sizi incitebiliyor. Hayal kurmak sizin için bir yaşam biçimi adeta, hayal gücünüzün zenginliği de buradan geliyor. İkili ilişkilerinizde son derece fedakarsınız ve iyi bir partnersiniz.

Sizin adınız "Adberilgen"

Sizin adınız "Adberilgen"

Sizin adınız 'adına layık, ününü hak etmiş' anlamına gelen Adberilgen olurdu. Siz asla kendini beğenmiş, ukala bir kişi değilsiniz. Arkadaş grubunuzda, ailenizde, çevrenizde sevilen, sayılan bir kişisiniz. Bunda en büyük pay insanlara değer veren, onları dinleyen, kimseyi küçük görmeyen yapınıza ait. İnsanları seven, bu dünyaya bir geliş amacı olduğuna inanan birisiniz. Belki hala o amacı bulamadınız ama denemekten de usanmıyorsunuz.

Sizin adınız "Alkabölük"

Sizin adınız "Alkabölük"

Sizin adınız 'vurucu tim' anlamına gelen Alkabölük olurdu. Siz hayatında nokta atışı yapmayı seven, kararlarını daima kendi veren ve bunlardan asla pişmanlık duymayan birisiniz. Doğru ya da yanlış her kararınızın arkasındasınız. Biraz mükemmelliyetçi, kusursuzluk düşkünü olabilirsiniz ama bu sizin ince eleyip sık dokuyan yapınızdan kaynaklanıyor ve çevrenizdeki insanları rahatsız etmiyor. Belki sizi biraz yoruyor ama siz bu durumdan şikayetçi değilsiniz.

Sizin adınız "Balasagun"

Sizin adınız "Balasagun"

Sizin adını 'Özlenen, beklenen çocuk' anlamına gelen Balasagun olurdu. Siz çokça sevilen birisiniz. İnsanlar sizde sevecek çok şey buluyor. Neşeli, konuşkan, eğlenceli birisiniz. Bulunduğunuz ortamlarda fark yaratmasını biliyorsunuz. Sizin olduğunuz ve olmadığınız gruplardaki fark hemen seziliyor. Siz de insanların size gösterdiği bu sevgiyi asla karşılıksız bırakmıyorsunuz. Seven ve sevilen bir kişisiniz, bu size sürekli yaşam enerjisi pompalıyor ve bu döngü içinde yüzünüzdeki gülümseme asla kaybolmuyor.

Sizin adınız "Berkuk"

Sizin adınız "Berkuk"

Sizin adınız 'Sert,cesur, dayanıklı' anlamına gelen Berkuk olurdu. Siz zor koşulların insanısınız. Zorluklar, mücadele asla sizin gözünüzü korkutmuyor. İyi şeyler, başarıyı elde etmenin güllük gülistanlık yollardan geçmediğinin farkındasınız ve bu zorluklara gözü kara bir şekilde dalıyorsunuz. Hayat sizin için bir mücadeleden ibaret ve siz bu işi çok iyi beceriyorsunuz. Sevdiklerinizi, ailenizi korumak kollamak için yapamayacağınız şey yok. Kısacası adınızın hakkının sonuna kadar veriyorsunuz.

Sizin adınız "Görklüce"

Sizin adınız "Görklüce"

Sizin adınız 'İhtişamlı, heybetli, yakışıklı' anlamına gelen Görklüce olurdu. Tek kelime ile özetlemek gerekirse siz karizmasınız. Her yönünüzle bunu belli ediyor, parlıyorsunuz. Okuduklarınız, izledikleriniz, dinledikleriniz her zaman arkadaşlarınızın ilgisini çekiyor. Seçici, özenli, düşünceli bir yapınız var. Hayatınızı en ice ayrıntısına kadar planlamayı, planlı bir yaşamı seviyorsunuz. Ancak bunun için çok çaba sarf etmenize gerek yok, bu sizin içinizden geliyor.

Sizin adınız "Kakumaklu"

Sizin adınız "Kakumaklu"

Sizin adınız 'Gazaplı, şiddetli' anlamına gelen Kakumaklu olurdu. Siz son derece hassas, kırılgan ve merhametli birisiniz ancak bunu dışarıya göstermek yapacağınız son şey olurdu. İnsanlara bu duygusal yönünüzü göstermekten kaçınıyor, dışınızdaki sert kabuğun kırılmasına asla izin vermiyorsunuz. Sufle gibisiniz aslında, sert kabuğun altındaki yumuşak çikolataya sadece yakın çevreniz ulaşabiliyor. Bu yüzdendir ki sizi az tanıyan insanlar, size tapan insanların sizde ne bulduğunu bir türlü anlamıyor.

Sizin adınız "Alpagut"

Sizin adınız "Alpagut"

Sizin adınız 'Kurt soyundan gelen, seçkin ve saygın kişi' anlamına gelen Alpagut olurdu. Efendiliğiniz, sessiz, sakin yapınız, akıllı ve düşünceli tavırlarınız ile çevrenizdeki insanların şansısınız siz. Asıl şans ise bu yönlerinizi insanlardan esirgemeniz. Yardıma ihtiyacı olan, size akıl danışan insanları geri çevirmek size göre bir şey değil. Bu zaman zaman sizi yıpratsa, yorsa da bundan vazgeçmeyi bir an için bile düşünmüyorsunuz. Siz eski Türk filmlerindeki mahallenin abisisiniz. Siz Sadri Alışık, Kadir İnanır'sınız.

Sizin adınız "Sagunduk"

Sizin adınız "Sagunduk"

Sizin adınız 'Özlenen, düşünülen' anlamına gelen Sagunduk olurdu. Siz hayatı keyifli yaşamayı ilke edinmiş birisiniz. Bunu yaparken hayatın size mecbur kıldığı diğer şeylerden vazgeçmiyorsunuz, sadece hayatı nasıl daha keyifli hale getireceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Şirket partisi mi olacak, düşünen sizsiniz, okul gezisi mi olacak organizatör sizsiniz, misafir mi gelecek, bütün ayarlamaları yapan, menüyü belirleyen sizsiniz. Bu size keyif veriyor. Keyif  almadığınız her işin angarya olacağını bildiğiniz için zor bir işteki keyifli küçük noktaları bile bulma konusunda uzmansınız adeta.

Sizin adınız "Temürkazuk"

Sizin adınız "Temürkazuk"

Sizin adınız 'Kutup yıldızı' anlamına gelen Temürkazuk olurdu. Adınızdan da çok iyi anlaşılacağı üzere siz yol göstericisiniz. Aklı başında, ağırbaşlı, vizyon sahibi bir kişisiniz. İnsanlar sizin fikirlerinize değer veriyor ve söylediklerinizi can kulağı ile dinliyor. Siz öğretici bir kişiliksiniz ama bunu bir hoca edasıyla değil, bir arkadaş, bir dost gibi yapmasını çok iyi biliyorsunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1471
560
302
197
85
85
61