Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Öğrenci Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Nasıl Bir Öğrenci Olduğunu Söylüyoruz!

Şeboş
10.10.2016 - 14:11

Vallahi dürüst ol şimdi yaaa, seviyor musun cidden öğrenci olmayı? Ama unutma en güzel yılların bunlar! Kurallar sana göre mi, nasıl bir öğrencisin sen bakalım! Okula girerken eteklerinin boyunu kısaltıyor musun, ders çalışıyorum diye odana kapanıp müzik dinleyip arkadaşlarınla mı sohbet ediyorsun? Bu testin sonunda nasıl bir öğrenci olduğunu söylüyoruz. Hadi bakalım..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi bakalım sabahın ilk ışıklarıyla başlayalım, sabahları uyanmakta zorlanır mısın?

2. Genelde derslerdeki ruh halin hangisi?

3. Peki çılgın şey, hayalindeki öğrenci hayatı hangisi olabilir?

4. O zaman gelelim en gıcık, uyuz, pislik, sinir eden konuya.. Okul kıyafetlerin?

5. Haftasonu çılgınlar gibi eğlenecek bir grup arkadaşın var ve pazartesiye yetiştirmek zorunda olduğun da bir ödevin. Ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sınıf arkadaşlarından bazıları sigara kullanıyor, sana da kullanman için ısrar ediyorlar. Tutumun ne olurdu?

7. Sınavdasın yanındaki arkadaşın kopya çekiyor. Ne yaparsın?

8. Mezun oluyorsunuz yupppiii. "Okulun son günündesin ve artık sen bir yetişkinsin iç bir kadeh" diyor şeytan sol kulağına, onu dinler misin?

Keyif öğrencisisin sen ya!

Okula gitmekten son derece keyif alıyorsun ama derslerle işin olmayacak, goy goy yap, ekip kur oyun oyna, gündemi takip et, diğerlerini sosyal medyadan haberdar et, senin işin bu, okulda bir mesai harcıyorsun desek yalan olmaz günü doldurmak adına geliyorsun okula. Okuldan öğrenci olarak emekli olacaklardansın sen;)

Ukala öğrencisin!

Hiçbir şeyi beğenmeyen, zekasından son derece emin ve en gıcığı da öğretmenin hatasını bulan öğrenci tipi. Çalışkan değil zekisin, ders çalışmakla işin olmaz, zaten derste anlatıldığı an öğrenirsin ve sınavlara şöyle bir göz gezdirip girersin. Bazı öğrenciler için sinir bir örneksin aslında;) Eminim nereyi kazandın sorusuna verdiğin cevap şudur: ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği ama seneye bir daha girip Boğaziçi Üniversitesi'ni tutturacağım, yaparım bunu çok sorun değil.

Başa bela öğrencisin!

Napıyon sen yaa, piyasa gözüyle bakıyorsun okula, ufff dönem başlasın bakalım kimler düştü bu sene okula; çömezler nasıl, güzel kız, yakışıklı erkek gelmiş mi? Makyajsız, jölesiz okula adım atmayanlardansın. Okulun gözdelerindensin ama öğretmenlerin değil....Çünkü derslerle ilgin yok, bela öğrencisin kısacası, atsan atılmaz satsan satılmaz. Seni kazanmak lazım ya da bir sporla falan uğraşsana sen ya...

İdeal öğrencisin!

Evet dört dörtlüksün, hem eğlenmeyi biliyorsun hem derslerini ihmal etmiyorsun, öğrenciliğin tadını çıkartıyorsun, budur işte. Örnek öğrenci, her tür bilgi yarışmasında sen varsın. Okul konserleri her türlü etkinlik sende ve sen yine başrollerdesin...Disiplinlisin sen. Aslında öyle sıkı kuralları olan bir öğrenci değilsin, Onedio ekibi olarak  başarılarının devamını dileriz.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3402
1850
1250
914
727
358
306
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ukala öğrencisin! Hiçbir şeyi beğenmeyen, zekasından son derece emin ve en gıcığı da öğretmenin hatasını bulan öğrenci tipi. Çalışkan değil zekisin, ders ... Devamını Gör

Dknd Dmdmkd

Banada çıktı da nasıl yazdın

Gülnur

İdeal öğrencisin ! Evet dört dörtlüksün , hem eğlenmeyi biliyorsun hem de derslerini ihmal etmiyorsun, öğrenciliğin tadını çıkartıyorsun, budur işte . Örnek... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İdeal öğrencisin! Evet dört dörtlüksün, hem eğlenmeyi biliyorsun hem derslerini ihmal etmiyorsun, öğrenciliğin tadını çıkartıyorsun, budur işte. Örnek öğr... Devamını Gör