Görüş Bildir
Haberler
Millet Kararını Verdiği İçin Artık Derhal Kapanması Gereken 6 Olay

Millet Kararını Verdiği İçin Artık Derhal Kapanması Gereken 6 Olay

diazepam
05.01.2015 - 10:36 Son Güncelleme: 05.01.2015 - 10:58

Bir ülkede milletin üstünde ne vardır? Hakimiyet kayıtsız şartsız milletin değil midir? Hal böyle olunca bu güzide ülkede, milletin karar vermesinin ardından hala bazı kurum ve kuruluşlar nasıl yargılama yapmayı, karar vermeyi kendine hak olarak görebiliyor? İşte milletin karar verdiği 6 olay.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dört bakan için yüce divan istemi

1. Dört bakan için yüce divan istemi

Neymiş efendim evlerden para çıkmış, çikolata kutusu içinde paralar verilmiş, evde kalan milyon yurolar sıfırlanmış, villalar, saatler, usulsüz krediler, ihaleler, imar planı değişiklikleri, iş karşılığı vakıflara yapılan bağışlar, vs. Yani tam anlamıyla bir darbe girişimi. Peki ne oldu? Millet bütün bunları bile bile sandığa gidip, %44 oy vermedi mi? Yani tüm bu darbe, vesayet, deri pantolonla saldırma, vb. girişimleri boşa çıkmıştır. Millet kararını vermiş, yargılamasını yapmıştır. O zaman bu bakanların falan yüce divana gönderilmesi de ne oluyor? Milletin kararının üstüne karar olur mu? Soruyorum size OLUR MU?

2. Ali İsmail'in, Berkin'in, Abdullah Cömert'in, Ethem'in ve diğer gençlerin katili polislerin davaları

2. Ali İsmail'in, Berkin'in, Abdullah Cömert'in, Ethem'in ve diğer gençlerin katili polislerin davaları

Ortada bir darbe girişimi olduğunu hepimiz biliyoruz. Paralel yapı, İsrail, Amerika, Almanya ve daha bir sürü ülke bir araya gelip yiyen ama çalışan hükümetimize darbe girişiminde bulundu. Darbe girişimini tüm iyi niyetiyle bastırmak isteyen polisimiz istemeden de olsa gençleri katletti. Ama sonra seçimlerde, 'emri ben verdim' diyen başbakan %44 oy aldı mı? Aldı, bu ne demek? Millet, 'ben emri vereni destekliyorum' dedi. O zaman bu mahkemeler falan neyin nesi? Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir yazmıyor mu o mahkemelerde? E millet kararı vermiş işte, size ne oluyor? Hoş zaten mahkemelerin bir şey yaptığı da söylenemez ya, neyse.

3. Torpil, adam kayırma iddiaları

3. Torpil, adam kayırma iddiaları

Ahh ah, bu insanlara laf anlatmak gerçekten zor. Ama Mehmet Metiner bunu gerçekten iyi bilen, güzide bir devlet adamı (!) Ne dedi? Ayet var, ayet diye inledi, 'akrabanı koruyup kolla' diyor bize. Peki bu ayet ne demek istemiş olabilir? Haksız yolla da olsa, hak etmese de, ondan daha çok hak edenler olsa da, vs. Ballı bir iş buldun mu onu hısım akrabana vereceksin. Zaten Hz. Ömer adaleti de bunu gerektirir. O zamanlarda da, bir kişi akrabalarını korumak istedi mi, devlete yerleştirir, beleşten maaş almasını sağlardı. Şimdi şeriat kararını vermiş, millet zaten hep vermiş, e siz kim oluyorsunuz yahu? Siz kim oluyorsunuz da Mehmet Metiner'in akrabalarını koruyup kollamasına karşı çıkıyorsunuz? Cahiliye devri misiniz nesiniz?

4. Paralel yapı

4. Paralel yapı

Hala bazı kesimlerin kanıt var mı, bunlar sadece paranoya, bir kişinin isteği üzerine yapılan zorlama şeyler, vs. dediklerini işitiyoruz. Senin o bir kişi dediğinin arkasında asgari %45 var, yani millet, milli irade var. Sen hala çıkmış, kanıt nerede, somut delil yok diyorsun. %45 senin için yeterince somut değil mi? %40 bile hatırı sayılır derecede somutken, sen %45'i beğenmiyor, hala kanıt, delil, vs. arıyorsun. Arkadaşım bak, milli irade tecelli etmiş tamam mı? Daha niye kurcalıyorsun, paralel yapı var ve darbe yapacak, millet oyunu gördü kararını verdi, hala neyin kanıtı peşindesin?

5. (Kaç)Ak Saray

5. (Kaç)Ak Saray

Bak bak bak, kelime oyunu yaptı bana. Sen deyince mi kaçak oldu? Tamam Danıştay da dedi ama arkadaşım orası milletin sarayı! Millet bu, en büyük şey ve kararını verdi, benim cumhurbaşkanım bu saraya layık dedi. Bastı %52'yi seçti cumhurbaşkanını oturttu saraya. Şimdi kaçak olsa ne olur, hırsızlık malı olsa ne olur? Kimin gücü yeter milletin sarayını yıkmaya ki o sarayda oturan asıl gönüllerde saray kurmuş oturuyor be! Hala diyor ki Danıştay kararı var, bizde de MİLLET kararı var azizim MİLLET!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeşil alan, zeytin ağacı, falan filan...

6. Yeşil alan, zeytin ağacı, falan filan...

Ne yeşil düşkünü çıktı bazı darbeci ve vesayetçi kesim gördükçe şaşırıyoruz. Darbe yapabilmek için ağaç, yeşil alan, ot, kuş, böcek ne varsa kullanıyorlar. Vesayet için 3. köprüyü, darbe için Topçu kışlasını, Hükümeti devirmek için Yırca köyünü kullanmaktan imtina etmiyorlar. Bu aziz millet kararını vermiş, demiş ki 'bizi Almanya'dan ileri götürecek köprüyü ve havaalanını yap!', 'bize termik yap, nükleer yap!'. millet böyle bağırıyor, darbeciler, askeri vesayet, yargı erki tutkunları tutturmuş yeşil de yeşil. Hayır mahkemeler de bunlara uyup yürütmeyi durdurmuyor mu aklımız çıkıyor! Yahu millet nükleer bekliyor, topçu kışlası AVM & Rezidans bekliyor, sen kendini milletin üstüne nasıl çıkarabiliyorsun ki, densiz?!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0