Görüş Bildir
Haberler
Küçük Yaşlarına Rağmen Kazançlarını Öğrendiğiniz Anda Çok Şaşıracağınız Dünyanın En Zengin Çocukları

Küçük Yaşlarına Rağmen Kazançlarını Öğrendiğiniz Anda Çok Şaşıracağınız Dünyanın En Zengin Çocukları

luna
08.12.2020 - 18:52

Ben de o yaşlarda çizgi film izliyordum tüm gün...

Kaynak: https://www.tuko.co.ke/314714-10-rich...
İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Rico Rodriguez

14. Rico Rodriguez
www.instagram.com

Net serveti: 4 milyon dolar

Rico Rodriguez dünyadaki en zengin çocuk oyunculardan biridir. Doğuştan zengin değildir, kariyerine küçük bir çocukken başlamıştır. En büyük rolü 2009 yılında seçildiği ABC kanalının hit dizisi 'Modern Family'de aldığı Many Delgado rolüdür. Bu rolle oldukça popüler olmuştur. O zamandan beri 'My Name is Earl', 'NCIS' ve 'Sesame Street' gibi popüler dizi ve filmlerde rol almıştır. 2012 yılında “Reel Life Lessons… So Far.” isimli bir kitap yazmıştır.

13. Cody Simpson

13. Cody Simpson
www.instagram.com

Net serveti: 4.6 milyon dolar

Cody Simpson Avustralyalı bir şarkıcı, söz yazarı ve 'Gold Coast' ile 'Queensland' gibi yapımlarda oynamış olan bir oyuncudur. Çıkış yaptığından beri 'Paradise', 'Surfers Paradise', ve 'Free' isimli üç solo albüm yayınlamıştır. Daha öncesinde Amerikalı plak şirketi Atlantic Records ile çalışmıştır. Fakat sonrasında şirketten ayrılmış ve 'Free' albümünü kendi plak şirketi olan Coast House Records'ta yayınlamıştır.

12. Willow Smith

12. Willow Smith
www.instagram.com

Net serveti: 5 milyon dolar

Will Smith ve Jada Pinkett Smith’in küçük çocukları olan Willow 5 milyon dolarlık servetiyle şimdiden başarılı bir pop müzik sanatçısı olmuştur. Kendisi Amerikalı bir şarkıcı, söz yazarı, müzik yapımcısı ve oyuncudur. Willow 2010 yılında yayınladığı ‘Whip My Hair’ şarkısı ile tanınmıştır ve o zamandan beri oldukça popülerdir. 2011 yılında Jay-Z'nin plak şirketi Roc Nation'la anlaşma imzalayan en genç sanatçı olmuştur. Aynı zamanda bir oyunculuk kariyeri de bulunmaktadır. Çoğunlukla babasının yanında yardımcı rollerde oynamıştır.

11. Elle Fanning

11. Elle Fanning
www.instagram.com

Net serveti: 5 milyon dolar

Elle Fanning dünyadaki en zengin çocuk oyunculardan biridir. Dünyanın en zengin Çocukları listesine 5 milyon dolarlık bir servet kazandıktan sonra girmiştir. Elle oyunculuk kariyerine 2011 yılında bir mini dizide ablası Dakota Fanning'in küçüklüğünü canlandırdığı bir rol almasıyla başlamıştır. Daha sonrasında 'My Neighbor Totoro' ve 'Babel' gibi filmlerde rol almıştır. Ancak 2006 yılına kadar filmlerde başrol olmamıştır. Kariyerinin dönüm noktası hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden beğeni toplayan 'Super 8' filmindeki rolüyle olmuştur.

10. Jaden Smith

10. Jaden Smith
www.instagram.com

Net serveti: 8 milyon dolar

Jaden Smith şu anda dünyanın en zengin çocuk oyuncusudur. Kendisi Will Smith'in oğludur ve babasının izinden gitmektedir. 22 gibi genç bir yaşta endüstrideki diğer oyunculardan daha fazla başarı elde etmiştir. Kariyerine 2006 yılında babasının yanında rol aldığı 'The Pursuit of Happyness' isimli filmde aldığı rolle başlamıştır. O zamandan beri 1984 yapımlı 'Karate Kid' filminin yeniden yapımı ve 1951 yapımı 'The Day the Earth Stood Still'in yeni versiyonu gibi birçok filmde rol almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Abigail Breslin

9. Abigail Breslin

Net serveti: 12 milyon dolar

Abigail kariyerine 3 yaşında başlamış olan Amerikalı bir şarkıcı ve oyuncudur. Şu anda kendisi dünyanın en zengin aktrisleri arasındadır. Kariyerine 2002 yılında 'Signs' filmindeki rolüyle başlamıştır. Film dünya çapında oldukça fazla izleyiciye ulaşmıştır ve çok büyük bir gişe başarısına sahiptir. Sonrasında büyük başarı elde eden ve ona milyonlar kazandıran komedi-dram filmi 'Little Miss Sunshine'da oynamıştır. Bu rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü ve Screen Acting Guild dahil olmak üzere çeşitli ödüllere aday gösterilmiştir. Oyunculuktan kazandığı parayla dünyanın en zengin çocuk oyuncusu olmuştur.

8. Nick Daloisio

8. Nick Daloisio
www.instagram.com

Net serveti: 30 milyon dolar

Nick kendi servetini yaratmış olan İngiliz bir milyonerdir. Serveti çoğunlukla bilgisayar programlama yeteneklerinden ve henüz 15 yaşındayken kurduğu şirketten gelmektedir. Teknoloji dâhisi bir iOS uygulaması olan Summly'i icat etmiştir. Daha sonrasında bu uygulamayı 30 milyon dolara teknoloji devi Yandex'e satmıştır. Kendisi Wallstreet Journal tarafından bir keresinde 'Yılın Yenilikçisi' seçilmiştir ve Time dergisinin Dünyanın En Etkili Gençler listesinde yer almıştır. 2014'te Apple Tasarım Ödülü'nü kazanmıştır. Şu anda Oxford Üniversitesi Hertford Koleji'nde Bilgisayar Bilimi ve Felsefe üzerine çalışmaktadır.

7. Dannielynn Birkhead

7. Dannielynn Birkhead
www.instagram.com

Net serveti: 59 milyon dolar

Annesi Anna Nicole Smith'ten kalan miras sayesinde dünyanın en zengin çocukları listesinde yer almaktadır. Nicole Smith annesinin şok edici ölümünün ardından aşırı dozdan vefat etmiştir. Genç Birkhead annesinin servetinin varisi olmuştur ve milyonerler listesine girmiştir. Ayrıca kendisi 2013'te Guess Girl’ün Bahar Koleksiyonu'nun yüzü olarak seçildikten sonra kariyerine başlamıştır.

6. Emme ve Maxmilian Muniz

6. Emme ve Maxmilian Muniz
www.instagram.com

Net serveti: 200 milyon dolar

Emme ve Max ebeveynleri Marc Anthony ve Jenifer Lopez sayesinde dünyanın en zengin ikizlerindendir. Doğumlarından itibaren medya onları takip etmiştir ve hayranların dikkatini çekmişlerdir. Aynı zamanda Amerika'nın en sevilen artistlerinden biri olan Jennifer Lopez'in popülaritesi de ünlerine katkı sağlamıştır.

5. Knox Jolie Pitt ve Vivienne Jolie Pitt

5. Knox Jolie Pitt ve Vivienne Jolie Pitt
www.instagram.com

Net serveti: 200 milyon dolar

Knox ve Vivienne, Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ikiz çocuklarıdır. Servetlerini doğduklarından kısa bir süre sonra kazanmaya başlamışlardır. İkizlerin ilk fotoğrafı 1 milyon dolara satılarak dünyada satılan en pahalı çocuk fotoğrafı olmuştur. Servetlerinin çoğunun ebeveynlerinin sıkı çalışmalarından geldiği söylenebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Suri Cruise

4. Suri Cruise
www.instagram.com

Net serveti: 800 milyon dolar

Suri zengin ebeveynleri Tom Cruise ve Katie Holmes sayesinde dünyanın en zengin çocuklarından biridir. Servetinin çoğu ebeveynlerinden kalan mirastan gelmektedir. Servetine ek olarak sosyal medyada paparazziler ve büyük moda markalarından büyük ilgi görmektedir. 13 yaşında olan Suri en zengin ergendir.

3. Blue Ivy Carter

3. Blue Ivy Carter
www.instagram.com

Net serveti: 1 milyar dolar

Ivy Amerika'nın en zengin çocuklarının başında gelmektedir. Blue Ivy hip-hop'un en tanınan çifti Beyoncé ve Jay-Z'nin çocuğudur. Servetinin 1 milyar doların üstünde olduğu tahmin edilmektedir ve gittikçe artmaktadır. Ailesinden de milyonlarca dolar varlık ona miras kalacaktır.

2. Phoebe Adele Gates

2. Phoebe Adele Gates
www.pinterest.com

Net serveti: 1 milyar dolar

Bill ve Melinda Gates'in özel hayatlarını çok açıklamamaları nedeniyle Phoebe listedeki diğer isimler kadar bilinen bir yüz değildir. Çoğunlukla medyada görülmez ve hakkında az bilgi bulunmaktadır. Fakat ailesinin en küçük çocuğu olarak kendisinin 1 milyar dolardan fazla miras alacağı tahmin edilmektedir.

1. Prens George Alexander Louis

1. Prens George Alexander Louis
www.instagram.com

Net serveti: 1 milyar dolar

Dünyanın en zengin çocuğu şu anda 1 milyar dolar olduğu tahmin edilen servetiyle Prens George Alexander Louis'tir. 22 Temmuz 2013 tarihinde doğan Prens George aynı zamanda Cambridge Prensi George olarak da tanınmaktadır. Dünyanın en yeni ve genç milyarderleri arasında Prens George ilk sıradadır. Serveti bir kraliyet ailesinden olmasından kaynaklanmaktadır.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
21
15
13
13
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

'Coğrafya kaderdir' tekrardan gelsin gündeme bakim

Red Velvet

Angelina'nın çocuklarına yaptığını düşmanı yapmaz. Rezalet!

Deniz

Keşke ikinci resme Phoebe Adele Gates diye Rachael Leigh Cook'u paylaşmayaydınız...