Görüş Bildir
Haberler
Kelime Tamamlama Testine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Kelime Tamamlama Testine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

Trex
31.03.2016 - 11:25 Son Güncelleme: 09.03.2018 - 17:41

BEİER cümle tamamlama testini daha önce yapmıştık. Psikometrik testlerimizde bugün kelime tamamlama testine göre senin algını ve hayata bakış açını ortaya koyuyoruz.  Testi çözerken seçeneklere bakmadan ilk aklınıza gelen kelimeyi düşünün ve daha sonra seçeneklerden işaretleyin. Bakalım zihninizin derinliklerinde neler yatıyor?

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.

Neşe!

Neşe!

Senin bilinçaltında müthiş bir neşe var. Çocuklar gibi şensin. T 4 mevsim ilkbahar her gün pazar sabahı kahvaltısında gibi coşkulu ve enerjiksin.  İnanılmaz pozitif bir insansın. Son dönemlerde yaşadığın problemler seni biraz yıpratmış ama hepsini aşacak güçtesin. Öyle kolay kolay pes edecek değilsin. Çünkü kaybetmek kitabında yok! Bu sıkıntılı günler geçecek ve  tüm neşenle ortamlara akacaksın. Neşe senin  hücrelerinde DNA kodlarına işlemiş. Arada yaşadığın Fetret Dönemleri senin titireyip kendine gelmen için fırsat ;) Çünkü senin hamurun neşeyle yoğrulmuş.

Korku ve Endişe!

Korku ve Endişe!

Senin bilinçaltında sürekli bir korku gizli.  Gereksiz yere kafana bazı konuları o kadar çok takıyorsun ki bunlar artık sende korku ve endişe halini almış. Düşündükçe kafanda sürreal kurgular yapıyor kendi kendini yiyip bitiriyorsun. Artık üzerindeki endişeli hali bir kenara bırakmalısın. Hayatı mutlu kılmak daha eğlenceli kılmak sadece senin elinde. Kafanda kurdukları bir kenara atıp oyunu sen kurmalısın. Hamleyi sen yap, başkaları düşünsün. Sen başkalarının yapması muhtemel hamlelerle kendini yiyip bitiriyorsun. Her şeyi biraz oluruna bırak ve masmavi dalgasız bir denize girer gibi bırak kendini hayata. O zaman her şey çok daha kolay olacağını göreceksin ;)

Öfke!

Öfke!

Senin bilinçaltında sonu gelmeyen bir öfke var. Adeta yürüyen trafo gibisin. İnsanlar seni karşısına almaya korkuyor. Sürekli gergin ve agresifsin. Neredeyse her şeye lanet okuyor, hayata nefretle bakıyorsun. Bunun elbette makul  nedenleri var senin için. Geçmişte yaşadığın haksızlıklar, çok güvendiğin insanlardan tarafından uğradığın ihanetler seni bu hale soktu. Bu da seni tüm insanlıktan soğuttu. Geçmişte tam olarak ne yaşadın bilmiyoruz ama bunları geride bırakman lazım artık. Çünkü hayat böyle sürmez. İnsanlar seni hayatına sokmaz itemeyebilir ve çok yalnızlaşabilirsin. Belki bugün çok aramazsın ama ilerleyen zamanlarda bu eksikliği aşırı hissedebilirsin. Sen ortalamanın çok üstünde  güçlü bir insansın, her türlü haksızlığa karşı dik durabilirsin fakat şu öfkeyi bir kenara bırakırsan her şey daha da güzel olacak ;)

Aşk!

Aşk!

Senin bilinçaltında derin ve tutkulu bir aşk var.  Sen aşk için yaratılmışsın desek yanlış olmaz. Aşk dediysek bu illa bir insan olmak zorunda değil. Sen sevimli bir kediye de bir edebiyat eserine de baharda yağan yağmura da aşık olabilirsin. Sen tutkularına bazen esir olabilen, hayatta mutlu olmak için sezgilerin ve hislerin peşinden gitmek gerektiğine inanan bir insansın. Ayrıca son derece kırılgan ve naifsin. Haliyle çevrendeki insanları da ona göre seçmişsin. Seni rahatsız edecek insanlar özel alanına adım atamaz. Ve son olarak uzun soluklu ilişkilerin insanısın. ;)

Seks!

Seks!

Senin bilinçaltında şehvet var, seks var, libido var. Ayıp değil, günah değil. Utanılacak sıkılacak bir konu değil yetişkin her insan için normal bunlar :)  Senin için seks hep bir adım önde. Senin davranışlarını yönlendiren  libidon... Ve seks senin için eylemden öte.  Verdiğin cevaplar bilinçaltının  seksle dolup taştığını söylüyor. Cinsellik sana ilham veriyor ama arada nefes al, bir derlen toparlan kendine gel :)

Yemek!

Yemek!

Verdiğin cevaplara göre senin alter-egon da, egon da, süper-egon da yemeğe takıntılı.  Belki yemesini seviyorsun, belki mutfakta yemek hazırlamayı, belki de mis gibi yemeklerin kokusuna meftunsun orasını bilmiyoruz ama şu kesin senin bilinçaltın yemek yemek diye bağırıyor.  Ancak bilinçaltınızı sadece bununla açıklamak tam olarak yeterli sayılmaz. Bilinçaltın diyor ki sen düzenli yaşama alışkın evini seven bir insansın. Rutini bozmak pek sana göre değil. Ayrıca sevgililerine her zaman sadıksın. Bilinçaltın öyle diyor ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5702
2207
1487
1202
524
387
356
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emir Guven

NErden bildi lan YEMEK!

Cemgil Alp

ya.ak olan bölümü "r" seçtim ilk aklıma o geldi en yakın o var diye...bana bilinç altın yemek yemek diye bağrıyor dedi...olum resmen subliminal mesaj veriyor... Devamını Gör