Görüş Bildir
Haberler
İzlemediğinize Pişman Olacağınız, 2019'un İlk Yarısına Damgasını Vurmuş 13 Şahane Film!

etiket İzlemediğinize Pişman Olacağınız, 2019'un İlk Yarısına Damgasını Vurmuş 13 Şahane Film!

Dale Cooper
29.06.2019 - 11:32 Son Güncelleme: 29.06.2019 - 22:46

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sinema sektörüne damgasını vuran birçok yapım daha vizyonla buluşmadan dünya genelinde büyük yakın uyandırmaya; gerek kadrosu gerek hikâyesiyle merakla beklenmeye başladı. Kimisi seyircilerden tam not alırken kimisi festivallerden ödülle döndü.

2019'da yılının ilk yarısına damgasını vurmuş, kaçırırsanız çok üzüleceğiniz filmleri sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Shazam! (2019)

1. Shazam! (2019)

DC Sinematik Evreni'nin Golden Age kahramanlarının özelliğini taşıyan ilk filmi niteliğindeki Shazam!, bir koruyucu aileden diğerine sürüklenen ve bir yandan da annesinin izini süren Billy Batson'ın ağzından çıkacak bir kelimeyle 6 farklı güce sahip bir süper kahramanın benliğiyle tanışmasını konu ediniyor.

2. Captain Marvel (2019)

2. Captain Marvel (2019)

Marvel Sinematik Evreni'nin ilk kadın karakterli süper kahraman filmi olan Captain Marvel, Carol Denvers'ın namıdiğer Captain Marvel'a dönüşümünü; dünyayla ve geçmişiyle olan bağlantısını keşfederek evrenin en güçlü kahramanı haline gelişini anlatıyor.

3. High Life (2018)

3. High Life (2018)

Başrollerini Robert Pattinson, Juliette Binoche ve Mia Goth'un paylaştığı High Life, üremeyle ilgili bir deneyin parçası olmayı kabul eden bir grup suçlunun uzayın derinliklerinde izole bir yaşam sürerek verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

4. Her Smell (2018)

4. Her Smell (2018)

Elisabeth Moss'un başrolünde yer aldığı Her Smell, özyıkıma meyli olan bir punk rock sanatçısının bir yandan alkolden uzak durma öte yandan artık geçmiş yaşamının ihtişamının bittiğini kabullenme ve bugünkü sorumluluklarıyla başka çıkma mücadelesini konu ediniyor.

5. Destroyer (2018)

5. Destroyer (2018)

Usta yönetmen Karyn Kusama ve bir başka usta isim Nicole Kidman'ı bir araya getiren Destroyer, dedektif Erin Bell'in gençliğinde yaşadığı ve izlerinden kurtulamadığı olaylarla bugün yeniden karşı karşıya kalışını anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shadow (2018)

6. Shadow (2018)

Birbirinden güçlü ve hırslı iki hanedanın verdikleri iktidar savaşında, uzun yıllar eğitim görmüş iki gölge savaşçısı kimsenin öngöremeyeceği şekilde olayların seyrini değiştirecek ve dengeleri kendi sistemlerine göre yeniden kuracaktır.

7. John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)

7. John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)

Ünlü aktör Keanu Reeves'in artık bir ikona dönüşünün John Wick karakterinin bu üçüncü filminde, artık tüm New York'un peşinde olduğu John'un en akıllıca seçimlerle mücadele etmesini ve dostlarının kim olduğuna yeniden karar vermesini anlatıyor.

8. Sunset (2018)

8. Sunset (2018)

Akademi ödüllü László Nemes'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Sunset, I. Dünya Savaşı öncesinde küçük bir kız olan Irisz Leiter'ın yıllar içerisinde geçirdiği evrimi ve dönüştüğü güçlü kadın imgesini kronolojik şekilde gözler önüne seriyor.

9. Border (2018)

9. Border (2018)

2019 Akademi Ödülleri'nde adaylığı bulunan Border, benzer niteliklere sahip iki kişi olan Tina ve Vore'nin yolları kesiştikten sonra değişen yaşamlarını konu ediniyor.

10. Fighting with My Family (2019)

10. Fighting with My Family (2019)

Stephen Merchant'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Fighting with My Family, tümü güreşçi olan bir aileden gelen Saraya'nın kardeşiyle beraber çıktığı WWE macerasında tek başına ilerleyişi ve WWE süperstarı oluşunu anlatırken; bu maceranın aynı zamanda hem aile içerisinde hem de içine girdiği yeni çevrede ne tür zorluklara sebep olduğunu ön plana çıkarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Booksmart (2019)

11. Booksmart (2019)

Olivia Wilde'ın ilk yönetmenlik deneyimi Booksmart, lise hayatlarının son yılındaki iki yakın arkadaş Amy ve Molly'nin lise boyunca hiç eğlenmediklerini; lisede yapılması gereken birtakım şeylerden mahrûm kaldıklarını fark etmeleriyle son dönemlerini dolu dolu yaşama kararları çevresinde gelişen hikâyeyi konu ediniyor.

12. Birds of Passage (2018)

12. Birds of Passage (2018)

Ciro Guerra ve Cristina Gallego'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Birds of Passage, uyuşturucu kaçakçılığının ateşli savaşı ortasında kalan Kolombiya halkının bu savaş yüzünden geçirdiği zor dönemleri anlatıyor.

13. Ash Is Purest White (2018)

13. Ash Is Purest White (2018)

Zhangke Jia'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Ash is Purest White, içinde yaşadıkları toplumun oldukça dışında kalan Qiao ve Bin'in yalnızca kendi hayatlarındaki değişimi değil de ülkelerinin de geçirdiği dönüşümü anlatmakla beraber tüm bunların yüzünde kalan bir şiddet hikâyesinin üzerini aralıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
210
69
54
21
19
18
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serpil Deveci

endgame NE-RE-DEEE???

Emre Ç

İzlediğim ve pişman olduğum film Shazam. Çok büyük umutlarım vardı ama beklediğim gibi olmadı..

ihatebroccolixx

Shazam ve Captain Marvel ne aq