Görüş Bildir
Haberler
İTÜFest'14 Açılış Yaptı

İTÜFest'14 Açılış Yaptı

İsmail Akın
07.05.2014 - 16:57 Son Güncelleme: 07.05.2014 - 17:08

İTÜFest'14 Açılış Yaptı

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen Türkiye'nin en büyük üniversite festivali İtüFest'14 

İTÜFest açılış günü büyük ses getirdi. İstanbul 12 Orkestrası ile İTÜ Müzikal topluluğu, İTÜ Dans Topluluğu gösterisiyle başladı. Daha sonra  Bülent Ortaçgil şarkılarını tüm seyirciler eşlik ederek söyledi.

İTÜ’nün on binlerce kişiye ulaşan ve güçlü bir marka haline gelen bahar şenliği İTÜFEST, yıldız isimler ve sayısız etkinlikle bu yıl yine çok ses getirecek. 6-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde gerçekleştirilecek festival, 4 günde 7 ana konsere ev sahipliği yapacak.

“Bunun BÜT’ü yok!” mottosuyla yola çıkan İTÜFEST’in açılış akşamında, İstanbul12 Orkestrası, İTÜ Müzikal Topluluğu ve müziğimizin usta ismi Bülent Ortaçgil sahne alacak. Profesyonelleri aratmayan sahne şovuyla İTÜ Müzikal Topluluğu, müzikal dünyasının kült oyunları Greese, Yedi Kocalı Hürmüz, Chicago ve Fiddler Of The Roof’tan bölümler sunacak. İstanbul12 Orkestrası ise İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rumca, İbranice ve Balkan dillerinde; Vals’ten Napoliten’e, Çigan’dan Tango’ya, yöresel ezgilerden pop müziğe, Kanto’dan Rock&Roll’a uzanan geniş yelpazedeki repertuvarıyla, unutulmaz bir konser verecek.

Festivalin ikinci gün sahnesinde, rock müziğin en sevilen isimlerinden Teoman ve Türk pop müziğinin duayen grubu MFÖ yer alacak. Üçüncü gün müziğin koşan adamı Mirkelam ile açılacak konser akşamı, popun yıldız ismi Kenan Doğulu’nun konseri ile sürecek. İTÜFEST’14’ün kapanışı ise 9 Mayıs akşamı megastar Tarkan ile yapılacak.

Kaynak: https://www.facebook.com/media/set/?s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul 12 Orkestrası

Bülent Ortaçgil

İçeriğin Devamı Aşağıda

İTÜ DANS

İstanbul 12 Orkestrası

İTÜ DANS

İTÜ Müzikal Topluluğu

İstanbul 12 Orkestrası

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bülent Ortaçgil

İTÜ DANS

İTÜ Müzikal Topluluğu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0